Hej allesammen, og velkommen tilbage!

Til at starte med undskylder jeg for at have været inaktiv på både min blog og tilmed Instagram. Der er mange årsager til min usynlighed de sidste par ugers tid, som jeg egentlig ikke vil grave dybere i. På trods af det, lover jeg en forbedring i fremtid.

Og hvad skal der egentlig til at ske i fremtiden?


I min hjemby, Køge, er der sat en masse projekter i gang. Blandt andet har Køge Kommune besluttet, at gågaderne skal udvides, og et ekstra udendørscenter stables på benene. I dette udendørscenter kommer en butik ved navn My Apartment også til at blive placeret, hvor jeg skal arbejde, når strædet bliver bygget færdigt. Jeg er ellevild af ren spænding!

My Apartment henvender sig til en bred målgruppe af kvinder, derfor kan man ikke sætte alder på vores kunder. Butikken lægger vægt på den gode oplevelse og bedste service. My Apartment pifter samtidig lokalerne op med sjove retro og industrimøbler, som også vil være til salg.
Butikken er bestående af mærker såsom; Selected Femme, Pulz, COMFY Copenhagen, mbyM, Copenhagen Luxe, GlobalFunk, Jacqueline de Yong mm.

Til en stor skuffelse er byggeriget i midlertidig sat på stand-by, da firmaet, der stod for byggeriet er gået konkurs. Derfor er byggepladsen i øjeblikket lukket af. Heldigvis skulle der snart være styr på nye friske håndværkere, som kan færdiggøre strædet i stedet.

I går tilbragte jeg min aften på Hasselø i selvskab med mine kommende kollegaer og endvidere konkurrenter. Pigerne fra My Apartment og drengene fra Wagner, som også åbner på strædet, var nemlig hjemme hos ejerne af butikkerne. Her spiste vi et lækkert tapasbord og skyllede ned med fantastiske vine.

Jeg er stolt på vores egne vegne over, at vi har samlet så godt et team. Jeg er overbevist om, at åbningen af det nye udendørscenter bliver en succes og forhåbentlig fortsætter på den måde. Desuden vil jeg helt klart opfordre jer til at opleve butikken, når den engang åbner!

Tryk endelig på linkene herunder og følg deres Instagram og like deres facebookside, det ville være en stor hjælp!

https://www.instagram.com/my_apartment_koege/

https://www.facebook.com/MyApartmentKoege/?fref=ts


My Apartment pigerne

Xoxo Luna!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Halløj allesammen!

Igår tilbragte jeg min dag inde på Strøget med min bedsteveninde, Camilla. På vejen derind tog vi en forkert bus, hvorefter vi endte i Solrød. Det gjorde heldigvis ikke det store, for så tog vi bare S-toget fra Solrød st. Typisk os, men den gik jo alligevel haha. Inden vi tog toget, smuttede vi forbi Netto og købte noget mad, da vi stod for sent op og ikke nåede morgenmaden.

Vi stod af på Nørreport, hvorefter vi slenterede ned af Strøget. Jeg fik shoppet et par smykker, en hoodie og en jakke. Efter et par timers shopping i 25 graders varmer slog trøsten ind. Vi begav os hen til et spisested, hvor jeg havde set folk udenfor med lækre smoothies. Vi bestilte en smoothie hver og satte os ud på gaden, hvor det lille spisested havde sat en bænk op - et perfekt sted at nyde en frisk smoothie. Desværre var smoothien ikke så perfekt som stedet, og vi endte begge to med at smide købet ud. Senere fandt vi ud af, at der var ingefær i vores smoothie, som skyldes, at smoothien var enormt stærk og slet ikke noget for os.

Spisestedet hedder 42Raw og kører efter et vegansk spisekoncept.

Da klokken blev 18.30, fandt vi et sted at spise, som til gengæld var lige i øjet. Restauranten lå på en hyggelig sidegade, hvor man ikke blev generet af støjen ude fra selve Strøget. Her tilbragt vi et par timer med lækkert mad og drikke.

