Heeey! Long time no see, hehe. Nå har jeg ikke blogget på over en måned og det beklager jeg for. Grunnen er egentlig bare at jeg har hatt mye annet å gjøre, og bloggen har derfor blitt helt glemt. Nå har vi begynt på desember måneden, og jeg gleder meg skikkelig masse til juleferie<33 Det skal bli utrolig godt med ferie igjen. Selv har jeg ikke hatt ferie etter at vi startet på skolen, fordi i høstferien jobbet jeg. Derfor har det vært super godt med helger.

I kveld er planene mine å se på gårdagens- og dagens episode av Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen, Jul i Svingen og Jul i Skomakergata sammen med familien. Vi rakk ikke se på i går, så de episodene får vi ta igjen i dag, haha.

Nå skal jeg rydde litt opp på rommet mitt, men jeg håper vi snakkes igjen, om ikke så alt for lenge, haha.

Ha en god lørdag videre!<33

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei<33 I går fikk jeg dessverre ikke tid til å blogge. Jeg satt med lekser nesten hele kvelden, og da jeg var ferdig fristet det ikke så veldig å blogge. I dag er jeg i hvert fall tilbake, og i dag tenkte jeg å kinda dele noen blogger med dere. Dette er blogger jeg liker å lese selv, og som jeg sjekker innom hver dag

EplekakeFrida - Frida, som går under navnet EplekakeFrida er en blogger fra Lillehammer. Hun er 15 år og driver faktisk ikke bare med blogging, men også youtube. Hun er veldig flink i begge deler, og jeg følger også med på både bloggen og youtuben. Hun blogger om alt mulig nesten. Alt fra tanker, mote, skjønnhet og hverdag. En god kombinasjon i følge meg.

Erin Bakke - Erin er ei 16 år gammel jente fra Herøy. Hun er heller ikke bare blogger, men også youtuber. Erin var ikke super aktiv før, men siden hun begynte igjen i høstferien har det kommet innlegg gjevnlig, og det håper jeg fortsetter. Hun blogger om litt mote og sjønnhet, hverdag og litt sånn. Jeg har fulgt youtuben hennes i snart 2 år, og bloggen har jeg fulgt litt av og på, men har sjekket den daglig etter at hun begynte "igjen" i høstferien.

Jennie Sofie - Jennie Sofie er ei 15 år gammel jente fra Nesodden. Hun lager også videoer på youtube i blandt, haha. Men jeg er ikke helt sikker på om det er så hun kaller seg youtuber. Uansett! Hun ble først kjent fra serien JENTER hvor hun spilte Hedwig de fire første sesongene tror jeg det var. Hun begynte å blogge som 12-åring, og jeg har nesten fulgt henne hele tiden siden. Jeg leste ikke bloggen hennes like ofte i en periode fra i fjor en gang frem til juletider. Ellers har jeg vært en ganske fast leser. Hun blogger litt om mote, reising og hverdag. Ikke bare det, men utrolig mye forskjellig rett og slett.

Tja, det var tre av mine favoritt blogger(e) som jeg anbefaler dere og lese. Selv liker jeg å lese blogger som ikke blogger om f.eks bare klær og mote i hvert eneste innlegg, men som heller har litt variasjon, noe jeg syntes disse tre jentene får til utrolig bra.

Nå skal jeg ned i dusjen en sjapp tur før jeg skal legge meg ned å se på youtube videoer og én episode eller to av pll før jeg må legge meg. Så må dere ha en fin tirsdag videre, og ikke glem å sjekk ut bloggene!<3

Likes

Comments

Hallo<33 I dag har jeg spilt fotball kamp. Vi spilte faktisk mot noen 12-åringer, men kan ikke akkurat si vi eide dem for det, haha. Vi hadde ikke vår beste kamp, men vi vant heldigvis 6-4. Ikke så ille resultat, men det var vel egentlig mest flaks at vi vant i dag. Dette var sesongens siste kamp for oss, og vi ble dermed serievinnere, wohoo! Nå gjenstår bare noen treninger frem til en cup vi skal bære med på siste helga nå i oktober. Etter cupen er fotballsesong ferdig for denne gang, og det blir da bare håndball frem mot jul. Kjenner faktisk det skal bli godt og ikke ha såå mye å gjøre. Har hatt tre håndballtreninger, to fotballtreninger, pluss kamper hver uke nesten siden vi startet på skolen. Ikke så veldig mye tid til lekser og avslapping, hehe.

