Idag blev det klart. Schemat är redo, hotellen är bokade och papper och dokument är redo!
Jag åker på roadtrip tillsammans med min kollega/chef. Vi ska bland annat till sthlm och sundsvall.. Vi ska till 19 olika ställen faktiskt (ah okej, de blir nog inte riktigt så många i slutändan, men det finns 19 st)

Jag ska få se Sverige! Förvisso i en bil och på utbildningar, men jag ska få komma ut, ska bli så himla skoj! Kommer givetvis fotografera så mycket jag bara kan under resan. Är nämligen borta en hel vecka. Kommer bli långa intensiva dagar och förhoppningsvis lägger jag in förskriva blogginlägg då jag kommer sitta i en bil rätt mycket.

Är så taggad! Men känns konstigt att åka iväg så länge, framförallt på en jobbresa. Sådant har jag aldrig varit på innan. Men som sagt, jag är taggad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tavlor hääärifrån. Billigt som fan blev de då jag körde på när de hade erbjudande "3 för 2", dock är printet längst till höger inte från samma ställe, tror jag köpt den på Nille.

Tog bara på mina nya tavlor och mitt nattygsbord. Har lite kaos i resten utav sovrummet haha. Men jag lovar nåååndag ska ni får se det!

Jag älskar mina tavlor och mitt nya påslakan! Visst är det fint!?


Inlägget innehåller adlinks.

Likes

Comments

20% rabatt på real techniques!
Klicka på bilden för att komma direkt till kampanjen!

20 % rabatt på Milani Cosmetics. Klicka på bilderna nedan för att komma direkt till kampanjen!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments

Jag älskar verkligen min pojkvän, I do. Men har ni nån gång haft känslan av att vilja slå någon i ansiktet, med en stekpanna?
För det hade jag både igår och i morse. Jag är så stressad över detta med resan, folk har inte svarat mig och vi måste börja boka hotell! Nu är nog min del klar tror jag, för nu kör vi på detta schema. Men när jag är stressad eller något går snett, är jag väldigt lättretlig och F har verkligen gått mig på nerverna. Äkta hatkärlek har det varit..

Skrev ett sms till honom igår och frågade om han ville komma hit och käka, skulle ändå göra mat och visste där skulle bli alldeles för mycket mat. Varpå han svarade "kanske de kanske" vilket i hans värld är ett ja. Jävla kvinna som inte kan vara rakt på sak haha.
Vi kollade på The 100 och käkade, han hade med sig kärleksmums också, nomnom. Så fort han la sig i sängen så däcka han. Var nog meningen han skulle lägga sig ner och typ.. gömma sig eller nåt. Jag vet inte, han hade klädrna på under täcket. Jag somnade och minns inte alls när han gick upp och tog av sig kläderna haha. Snacka om att man varit trött då!

Likes

Comments

Har ni hunnit kika på Evaliah Grace kollektion på NA-KD ännu?

Här är tre plagg som jag fastnade för direkt!
Klicka hääär för att komma direkt till hemsidan eller på bilderna för att komma till produkterna.

Likes

Comments

Instagram@luulaaas