• Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej babes!
Vilken helg det har varit!

Ullared hela fredagen, lördagen minns jag inte vad jag gjorde.... Söndagen blev det åka runt lite här och där samt middag på T.G.I Fridays! Sov hos babe inatt och vaknade en aning för sent, så han fick köra mig till jobb.. haha
Funderar på att åka dit ikväll också. Han börjar snart sin nya tjänst vilket innebär att vi inte kan träffas så som vi gör nu. Han åker iväg under vardagarna, ibland är han hemma..

Var och tittade på en lägenhet idag! Mindre ställe, billigare pris, 5 min gångväg till havet, en bit ifrån Lund och nästan dubbelt så lång körväg från där jag bor nu. Men bra bussförbindelse och jag bor närmare mamma.
Men framförallt, som nämnt, billigare.
Är knappt hemma numera men vill ändå ha en fristad att komma hem till. Detta blir förstahands och den jag har nu är andra hands. Det hade varit najs om jag fått den, jag gillar den mer och mer ju mer jag tänker på det. Den har balkong!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inte alls så mycket folk som jag förväntat mig, trots regn och rusk och en fredag.. Men bara superskönt att slippa trängas och köa!

Jag kom hem med knappt en påse fylld och han med typ sju.. Tänkte visa upp i ett eget inlägg vad som följde med hem, men de kommer nog upp i morgon.

Blev en heldag ute. Körde tidigt på morgonen, var på ullared i ett x antal timmar och sedan hälsade vi på hans familj vid campingen en bit ifrån. Var inte hemma förrän strax efter 23. Sov i bilen ett par omgångar dock.

Likes

Comments

Inlägget är ett sponsrat inlägg

Gillar din man, pappa, bror eller vän en simpel klassisk klocka, som Daniel wellington, eller gillar han mer en med den där extra touchen? Urtavlan, skall den vara ljus eller mörk?
Det är tusen frågor när man ska välja ut den perfekta presenten. Jag personligen gillar en mörkare urtavla, framförallt till män. Men det är någon som jag har fått dille på nu på senare tid.

Jag är en sucker för DW. Den där simpla, lättmatchade klassiska klockan som verkligen passar till alla tillfällen.

Just nu har jag en rabattkod till er som gäller hela deras hemsida, både för män och för kvinnor.
Kika in på Luxwat och ange koden LULAS så får ni 10% på alla klockor, gäller även på redan nedsatta priser!

Koden gäller fram till och med den 31a Augusti så passa på nu!

Likes

Comments

Instagram@luulaaas