Facebook
Snapchat
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw

- XOXO Lula

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mobilinlägg.

Aah, snart är det fredag. Vet dock inte om jag längtar. Ska förvisso bli kul att träffa far igen. Men det är tidiga mornar och full fart hela helgen. Men det ska ändå bli skönt på ett sätt, framförallt får jag träffa F en stund på fredag kväll!

Ikväll kommer Nilla till mig, hon ska laga lite mat och jag tänkte ta hennes hjälp med att rensa ur min gaderob. Får inte längre plats med mina kläder och jag använder långt ifrån allt! Kanske kan hon ta med sig något hem annars skänker jag bort resten till de som behöver de mer än jag!

Nu ska jag fortsätta titta på människorna på bussen och lyssna på bra musik!

- XOXO Lula

Likes

Comments

Du vet när du älskar någon så pass mycket att det gör ont? Den känslan har jag ibland. Jag kan bara sitta och titta och bara känna en massa kärlek! Givetvis är den smärtan positiv, framförallt om den personen känner kärlek tillbaka.
Får inte träffa F så mycket nu. Han är iväg hela veckan. Under lördagen skall både han och jag iväg på varsitt håll och söndag morgon åker jag iväg en vecka och helgen därpå händer det saker också. Ush. Sa till honom att vi får planera in en datenight på fredag kväll. Ska dock upp supertidigt på lördag morgon, tvättid 08.00 och sen iväg.

Sitter på kontoret och planerar in resan jag ska på med jobb. Vi är borta cirka en vecka och jag är såå nervös! Ska i princip stå där själv med en kille jag ej träffat innan. aaah så nervöös!

- XOXO Lula

Likes

Comments

Instagram@luulaaas