Måste verkligen säga att jag älskar mitt liv ibland! Världens bästa familj, vänner och jobb​. En ordentlig slant får man tillbaka på skatten med :D så nu blir det en riktigt bra sommar!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte tränat på en vecka nu och det suger men sa försöka komma iväg nu på torsdag. Beach 2015 är snart här!

Likes

Comments

med Linda men först ska jag hem nu och laga mat till familjen efter en heldag på stan. Riktigt bra vecka än så länge och än är det ju bara tisdag ;)

Likes

Comments

Högt betyg för Vindsnurran Nordic AB i kundundersökning

Resultatet från vår kundundersökning som publicerades under måndagen är även detta år trevlig läsning för Vindsnurran Nordic AB. Detta år har bolaget en placering nära den absoluta toppen bland elbolagen. –Visst är det roligt att vi har nöjda kunder, men vårt förbättringsarbete fortsätter med oförminskad styrka, säger Agneta Eriksson, informationschef på Vindsnurran Nordic AB. I en regional studie som genomförts parallellt med den nationella nämns Vindsnurran Nordic AB som ett av bolagen som har högst kundnöjdhet. – Det är en indikation på att vi lever upp till våra kärnvärden, där trovärdighet är en del. Då vi ser på resultatet av mätningarna i år och ifjol kan vi vara helt säkra på att det inte är slumpen som gör att vi återigen ligger nära toppen i kundnöjdhet, avslutar Agneta Eriksson.

www.bostadsnytt.nuVindkraft-till-havs

Likes

Comments

Sådär då var allt vad julen heter nerstoppat ​i källaren och resten kastat. Har haft en väldigt skön ledighet med mycket vila, mat och trevligt sällskap. Lukas sover hela nätterna nu med och det är i glada för i familjen :).

Från och med imorgon så måste jag ta tag i träningen så man får bort all julmat hihi

Likes

Comments

​Lukas har blivit sjuk och har haft jätte svårt att sova i natt stackaren. Jag tycker det är lika jobbigt varje gång han är sjuk och mår dåligt.

Likes

Comments

Då ​vart alla klapparna köpta och inslagna, julmaten kommer att lagas under helgen. På julafton kommer hela tjocka släkten så vi kommer ha fullt upp. Man skulle bokat en resa till värmen men det blir så struligt med lillen och det är ju ändå rätt trevligt att umgås med släkt och vänner.


Likes

Comments

Då var man äntligen frisk :). I helgen har vi handlat julklappar och vi bockade av en hel del på listan men vi är långt ifrån färdiga. Igår var mamma och pappa över på lite adventsfika, så mysigt.


Likes

Comments

Kände redan i lördags att jag började bli lite smått förkyld och imorse när jag vaknade upp så var ja helt tokförkyld så blir nog inge träning denna vecka och jag som verkligen ville träna varje dag denna vecka men schi fick jag. Det får bli huskurer och Marathon i filmtittning istället.

 

Likes

Comments

Nu är de bestämt att jag och min syster Emma ska gå Idol finalen och hon är såklart överlycklig över att 1D ska spela såklart 😃.  Jag älskar ju Idiol men 1D är väl kanske inte mina största idoler men det är kul att vi kan hitta på något ihop ❤

1451457_865594246798411_5260233602514174066_n


Likes

Comments