YouTube
Hanna Geiger
Header
View tracker
View tracker

Hej finisar! Jag måste ändå säga att jag har haft en riktig trevlig helg. Slappat, varit med kompisar, tittar på film och myst.

Igår komma Ella hem till mig vid 11-tiden. Vi tog en prommis, drack te, lagade lunch och hade det härligt. På kvällen sen kom min kompis Elinn över, vi tittade på film, åt popcorn och så sov hon hos mig.

Idag växlade jag från mamma till pappa. Det första min bror, min pappa och jag gjorde när vi kom till honom var att käka brunch. Därefter stack jag och pappa till Sats i lite mer en än timme - så skönt att träna!

Vi stack hem från gymmet, jag duschade och sminkade mig. Lite mörk-sotade ögon och så bar jag ett läppstift från Mac i färgen "Velvet Teddy" på läpparna. När vi var fixade och duschade begav vi oss in till Hötorget, där åt vi en tidig middag och gick sen på bio.
Vi såg "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn" En jättespännande och bra film och sevärd i min åssik. Skulle ge den 4/5 stjärnor.

Puss & kram, så ses vi i nästa inlägg?

Likes

Comments

View tracker

Hej finisar!

Idag var det helt kaos, ingen ting fungerade som vanligt. Nog den värsta snöstormen jag varor med om. Tog mig två timmar att ta mig till skolan, galet!! Lika dant var det påväg hem, fick traska hem som tog cirka 40 minuter, och mascaran bara rann pågrund av snöstormen.

Nu sitter jag i alla fall och värmer upp mig med en kropp te & tittar på Sex and the city <33

Puss & kram på er, så ses vi i nästa inlägg?

Likes

Comments

Hej på er! I torsdags åkte mamma, min bror David, men bonusfamilj och jag till Gotland. Hade tänkt att dela med mig av lite bilder, puss & kram <3

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår jättebra idag.

Igår hade vi i familjen våran årliga Halloween-fest som vi har ordnat i 6 år nu. Vi var fyra familjer med barn i alla åldrar. Det bjöds på middag, snacks, "bus eller godis", lek och mys. Superkul! Jag var utklädd som djävul, och jag la även upp en video på detta som jag kan länka HÄR .

puss och kram på er så tycker jag att vi tar och ses i nästa inlägg?

Likes

Comments