Da turen igen skulle gå hjem til Køge, begyndte det lige så stille at regne. Vi endte selvfølgelig med at blive plask våde og nødsage til at købe en paraply for at redde mine pelssandaler og taske.

Restauranten vi spiste på hedder Zirup.

Xoxo Luna!

Likes

Comments

Hej allesammen!

Jeg er en person, som går enormt meget op i mine øjenbryn. Jeg plukker dem flere gange om ugen, jeg klipper dem, hvis hårene bliver for lange og ikke nok med det, så farver jeg dem også.

Øjenbryn kan få dig til at se overrasket ud, vred, gammel, træt, ligeglad eller bare helt forkert. Nogle får øjenbryn tatoveret, andre tegner dem op med makeup, men jeg vælger at farve mine hver anden uge istedet. Jeg farver mine bryn, så jeg ikke behøver at bruge makeup i dem. Det giver mig en masse ekstra tid om morgen, at jeg ikke behøver at bruge hundred år på at tegne mine øjenbryn op med 5 forskellige produkter.

Til at farve mine øjenbryn, bruger jeg et mærke, der hedder Refectocil. (Lige nu kan du få 58% af beløbet af inde på Nicehair.dk). Du kan sagtens bruge Refectocil uden at blande det op, men jeg blander det altid med det, som frisøren blander hårfarven med. Hvis du vil gøre det samme, kan du aftale noget med frisøren, ligesom jeg gør.

Step 1: Vask dit ansigt rent for makeup og olie
Step 2: Fyld hårfarven i en beholder
Step 3: Fyld Refectocil ned i samme beholder
Step 4: Bland hårfarven og Refectocil sammen, indtil blandingen bliver mørk
Step 5: Fyld dine øjenbryn med farveblandingen 

Jeg plejer at lade farven sidde i 4-5 min, men det er helt individuelt, hvor mørke du vil have dine øjenbryn.

Step 6: Gør en vatrondel våd og fjern farven
Resultat

Xoxo Luna!

Likes

Comments

Halløj allesammen!


Som nogle af jer nok allerede har bemærket på min Instagram, var jeg til Grøn Koncert i Næstved. Til at starte med, vil jeg konstatere, at det var en mega fed festival. Et par af mine yndlingskunstnere fra Danmark spillede derhenne, derfor var det oplagt at tage derhen. Det bedste ved Grøn Koncert er, at udover det er en god festival, støtter man tilmed muskelsvindfonden. Tinderbox og Northside varer tre dage, Roskilde Festival og Smukfest har fem musikdage, men Grøn Koncert har kun én, hvilket folk er vilde med.

I starten var Rasmus Seebach udelukkende årsagen til, at min veninde og jeg ville tage til Grøn. Vi er begge helt vilde med ham, selvom han for de fleste i vores alder ses som pensioneret. Han bringer enormt mange barndomsminder frem, og mange kan synge med på hans sange, så vi måtte bare se ham. Da alle kunstnere var sat på programmet, stod det klart, at vi skulle afsted. Store favoritter var bl.a. Ukendt Kunstner, Christopher og Sivas.

På vej hen til Næstved, hvor festivalen blev afholdt, så vejret ikke specielt lovende ud. Det øsede ned, og vi var lige ved at lave et ekstra stop ved Harald Nyborg for at købe regnslag, da regnen pludselig stoppede. Vi havde i den grad været heldige, for resten af dagen på pladsen skinnede solen.

Folk gik helt amok, da Sivas og Ukendt Kunstner trådte på scenen. Vagterne måtte flere gange ind i den store mængde af mennesker og hente folk ud, fordi de opførte sig alt for vildt. Men jeg må indrømme, at det var godt nok også en fed koncert, de lavede sammen.