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, hoppet inn i pysjamasen og skal nå ned å spise. Ikke så veldig interessant innlegg, men hverdagen min er ikke så veldig spesiell og interessant, hehe. Nå må jeg løpe ned å spise. Snakkes<3

Likes

Comments

Hei igjen<3 Da jeg leste igjennom blogginnlegget jeg postet tidligere i dag, la jeg merke til at jeg ikke fortalte dere så mye om meg selv, men heller litt om min tidligere blogging. Derfor tenkte jeg at det kanskje hadde vært fint med et blogginnlegg hvor jeg fortalte litt mer om meg selv, slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg ish. Derfor skal jeg nå gi dere 9 fakta om meg:))

1. Jeg er 14 år, født 12. mars i 2002.

2. Kallenavnene mine er Lulie, Lull, Lulledull og litt andre forskjellige rundt de. Det er også grunnen til bloggnavnet mitt:)

3. Jeg har en hund som heter Stella og en kanin som heter Wilma.

4. På fritiden spiller jeg håndball og fotball. I håndball spiller jeg både ving, strek og beck. I fotball spiller jeg venstre midt og spiss.

5. Jeg har tidligere drevet med både blogg og youtube, men slutta med det for en stund siden, og har nå begynt å blogge igjen. Jeg har også planer om å starte med youtube igjen, men må i så fall vente til jeg får tilbake macen min, fordi jeg ikke liker redigerings programmene på pappa sin pc.

6. Favoritt serien min (på Netflix) er tvd, pll eller teen wolf.

7. Favoritt maten min er taco tror jeg. Pretty mainstream u know.

8. Jeg har to søsken. Lillesøster og storebror.

9. Jeg syntes det er gøy å redigere og ta bilder. Samme gjelder egentlig videoer.

Grunnen til at det ble 9 fakta om meg (litt rart antall), er fordi jeg er så dårlig til å komme opp med ting om meg selv. Har sittet i helt seriøst 20 minutter for å prøve å finne på en 10. fakta om meg, men klarer det ikke, haha. Jeg regner med at i det jeg poster dette innlegget kommer jeg på mange flere, men akkurat nå? Nei.

Jeg håper i hvert fall dere ble litt bedre kjent med meg, også må  dere ha en super kveld videre<3

Likes

Comments

Hallo! Mitt navn er Julie og jeg er 14 år gammel. Jeg er en jente som liker å spille håndball og fotball, være med venner, og litt andre forskjellige ting. Jeg har valgt å starte blogg igjen fordi jeg i den siste tiden har lest en del blogger jevnlig, og begynte rett og slett å savne det å blogge. Jeg har blogget før på utrolig mange forskjellige blogger, men begynte liksom en blogg også sluttet jeg etter en stund, også fikk jeg blogglysten tilbake og lagde da en ny blogg, blogget på den en stund, også sluttet jeg igjen. Slik har jeg gjort veldig mange ganger, så har faktisk mistet tellingen for lenge siden, haha.

Nå har jeg i hvert fall vært borte fra blogging i rundt ett år tror jeg, og i forrige uke da jeg hadde høstferie bestemte jeg meg for å lage en blogg, og begynne å blogge igjen. Det som er helt nytt for meg denne gangen er at jeg ikke lagde blogg på blogg.no, men heller her på nouw.com. Selv om jeg lagde bloggen i høstferien forrige uke har jeg ikke fått rotet meg til å begynne selve bloggingen ennå. Jeg har heller lekt meg litt rundt angående design, pluss at jeg har prøvd å gjøre meg litt bedre kjent inne her, for det er ikke helt likt som på blogg.no, men heller ikke de største forskjellene.

Jeg håper virkelig at jeg skal få til å blogge jevnlig og ikke bare 1 - 2 ganger annen hver uke. Jeg skal ikke love noe, men jeg skal virkelig prøve så godt jeg kan. Nå i starten så går det sikkert litt bedre enn om en stund, rett og slett fordi jeg i hvert fall har veldig blogglyst i begynnelsen, men ofte fader den litt ut etter en stund. Slik har det i hvert fall vært tidligere, men altså, hvem vet? Kanskje den blir her denne gangen:))

Nå har jeg sikkert bablet mer enn nok for denne gang, hehe. Vet ikke om det blir helt riktig å bruke ordet bable når jeg skriver, og dere leser, men samma det, haha. Nå skal jeg i hvert fall finne en film på Netflix jeg kan se på, fordi det er blitt den tiden på året hvor i hvert fall jeg syntes det er kaldt nok ute til at jeg heller kan sitte inne i senga og se på en film isteden for å være ute og fryse, haha. Men nå skal jeg avslutte før jeg babler meg helt bort, og dette innlegget blir 10 sider langt. Men! Før jeg avslutter helt må dere huske å sjekke innom en tur senere også, for å se eventuelle nye blogginnlegg:)

Så må dere ha en super fin lørdag videre<33

Likes

Comments