Facebook
Snapchat
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw

Så.. Inte bloggat på ett tag. Haft väldigt mycket i mitt liv och har verkligen totalt glömt bort det. Förlåt!

I helgen var jag och P i Göteborg. Enbart fredag till lördag förvisso men vi hann med sååå mycket!
Åkte dit på kvällen, kom upp till hotellet och sedan ner till stan för lite käk på Pinchos, tycker faktiskt den är väldigt överskattad och dyr. Visst det är supermysigt och de mså minirätterna är skitsöta. Men för en middag behöver man mycket för att bli mätt och de små rätterna kostar mellan 40-60 kr stycket så det var inte värt det. En lättare lunch, absolut!
Vi gick sedan vidare till Puta Madre för en drink och sedan hem till hotellet igen.

Lördagen blev massor med shopping, lite fika och lunch på hard Rock Café. Kom till F ganska sent på kvällen men han var på kräftskiva hos sin far så sov när han kom hem haha.


Jag fick lägenheten och flyttar i slutet på September redan. Så lägenheten där hemma är total kaos samtidigt som de gör om rören i lägenheten. Jag trivs inte alls där hemma just nu. Ser ut som fan var gång man kommer hem. Nu på senare har de börjat använda moppen dock. Mitt hjärta fylldes av lite kärlek att de faktiskt tog sig tiden att torka bort dammet efter sig när jag ställt fram den. Uppskattas enormt!


Sitter på kontoret när detta publiceras, hoppas att dagen går fort då jag vill packa klart och få allt färdigt så snart som möjligt. Kanske organisera om lite och ställa alla lådor på ett och samma ställe. Just nu står de lite här och där.
Ska hem till F i morgon och vattna mina tomater. Han är I Sthlm så får ta hand om dem lite haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej babes!
Vilken helg det har varit!

Ullared hela fredagen, lördagen minns jag inte vad jag gjorde.... Söndagen blev det åka runt lite här och där samt middag på T.G.I Fridays! Sov hos babe inatt och vaknade en aning för sent, så han fick köra mig till jobb.. haha
Funderar på att åka dit ikväll också. Han börjar snart sin nya tjänst vilket innebär att vi inte kan träffas så som vi gör nu. Han åker iväg under vardagarna, ibland är han hemma..

Var och tittade på en lägenhet idag! Mindre ställe, billigare pris, 5 min gångväg till havet, en bit ifrån Lund och nästan dubbelt så lång körväg från där jag bor nu. Men bra bussförbindelse och jag bor närmare mamma.
Men framförallt, som nämnt, billigare.
Är knappt hemma numera men vill ändå ha en fristad att komma hem till. Detta blir förstahands och den jag har nu är andra hands. Det hade varit najs om jag fått den, jag gillar den mer och mer ju mer jag tänker på det. Den har balkong!

Likes

Comments

Inte alls så mycket folk som jag förväntat mig, trots regn och rusk och en fredag.. Men bara superskönt att slippa trängas och köa!

Jag kom hem med knappt en påse fylld och han med typ sju.. Tänkte visa upp i ett eget inlägg vad som följde med hem, men de kommer nog upp i morgon.

Blev en heldag ute. Körde tidigt på morgonen, var på ullared i ett x antal timmar och sedan hälsade vi på hans familj vid campingen en bit ifrån. Var inte hemma förrän strax efter 23. Sov i bilen ett par omgångar dock.

Likes

Comments

Instagram@luulaaas