• Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Förlåt babes för att uppdateringen varit kass!

Åkte i fredags eftermiddag tåg till Göteborg för att möta upp babe och hans vän (och flickvän till honom). Firade midsommar där. Grillade, spelade spel och hade det trevligt. Vädret kunde varit bättre, men det regnade inte hela tiden, vi hade ett par uppeh¨ll lite då och då och när vi grillade var det bara smått.

Lördagen gick vi upp ganska sent, tog bilen till nåt ställe för att ta båt till nåt ställe och käka på nåt ställe. Moln och ösregn precis när vi gick in för att luncha, skinande sol när vi kom ut, supertur!
Efter lunchen blev det liseberg en sväng.
Vi körde hem ganska sent, trots att jag bad om att vi skulle hem i tid.. Men jaja, vi var hemma vid tolv tiden. Vaknade i vanlig ordning vid åtta/nio tiden.. Suuupertrött.. Men ville inte sova bort hela dagen..

Vi åkte igår till Sibbarps camping där det var tivoli och lite stånd. Vi käkade snabbt och köpte godis som jag nu sitter och knaprar på..

Allt som allt, en helt ok helg. Sitter nu på kontoret och är svintrött dock, men ja.. I´bland får man leva lite ;).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart är det långhelg!
Ska på fredag åka upp till Göteborg för att fira midsommar. Jag har ännu ingen aning om vad som händer, om vi bara ska sitta i en park som alkholoster eller hemma hos någon. Känner ingen där heller så ska bli jävligt intressant att se hur detta slutar..

Sitter på kontoret nu, har idag och i morgon kvar, sen kan jag få sova ut lite mer.. Så fruktansvärt trött alltid och jag fattar inte vad som händer med min kropp. Jag hade behövs åka till ett spa, få massage och bara vila ut mig i en vecka. Kanske åka till ett varmare land och bara få njuta. Helst medan man får betalt också..

Har cirka 17 dagar kvar att jobba sen har jag också semester! Förvisso bara 4 dagar.. Men jag har semester!


Likes

Comments

Åh vet ni vad!? Jag har fått äran att göra ett samarbete tillsammans med Finamig.se
De har allt möjligt på deras hemsida. Allt som hör till just orden "fina mig". Lite vardagslyx, sådant som får en att känna sig fin..

Jag har fått möjlighet att prova Palina mineralpuder. Nu till sommaren vill jag ha täckning, men inget flytande som bara rinner av så fort man blir svettig. Dessutom gillar jag puder på sommaren, de mattar ner på ett annat sätt. Kan avslöja att jag använt den cirka tre dagar och än så länge är jag frälst! Men jag ska ge den en riktig chans och ska använda den under olika väder osv för att ge en riktig recension. Ni får sedan för/efter bilder osv.
Jag tog bilder på uppackningen, men sen gick min kamera sönder, eller ja. Den funkar men jag jag inte föra över dem.. Får be en som kan sånt där skit att hjälpa mig..
Här nedan har ni bilder ifrån hemsidan så länge samt länkar.

Fina.se hittar ni häääär klicka på bilden för att komma direkt till mineralpudret.

Jag valde färgen stockholm. Den ser otroligt mörk ut när man bara tittar på själva pudret, men gud vad den anpassade sig bra på min hud! Färgen smälter verkligen in och jag ser inte en enda rand!
Inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

Instagram@luulaaas