Solig dag på marknaden

Idag började jag dagen men en god frukost och sedan var jag och min kusin på marknaden.. Det var jättekul och massa folk överallt. Jag köpte ett diadem och ett gosedjur till min lillasyster. Detta gosedjuret som är i form av pikachu var egentligen Inte mening att jag skulle köpa men när jag tog upp min femhundralapp ur fickan så var den söndrig. Så vi var tvungna att fixa det genom att bli av med den så snabbt som möjligt.(detta inkluderade att tejpa).

Vi köpte sedan langos som vi delade på och jag brända mandlar.  Därefter gick vi till tivolit som dom har i Säffle under marknaden. Där har dom hjul som man kan spela om choklad på. Och på första försöket vann jag en 2kg toblerone som jag tyvär inte tog kort på men du får tro mig ändå.

Efter detta åkte vi några karuseller men det var svindyrt så vi åkte bara lite.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv
Prov & höstväder 

Idag har varit en ganska stressig dag oså. Har vart väldigt orolig över hur det kommer gå på mitt fysikprov som jag gjorde tidigare idag.Men allt detta kompenseras av det fina höstväderet. Det har vart alldeles lagom varmt ute runt omkring 14-15 grader och har sett tusentals höstlöv i alla färger signa ner mot marken. Jättemysigt .

Senare på kvällen så hade jag som vanligt gymnastikträning men det kanske inte är så intressant Hahah.

Hoppas du som läser detta nu i alla fall tyckte om bilden här ovan.

Och somvanligt dagens låt vilket idag är kids med OneRepublic.

Likes

Comments

Längtar till höstenvädret

Okej innan du tror att jag har blivit galen lyssna. Jag har längtat väldigt länge efter höstmodet men här i Göteborg så har det varit upp till 30 grader så jag kan inte ha på mig bomberjacka och tjocka mysiga tröjor. Dessutom så är det ju så mysigt att dricka varm choklad eller te med en filt inomhus eller att gå på mysiga promenader med hunden bland höstlöven.

Men har ju inget emot med en extralång sommar.

Bilden här ovan har jag satt ihop en snygg simpel outfit som jag brukar ha när det är ungefär 20 grader utomhus.

Dagens låt har ingen video till så det är bara audio.Likes

Comments

Random
Lite ''inspo'' osv


Hejsan allihop! Har inte uppdaterat på så sjukt länge, flera månader typ. Aja, min ursäkt till detta är att jag helt enkelt glömde bort mitt lösenord till bloggen. Duktigt eller hur?.

Första bilden ovan är mina ''nya'' superstar som jag köpte i augusti inför hösten och den andra bilden hittade jag på pintrest och var bara tvungen att dela den för att den var så himla fin<3.

Här nedanför lägger jag ''som vanligt'' till dagens låt. Vet inte om jag ska kalla det dagens låt då jag varit så dålig på att uppdatera men det låter bra så vi kör på det. Förut har jag lagt in det via en spotify länk men med tanke på att alla inte har det så kommer jag börja lägga ut med en Youtube länk istället.

Likes

Comments

Mitt liv, Random

Jag satte i helgen upp en inspovägg (inspirationsvägg) med bilder från Tumblr osv med bilder som inspirerar mig eller helt enkelt gör mig lycklig som t.e.x disney
  💎❤
Jag har tidigare tejpat upp på väggen olika bilder huller om buller men jag bestämde mig för att det var dags för en uppdatering så jag tog fram en lina och letade rätt på sex olika bilder som inspirerar mig och gör mig lycklig och gjorde dem till ett kollage som jag sedan klippte ut och satt fast i linan på väggen.
Detta är nog världens lättaste diy så om du skulle vilja göra något liknande så behöver du följande:

1 band/lina
1 skrivare eller liknande
Dator att skriva ut från
1 sax
Tejp

Först så sparar du på  din dator beroende på längd på ditt band och storlek på dina foton ett antal foton. Jag hittade många av mina bilder från tumblr och pintrest.... Sedan när du sparat antalet foton du ska ha på din inspirationvägg så går du in på t.e.x Picmonkey.com och gör ett kollage (alla foton "måste" vara i samma storlek) med bilderna för att göra det lättare att klippa ut bilderna.
När detta är klart så skriver du ut bilderna på ett A4 eller större. När du skrivit ut bilderna så fäster du de med  jämt mellanrum med tejpen på bandet/linan. När du  har gjort det så kan du sätta upp linan på väggen

❤Tada nu har du en inspirationsvägg❤

Likes

Comments

skönhet, Mode

Vi hade simtest i veckan och jag hade ingen passande bikini så jag och en kompis åkte stan för att köpa nya bikinis tillsammans 👙❤ För mig så blev det en orange,korall & svart bikini från lindex. Tyvärr så hittade jag bara bikinitrosan på sidan men jag hittade en annan version av toppen.

Fick också använding för den när jag, min pappa och lillasyster åkte till Åby äventyrsbad i söndags. Vilket var super roligt! Detta med kombination att jag tränade fast jag hade ont i halsen gjorde mig sjuk. Vilket inte är lika roligt som att vara på äventyrsbad ofc ....

Senare i veckan så åkte jag och mamma till rusta (låter ju asroligt) och köpte nya victoria's secret bodymists....
Jag vet hur det låter men rusta har jätte billiga victoria's secret bodymist och läppglans. Om du inte har provat de mycket populära bodymistsen så rekommenderar jag dom starkt då de flesta av dom luktar fräsch och inte som kemikalier som många bodymists och parfymer luktar. En nackdel är att de inte håller längre än 1 och en halv timma (i.a.f för mig) .

Då så har rusta inga vs (Victoria's secret) bodymist på deras sida så jag har taggat en annan sida med samma bodmist till samma pris

Just nu så ligger jag i min säng och är jätte förkyld och snorar .

Dessutom så snöar det här i göteborg! ❤
Det blir nog inga vårsneakers på ett tag...

Hoppas ni har haft en asbra helg det har i alla fall jag haft //xoxo//

Likes

Comments