Grøn er helt klart noget, jeg vil tage til igen!

Xoxo Luna!

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!


Først og fremmest vil jeg undskylde for, at der er gået så lang tid mellem mit sidste indlæg. Jeg har haft rimelig travlt, og jeg har desuden været på ferie med min far, bonusmor og halvsøster. Men som lovet, vil jeg fortælle jer alt om min tur til Tyrkiet.

Vores ferie bestilte vi til at starte med alt for sent, fordi min far er i gang med en masse projekter derhjemme. Heldigvis nåede vi på et hængende hår at finde en rejse, men desværre kom vi til at flyve fra Billundlufthavn i Jylland. Vi aftalte derfor, at vi ville tilbringe en dag i Jylland før vores flyvetur fra deres lufthavn næste morgen. Vi besluttede os for at tage i Legoland for at få tiden til at gå med lidt sjov, hvilket var enormt hyggeligt.

Ved 17 tiden kørte vi fra Billund til Vejle, hvor vi tjekkede ind på Vejle Center Hotel. Hotelværelset var ikke specielt stor, hvilket ikke gjorde det store - vi skulle jo kun tilbringe én enkel nat der.


Ved spisetid gik vi op til Vejleby, hvor vi fandt en hyggelig baggård, som både bestod af en vinbar og café. Jeg kan klart anbefale caféen, Conrads, og vinbaren, No14, som hænger sammen. Atmosfæren var helt perfekt, og jeg sad bare og forestillede mig stedet på en varm sommerdag. Betjeningen var i top, maden smagte fantastisk og vinbaren sørgerede for gode cocktails.

Da vi endelig ankom til Tyrkiet tjekkede vi ind på det flotteste 5-stjernede hotel, der lå omkring 30 minutter udenfor Alanya. Hotellet vi boede på hed Granada Luxury Hotel, og det var fuldkommen overdådigt. Min søster og jeg havde et helt hotelværelse for os selv, der selvfølgelig var en kæmpe glæde for os, så vi kunne larme helt ud på natten. Det blev udnyttet med stor stil!

Tyrkiet er et varmt land fyldt med en masse åbensindede mennesker. Jeg føler mig altid velkommen i tyrkernes land, fordi mange af de arbejdende nærmest kan tale dansk flydende. Det er utroligt at tænke på, de ikke har lært det i skolen, ligesom når vi lærer engelsk eller tysk. De har udelukkende lært det ved at tale med turister gennem årene.

I Tyrkiet er der en masse barer og diskoteker, hvor min søster og jeg fik tilbragt nogle nætter. Det er noget helt andet at være i byen i Tyrkiet, men jeg er helt vild med det. Vores store favorit var diskoteket, Havana Club, bestående af 2 etager, et tag, men ingen glasvinduer. Herinde mødte vi en masse andre turister, bl.a. hollændere, tyskere og selvfølgelig danskere.

Vores dage i Tyrkiet blev tilbragt mest i solen på en enorm badebro ude på vandet, som hørte til vores hotel. På badebroen lå der både liggestole, en stor bar inde i midten og forskellige steder, hvor man kunne springe i vandet. Jeg er stadigvæk meget begejstret over den nytænkende badebro, når deres strande i Tyrkiet mest føltes som en slags hårdt grus at gå på. Jeg kan slet ikke fordrage at have sand mellem mine fødder, så badebroen var et kæmpe hit her!

Vores familie er ikke de mest eventyrlystne mennesker, og vi spiser nærmest altid skandinaviske steder, selvom vi er i udlandet. Derfor blev vores favorit en restaurant ved navn ”Human”, som virkelig var skandinavisk.

Jeg håber, I kunne lide dette opslag. Vi ses!

Xoxo Luna!

Likes

Comments

Hej allesammen!

