YouTube
Hanna Geiger
Header

Hej finisar! Hoppas att ni hade en jättebra helg.

Själv så hade jag en väldigt lugn och skön helg. Storstädat, tränat, familjemys och film. I lördags åkte vi också till Phil's Burger. Så gott och mysigt!

Puss och kram, så ses vi i nästa inlägg? <3

Likes

Comments

Hej hörni! Nu är mamma & jag i Marrakesh, Marocko. Det har varit super-härligt hittills. Varmt, god mat & supervackra byggnader. Tänkte dela med mig av några bilder på av vad vi har gjort de senaste dagarna.

Vi är här i några dagar till och tänkte att det får komma upp lite mer bilder sen.

Puss & kram på er, så ses vi i nästa inlägg?

Likes

Comments

Hej finisar! Igår ( lördag ) så var det en jättemysig och lugn dag. Jag åt en smoothie bowl till frukost och sen så gick jag på en promenad. Hoppas att eran helg också är mysig, puss & kram så ses vi i nästa inlägg? <3

Likes

Comments

On the "To do list" idag står det:

- Gå igenom matten
- Att skriva en spanskatext
- Gymma
- Uppdatera bloggen
- Öva manus
- Planera inför Marocko, om du inte visste så åker mamma & jag till Marrakesh, Marocko i början av februari! Ska bli superkul, men behöver planera lite inför resan.

Puss & kram, så ses vi nästa inlägg?

Likes

Comments

Hej hörni! Jag har inte skrivit här på ett tag, och av den enkla anledningen att jag inte har känt att det funnits något roligt att skriva om. Men nu är jag peppad och back on track!

Igår ( Lördag 14/1 ) åt jag havregrynsgröt med kanel till frukost & drack ett kanel-te till det. Där efter kollade jag och mamma på Sherlock, så bra!! Och sen stack jag iväg till gymmet och körde ett 45 minuters spinningpass - bland det jobbigaste jag gjort. Om du vill utmana dig själv och din kondition, prova på spinning. Resten av kvällen var jag hos en kompis, vi tittade på serier och lyssnade på massor av bra musik.

Idag ( Söndag 15/1 ) var jag & min familj på min kusins dop. Jag fick även äran att sjunga på dopet, jag var supernervös innan, men jag tror att det gick ganska bra ändå. Låten jag sjöng är skriven av Bob Dylan och heter "Forever Young." Efter dopet så åkte vi hem, åt mat och min bror & jag tittade på serier.

Puss & kram, så ses vi i nästa inlägg? <3

Likes

Comments