• Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Lite wierd mode today.. Men man har såna dagar också!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är det bara jag som blivit helt besatt av baddräkter!? När man var yngre var detta nästan ett tabu, det var ju så fult!

Men med dagens mode finns det faktiskt ett par riktigt snygga. Nedan listar jag mina favoriter ifrån NA-KD .

Hitta dessa och många fler på NAKD hemsida hääär
Inlägget innehåller adlinks.

Likes

Comments

God morgon babes!

Här sitter jag, i vanlig ordning, på kontoret igen. Är så skönt att det är fredag i morgon. Känns som att mitt liv gå på rutin, varje dag är densamma. Varje vardag i alla fall. Trodde det skulle bli skönt att ha en rutin, men det tar så lång tid att komma till och från jobbet att de bara gör det jobbigt. Jag hinner inte göra så mycket hemma innan det är dags för att sova.

Men snart är det helg, då får jag både sova ut och komma ut i den riktiga världen samt få ordning på lägenheten. Måste dammsuga och tvätta. Hinner inte det på vardagar, skulle jag de, så blir det för sent för att starta en högljudd dammsugare.

Har faktiskt inga planer alls för i helgen mer än de jag redan skrivit, städa och tvätta. Förhoppningsvis får man spendera den med någon eller några man tycker om. Kanske ska jag ta mig till mamma och ta ett varmt bad.. Vi får se!
Vad har du för planer?

Likes

Comments

Sitter på kontoret som vanligt vid denna tid och alla andra vardagar..
Babe var hos mig igår, dock verkade han väldigt irriterad av okänd anledning. I morse var han dock hur go som helst, så tror det var grannarna han var irriterad på (fullt förståeligt!)

Åkte till mamma efter jobb igår och hämtade min nya telefon. Är så lycklig just nu. Sitter här på kontoret med tre telefoner atm, känns lite wierd, men så får de bli ett tag framöver!
Har spenderat hur mycket pengar som helst den senaste tiden, tänkte jag skulle samla i ett inlägg nu i veckan med allt jag har köpt.

Känner att jag hade behövs 17 timmars sömn just nu, så ikväll ska jag gå och lägga mig extremt tidigt! Gud vad jag längtar till fredag, är ju långledig sen!

Likes

Comments

Luulaaas @ instagram

Likes

Comments

Instagram@luulaaas