Hej!

Omg jag är så taggad! Både över att jag äntligen har tagit tag i det och startat en egen blogg och för att det snart är sommarlov. Det kommer hända mycket denna sommaren, dels för att jag ska flytta över 100 mil bort från där jag bor nu. Plus att jag har gjort en "Summer Bucket List" vilket ledde till att jag behöver sommarlov mer än någonsin. Jag kommer skriva lite mer detaljerat om både flytten och listan i andra inlägg. Men en punkt på min "Summer Bucket List" är just att jag ska ha en blogg under sommarlovet.

Som det ser ut nu så kommer jag fortsätta med bloggen efter sommarlovet också men jag ville bara få igång bloggen och jag såg det verkligen som en möjlighet till att få mig att äntligen ta tag i det. Jag tänkte bara berätta några få saker om bloggen och mig nu men jag kommer antagligen göra en tag i framtiden.

1. Jag älskar att läsa, träna och laga mat. Så det innebär att det kommer stå mycket om det. Men såklart är det inte det enda som kommer synas här på bloggen.

2. Jag kommer uppdatera varannan dag och när jag gjort något på min lista. Så inlägg kommer relativt regelbundet.

Jag hoppas verkligen att ni kommer uppskatta och gilla bloggen så ses vi i nästa inlägg. Kram!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments