Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det första skoldagen och nu är det snart bara 294 dagar kvar tills studenten, måste faktiskt säga att jag redan är taggad. Haha.
Vi gjorde inte så mycket idag förutom att få massor av info och leka lekar så det var väldigt skönt!

Innan jag skulle upp till Gävle förra helgen så stannade jag till i Stockholm och shoppade lite, fast har bara tagit bild på det jag köpte inne på Mac eftersom jag är lite laaazy just nu.. Köpte iallafall ett nude läppstift med matchande läppenna och en powder blush!

Likes

Comments

För några dagar sedan så var det mammas födelsedag, överraskade henne med presenter och tårta när hon kom hem ifrån jobbet och sedan så åkte vi till Jönköping och åt inne på Aqua, rekommenderar verkligen det stället! Vi tog det ändå lugnt eftersom jag har jobbat väldigt mycket denna sommar och är riktigt trött.

Tog inte så jättebra bilder men mamma fick en berlock till hennes Story-armband, Marc Jacobs parfym, sängkläder mm och en ny mobil men den fick hon som tidig present för några veckor sedan. Tror nog många undrar varför jag ger min mamma så mycket men har alltid varit bortskämd så känns jätteroligt att ge tillbaka!


Imorgon blir det iallafall att åka upp till Norrland och träffa babe, detta är min enda lediga helg på hela sommarlovet så det ska verkligen bli skönt med några dagars ''semester'' iallafall. Det känns helt otroligt att att sommarlovet slutar nästa vecka, både juni och juli har verkligen sprungit iväg och jag är så ooootaggad på skola.. Men får se det positivt istället med tanken på att det bara är ett år kvar nu!

Likes

Comments

Hola!

Som ni ser har jag gått och blivit korthårig! Det är väldigt många som frågade hur jag vågade klippa av det så mycket men måste erkänna att jag faktiskt var riktigt nervös och nästan skakade innan jag satte mig i stolen! Men som tur är Victoria riktigt duktig och jag blev helnöjd.

Igår så tatuerade jag mig också, det blev Mamma på handleden eftersom hon betyder väldigt mycket, och så borde det ju också vara! Det tog ca 15 minuter med det kändes som en halvtimme, är lite mesig jag så tyckte att det gjorde jätteont. Men överlevde som tur var!

Har jobbat så jättemycket så har inte haft någon tid eller så mycket ork att uppdatera, men har shoppat väldigt mycket på senaste så tyckte att det var dags att börja igen så att jag har något vettigt att skriva om!

Likes

Comments

Hejsan!

Igårkväll drog jag, mamma och Joseph till Jönköping för att äta ute och gå på bio. Det var hur mysigt som helst! Vi lät Joseph välja film och det blev Teenage Mutant Ninja Turtels, jag trodde faktiskt att den skulle vara sämst men den var rätt skoj ändå.

När vi skulle hem igen och gick förbi nattlivet ute i Jönköping så kände jag bara att faaaaaan vad jag längtar tills min födelsedag men nu är det bara 16 dagar kvar så det borde jag ta och överleva! 

Jag är så trött efter jobbet nu så jag kommer inte på något vettigt att skriva så vi höres senare! 

Likes

Comments