Jeg håber, at I nyder den danske sommer lige så meget, som jeg gør! Godt nok er vejret ikke ligefrem noget at prale af, men ferien finder jeg i den grad behag i. Onsdag rejser jeg med min far, hans kone og min søster ned til syden. Der vil selvfølgelig komme et indlæg omkring hele min tur, når jeg kommer hjem. Glæd jer!

Som de fleste af jer nok har bemærket er årets sommertrend, de flotte sandaler med pels. Jeg er også helt vilde med dem! Jeg har købt mine på https://www.fourrure.dk/, og jeg synes virkelig, de er flotte. Du kan selv vælge, om du vil bruge dem som en slags espadrilles eller fjerne hælen og gå i dem som slippers.

Du kan se dem på ovenstående billeder!


Jeg får dem desværre ikke brugt, hvilket jeg er rigtig ked af. Istedet for kan du skrive til mig på min mail lunaisa.pedersen@gmail.com eller på min Instagram, hvis du er interesseret i at købe dem. De er str. 36, men passer en str. 37, ligesom jeg bruger. De er brugt 1 gang. Nyprisen er 1200 kr, men jeg er villig til at gå ned i pris.


Xoxo Luna!

Likes

Comments

Hey allesammen!

I går tilbragte jeg min onsdag inde i København, hvor jeg sammen med min veninde gik på opdragelse efter nye ubekendte frokost caféer.

Vi gik et stykke tid, da vi endte op foran Den Lille Gule Kaffebar. Beliggenheden for en café kan næsten ikke blive mere perfekt. Med Grand Teateret som genbo følger en hær af mennesker, der gerne vil bruge penge på den hyggelige kaffebar med to etager. Arter vejret sig, er udendørsservering også inkluderet, hvor man kan nyde solen og livet i den rolige Mikkel Bryggers Gade.

I Den Lille Gule Kaffebar serveres fyldig øko-kaffe, store kagestykker, hjemmelavet limonade og lækre sandwiches både til frokost og aften.

Jeg kan klart anbefale denne café

Likes

Comments

Hej allesammen og velkommen tilbage!

Efter en del efterspørgsel på min Instagram, har jeg valgt at lave et blogindlæg omkring, hvordan jeg redigerer mine billeder.

Jeg har aldrig gået specielt meget op i, om mine billeder passede sammen, men for nyligt er det blevet en ting, som jeg bruger en hel del tid på.

Allerførst skal du finde ud af, om du søger mørke eller lyse toner på din profil. Jeg har valgt en lys tone, som jeg vil redigere efter. Hvis du modsat mig har valgt de mørke nuancer at arbejde med, er dette indlæg nok ikke særlig relevant for dig.


1. Få skinnende øjne med Perfect365

Nu sidder du måske derude og tænker; åh nej.

Mange forbinder Perfect365 enormt negativt, fordi du kan ændre hele dit ansigt inde på appen med alle de forskellige funktioner. Men faktisk er Perfect365 faktisk en god app, hvis du vil have den bedste kvalitet på dine billeder.

Hvis du går ind på "tools" og derefter "eyes", kan du nemlig få de flotteste, skinnende øjne, så det ligner, at billedet er taget i bedste kvalitet!

Her kan du se mit resultat:

2. Find det bedste filter med VSCO

Efter redigeringen af dine øjne, er det tid til at redigere lysstyrken, kontrasten, finde det bedste filter mm. Til dette er jeg kæmpe fan af appen VSCO.


Jeg bruger filteret F2/Mellow, hvor der er skruet ned for styrken af filteret.

Derefter skruer jeg en smule ned for eksponeringen.

Efter eksponeringen, skruer jeg op for Grain, der sørger for, at der kommer en slags korn på billedet. Det giver en helt speciel effekt, som jeg er helt vild med. Jeg bruger ikke Grain på mange af mine billeder, da det ikke altid passer ind, men engang i mellem er det super fint.

Til sidst skruer jeg en smule op for kontrasten, så billedet bliver mere intenst.

