Hej bloggen, jag köpte en dricka som hette top model och det va från serien Americas Next Top Model. Jag tog mango och passion smak och den va sjukt god men det va inte socker i! Till lunch blev det nått ganska så äckligt så jag och tjejerna i klassen åt sallad XD Det är abslout nått jag inte skulle klara av att äta varenda dag:)

XOXO Luna😘❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen, just nu är jag i skolan vi börjar om 5 min. Idag ska jag nog gå på spökpromenad med Andreas :) Det blir nog kul!

  • 59 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, idag har det varit en vanlig dag. Nu sitter jag i bilen och är på väg till min dans:) Jag har längtat efter dansen. Nästa termin blir det nog att jag går 2 eller 3 dagar per vecka fast det blir nog 2! Idag har det varit lite varmare än vanligt som tur e, det står att det ska vara runt 2,3 grader under veckan :)
Det är iallafall en bra början!

XOXO Luna/Lollo😘❤

  • 62 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, just nu sitter jag i bilen och åker till affären med mommy and daddy:) Det va full måne idag så jag tog ett foto på den. Dock så är bilden inte så bra:P

XOXO Luna/Lollo😘❤😘❤

  • 58 Readers

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit hem! Snart sak jag äta mat och sen ska jag på cello. Idag har jag varit i skolan och pluggat som vanligt. Nu är det bara 25 dagar tills jag ska till Stockholm, Längtar! 2 Saker som jag måste göra i Stockholm är 1. Besöka 1D World och 2. Köpa mig nått Victoria Secret butiken i Stockholm! dom sakerna måste jag verkligen göra. Har ni några ideer på vad man kan göra i Stockholm i såfall kommentera gärna.

XOXO Luna;):)

 

Likes

Comments

Hej bloggen, just nu sitter jag vid datan och bloggar medan min mamma flätar mitt hår så det blir vagigt tills i morgon. Imorgon är det Måndag alltså det är skola och cello i morgon, efter skolan ska jag, Bella, Jejje och Selma kanske gå hem till Marri och baka och sen sälja för att tjäna ihop pengar till en fritids gård som kommer byggas för barn som har föreldrar i Brazilien som missbrukar, jag älskar att hjälpa till och baka så att det är det perfekta tillfället för mig att hjälpa till vilket gör mig jätte glad:D Snart ska jag gå och lägga mig så Natti Natti:)

XOXO Luna/Lollo;):D

Likes

Comments

Hej bloggen, just nu är jag hos min mammas kompis och bloggar. Före jag gick hit så hjälpte jag Vickan packa eftersom att hon ska flytta. Jag har precis ätit tårta och druckit te. Jag och Vickan ska ha tjejkväll idag så har ni nån ide på nån tjejfilm? Det här ska jag och Vickan göra på vår tjejkväll: 1. 17.10 Ansikts Mask  2. 17.20 Tjej Spa  3. 17.40 Äta nått 4. 18.00 Spela ett roligt spel  5. 18.30 Titta på vår favo serie Dance Moms  6. 20.00 Melodifetsivalen   7. 21.30 Prata!   22.00 Vet inte?!

XOXO Luna:)

Likes

Comments

Hej bloggen, idag ska min bästis Victoria sova över hos mig och före det ska jag gå hem till henne och hjälpa henne packa hennes saker eftersom att hon ska flytta:/ Just nu bloggar jag och lyssnar på Harlem Shake :P Vet inte varför jag gör det..... Nu har jag äntligen fått reda på när jag ska gå på modevisning:D Ni som inte har läst min föra blogg på bloggplatsen så gick jag på en modevisning förra året och jag blev inbjuden att göra det i år igen:D Jag kanske kan blogga från min mammas vän eftersom vi också ska ditt idag på fika så då hoppas jag att jag hinner blogga lite:)

XOXO Luna/Lollo<3<3

Likes

Comments
  • 66 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen!

Idag har jag varit i skolan, det var väl okej. Efter skolan gick vi hem till Marianne, min bästa vän! ;) Jag, Jennifer och Bella gick dit. Vi bakade och hade jätte kul!! Vi ska nämligen baka och sälja kakor och sedan skänka pengar till fattiga barn i Brazilien! Ni får ha det så bra, puss ! :)

XOXO Luna ❤

  • 57 Readers

Likes

Comments