Gjorde precis en mättande smoothie efter träningen. Körde ett hårt rumpa/mage pass på gymmet, jobbigt som fan men nu mår man som en kung och därför belönar jag mig själv med en god och proteinrik smoothie!

~Recept~
Lindahls kvarg
Linfrön
Mandelmjölk (osötad)
One whey
Frysta bär supermix från garant

Har inga mått utan blandar efter känsla

Likes

Comments

Jag kan inte få nog av smoothies, det är så enkelt och så gott! Perfekt om man har bråttom eller om man bara ska slappa i soffan. Det bästa är att man får välja helt själv vad som ska mixas Jag har börjat göra smoothies som är mättande och håller en mätt i många timmar, ja som en egen måltidsersättning! Den innehåller fortfarande vad en måltid ungefär ska innehålla. (Recept kommer snart)

Mitt bästa köp 2015 är Mix & Go från C3, en smoothie maker som jag använder näst intill varje dag. Jag är nämligen den som hellre ligger kvar lite längre än går upp tidigt för att göra frukost. Därför är min Mix & Go perfekt för då kan jag äta min frukost på tunnelbanan och att göra smoothie tar max 5 min! Win win!

Den är väldigt praktiskt och man slipper massa disk. Man gör smoothien i behållaren man sedan tar med sig efter man skruvat på den tillhörande korken man får med.

Likes

Comments