Header

Är det något jag har lärt mig senaste året så är det hur mycket det betyder att trivas med sig själv, med vad man har på sig och med vem man umgås. Jag gjorde några stora förändringar med mitt liv för ett och ett halvt år sedan, då jag slutade med elitcykling och började fokusera på vad jag egentligen ville. Detta har förändrat synen på mig själv och idag mår jag bättre än någonsin, så jag kan inget annat än att tacka mig själv för att jag tog ett då väldigt svårt beslut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En god kopp kaffe i sängen innan första skoldagen för denna terminen drar igång. Det jag kommer att plugga nu är en bastermin mot Utvecklingsingenjörsprogrammet. Så det blir några månader bestående av matematik, kemi och fysik men förhoppningsvis kommer det vara värt det sen. Längtar så mycket efter att börja det "riktiga" programmet i höst!

Likes

Comments

​Hur mycket bättre mår man inte efter en ordentlig frukost? Bästa starten på dagen, speciellt såhär års när det är mörkt och lätt att fastna i sängen. I morse gick jag till affären och handlade för att sedan förbereda denna dunderbrunchen för mig och Ebba. Detta gav oss så mycket energi så att vi gick ut och på en promenad och njöt av att solen tittat fram idag.

Nu har Ebba gått till jobbet och jag kommer använda resten av dagen till att börja på ett projekt i en av kurserna jag ska läsa nu. Det är en distanskurs från Luleå Tekniska Universitet som heter "Projekt inom corporate social responsibility". Jag har under hösten 2016 utbildat mig till projektledare här i Halmstad men ska nu läsa denna kursen också som lite fördjupning. Hur upplägget med mitt arbete kommer vara är fortfarande lite oklart men målet är att införa någon form av samarbete med ett större företag.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Besökte THE BODY SHOP idag och handlade lite på rean där. Det blev showergel och body butter med Papayadoft, en body butter med doft av Smoky poppy och en spray för lagenheten som doftar Sandalwood & ginger. Allt detta för 240 kronor, wihoo!

Likes

Comments

​Morgonen och förmiddagen gick åt att storstäda lägenheten och sedan en lång promenad på Halmstads finaste och skönaste slinga. Trots grått väder var det som vanligt vackert (efter en vecka på Gran Canaria tyckte jag dock havet var lite för brunt och lite för lite tyrkost..). 

Likes

Comments

Igår blev det myskväll med de här två pinglorna. Kvällen bestod i början mest av tjejsnack innan vi drog ut för lite dans på det lilla av Halmstads nattliv som var öppet. 

Likes

Comments

​Välkomna in i värmen!

Sedan några månader tillbaka bor jag i en etta på Kungsgatan i Halmstad. Att flytta var något av det bästa jag gjort, trivs så himla bra, är nöjd med inredningen, centrum är precis runt hörnet och jag har nära till både jobbet och skolan, kan knappt bli bättre. Som bilderna visar har jag det mesta i gråskala, tycker om det så mycket men har börjat försöka få in lite färg med bland annat blommor, så lägenheten får mer liv.

Likes

Comments