Her kan du se mit resultat:

3. Lys dit billede op med Pixlr

Jeg bruger Pixlr til at lyse hvide steder mere op i billedet, da jeg som sagt søger lyse toner.

Herunder kan du se, hvor du skal klikke for at lyse ting op.

Her kan du se mit resultat:

4. Post billedet

Jeg kan ikke fordrage Instagrams egne filtre, men deres redigering program er faktisk helt okay. Jeg skruer for det meste en smule op for skarpheden på mine billeder, inden jeg poster dem.

Sådan ender mit billede:

Likes

Comments

Hej allesammen.

I dag har jeg valgt at lave et blogindlæg, som hører til den mere seriøse kategori. Der er ikke mange, som ved det, men i december måned 2016, blev jeg udsat for hævnporno af en forhenværende kæreste. Jeg har valgt at dele min oplevelse med jer, da det er et vigtigt emne og en stor del af mig, så I lærer mig bedre at kende.

Det hele startede efter min veninde og jeg havde været i København, hvor vi havde købt julegaver ind. Tre af hendes venner var i Køge, da vi stod af toget på Køge station omkring kl. 22. Vi besluttede os derfor for at hilse på dem, da hun ikke havde set dem i lang tid, og de sagde, at de skulle fortælle mig noget. Jeg var enormt nysgerrig, men selvfølgelig også skeptisk, for jeg havde aldrig mødt dem før.
Da vi kom hen til dem, sad de på en kebab-bar og spiste. En af drengene kom ud til os for at sige hej, hvorefter hev han sin telefon frem og viste tre nøgenbilleder af mig. Jeg var fuldstændig i chok. Det eneste jeg kunne se for mig var mit liv, der smuldrede mellem mine hænder. Han fortalte, at det var blevet delt af min eks kæreste. På det tidspunkt var det over et halvt år siden, at ham og jeg havde slået op. Jeg forstod intet. For det første havde han fortalt mig, at han ikke havde nogle billeder af mig. For det andet, troede jeg aldrig, at han ville blive så ondskabsfuld.

Lang tid efter episoden var jeg bange, når jeg skulle udenfor mit hjem. Jeg følte jeg fuldstændig blottet, når jeg gik på gaden, selvom jeg havde tøj på. Jeg har aldrig været tilbageholden, men flere måneder efter, var jeg enormt sky og stille. Jeg hadede det, da jeg førhen havde været en stærk pige, som kunne stå op for sig selv.

I dag er billederne eftersigende slettet, men man skal altid have i baghovedet, at intet kan blive fuldstændig slettet fra nettet. Nu er det snart 8 måneder siden, og den "mørke" tid i mit liv, har lært mig meget om mig selv.

Husk altid at tænke over, hvad du sender eller ligger ud på nettet. Intime billeder har det med at florere hurtigere end lynet blandt mennesker på sociale medier. Hvis du har nogle yderlige spørgsmål eller selv har oplevet hævnporno, kan du altid skrive til mig på Facebook: Luna Isabella Pedersen


Xoxo Luna!

Likes

Comments

Hej allesammen og velkommen til mit første blogindlæg!

Mit navn er Luna Isabella Pedersen, og jeg er 15 år gammel. Jeg er bosat provinsbyen, Køge, som er beliggende på sjælland i bunden af Køge Bugt. 

Jeg har lavet denne blog med henblik på at kunne sammenfatte min Instagram med den. Som sagt vil den tematisere mode, livsstil og beauty. Jeg skriver udelukkende af ren interesse, da jeg altid har nydt at skrive mine tanker og ideer ned.  

I virkeligheden er mit liv intet specielt, og til dagligt tilbringer jeg det meste af min tid i et klasselokale. Men når jeg ikke er i skole, bruger jeg resten af tiden med mine veninder, hvor jeg udforsker en masse ting. Jeg håber, at I vil følge med!

Xoxo Luna!

Likes

Comments