Har jobbat hela helgen därför har det varit så dålig uppdatering! Men nu i veckan är jag ledig så det ska bli kul att hitta på något och uppdatera bloggen mycket mer 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom hem några minuter innan älsklingen efter jobbet.. Och han hade en överraskning med sig!! Rosor (banan) ha-ha.

Har hursomhelst jobbat hela kvällen.. Nu är vi på gymmet och jag har kört som bara den! Är helt slut och väntar på mannen min som fortfarande tränar! Men det gör inget när man käkar en god protein bar 😆.
Imorgon blir det en hel dag/kväll på jobbet, 07-21 😷

Likes

Comments

Har börjat prenumerera Glossybox. Det är en box där du varje månad får hem ett paket med 5 skönhetsprodukter. Det kostar 139 kr i månaden. Och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Man kan även ge bort en Box till någon man tycker om som present, tex julklapp eller födelsedagspresent.


Här kommer du till Glossybox hemsida - https://www.glossybox.se/referal?CI=MTk2NDMy

Likes

Comments

​Köpte hem dem här fina gulddetaljerna på H&M. ''Diamanterna'' kommer från Nille. Älskar verkligen guld. Tror att ni kommer att märka det! Blev bara en snabbis så jag hann inte gå på några kläd affärer men kan vara lika roligt att köpa till hemmet ibland. 


Likes

Comments

Är i Norrköping med kärleken och käkar kebab 😍

Likes

Comments

Nu är det inte så långt kvar! När vi bokade den här resan kvar var det 170 dagar kvar, nu är det bara 80 kvar så mer än halva tiden har gått! Vill så gärna shoppa lite sommarkläder och bikinis. Men man hittar inte så jättemycket i buktikerna nu i December månad.. Får väl beställa hem lite fina kläder istället 😀.
Ska bli så skönt att för första gången resa på vintern till ett härligt och varmt land! Ska verkligen njuta av värmen och mannen. Det är inte så ofta vi kan njuta av varandra då vi jobbar om varandra ganska mycket! Men det är väl då man längtar till varandra som mest😜
Har även tittat på några jättefina nyårsklänningar som jag tänkte visa er lite senare ikväll, för nu ska jag jobba vidare!

Likes

Comments

Ni som tittat på Paradise hotel i år.. Blev ni inte extremt chockade över att Emma valde att ställa sig framför vita linjen för 50 000 kr när det är så nära finalen! Stackars Yones som fick lämna pga henne. Jag tror och hoppas på att Mehdi och Paulina tar hem allting nu på onsdag! Vem tror ni kommer vinna?

Likes

Comments

Såhär bor jag!

Likes

Comments

Tänkte att ni kanske är nyfikna på att veta lite om mig och min bakgrund! Så här kommer en liten kort sammanfattning!


Mitt namn är Lume Greicevci 20 år gammal. Jag är född i Sverige men mina föräldrar kommer från Kosovo. Jag har bott i kära Trollhättan hela mitt liv, iår 2015 Januari flyttade jag till Linköping. Anledningen till varför jag flyttade hit var för att jag ville bo med min fästman. Jag jobbar som Undersköterska och ska så småningom läsa vidare. Men till vad vet jag inte! HA-HA. Mina intressen är träning, god mat, mode, resa.


Likes

Comments