YouTube
Hanna Geiger
Header

On the "To do list" idag står det:

- Gå igenom matten
- Att skriva en spanskatext
- Gymma
- Uppdatera bloggen
- Öva manus
- Planera inför Marocko, om du inte visste så åker mamma & jag till Marrakesh, Marocko i början av februari! Ska bli superkul, men behöver planera lite inför resan.

Puss & kram, så ses vi nästa inlägg?

Likes

Comments

Hej hörni! Jag har inte skrivit här på ett tag, och av den enkla anledningen att jag inte har känt att det funnits något roligt att skriva om. Men nu är jag peppad och back on track!

Igår ( Lördag 14/1 ) åt jag havregrynsgröt med kanel till frukost & drack ett kanel-te till det. Där efter kollade jag och mamma på Sherlock, så bra!! Och sen stack jag iväg till gymmet och körde ett 45 minuters spinningpass - bland det jobbigaste jag gjort. Om du vill utmana dig själv och din kondition, prova på spinning. Resten av kvällen var jag hos en kompis, vi tittade på serier och lyssnade på massor av bra musik.

Idag ( Söndag 15/1 ) var jag & min familj på min kusins dop. Jag fick även äran att sjunga på dopet, jag var supernervös innan, men jag tror att det gick ganska bra ändå. Låten jag sjöng är skriven av Bob Dylan och heter "Forever Young." Efter dopet så åkte vi hem, åt mat och min bror & jag tittade på serier.

Puss & kram, så ses vi i nästa inlägg? <3

Likes

Comments

Hej finisar! Jag måste ändå säga att jag har haft en riktig trevlig helg. Slappat, varit med kompisar, tittar på film och myst.

Igår komma Ella hem till mig vid 11-tiden. Vi tog en prommis, drack te, lagade lunch och hade det härligt. På kvällen sen kom min kompis Elinn över, vi tittade på film, åt popcorn och så sov hon hos mig.

Idag växlade jag från mamma till pappa. Det första min bror, min pappa och jag gjorde när vi kom till honom var att käka brunch. Därefter stack jag och pappa till Sats i lite mer en än timme - så skönt att träna!

Vi stack hem från gymmet, jag duschade och sminkade mig. Lite mörk-sotade ögon och så bar jag ett läppstift från Mac i färgen "Velvet Teddy" på läpparna. När vi var fixade och duschade begav vi oss in till Hötorget, där åt vi en tidig middag och gick sen på bio.
Vi såg "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn" En jättespännande och bra film och sevärd i min åssik. Skulle ge den 4/5 stjärnor.

Puss & kram, så ses vi i nästa inlägg?

Likes

Comments

Hej finisar!

Idag var det helt kaos, ingen ting fungerade som vanligt. Nog den värsta snöstormen jag varor med om. Tog mig två timmar att ta mig till skolan, galet!! Lika dant var det påväg hem, fick traska hem som tog cirka 40 minuter, och mascaran bara rann pågrund av snöstormen.

Nu sitter jag i alla fall och värmer upp mig med en kropp te & tittar på Sex and the city <33

Puss & kram på er, så ses vi i nästa inlägg?

Likes

Comments