Igår led vi av ett otroligt manfall och när vi körde sista scenen var vi bara 8 av 12 skådespelare kvar och ingen sufflös hade vi heller! Men idag är det general repetition som står på schemat och då kommer alla att närvara så vi är lugna! De flesta av oss har ju spelat ett antal år nu så det känns absolut som att vi har koll på läget!
Men produktiva var vi i alla fall, vi hann med både repet, måla om två skyltar, fixa lite rekvisita och en helt ny kostym till en av våra karaktärer då hennes (min) var helt puts väck (den har lyckligtvis kommit fram igen så nu har jag lite valmöjlighet!) Imorgon har vi ledigt men på fredag så smäller det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Andra dagens repetition gick riktigt bra! Ett par repliker här och där ändras och faller bort men det löser vi alltid! Nu är det bara två rep kvar till premiär! 18.00 på fredagkväll, vi lovar att vi bjuder på en hel del skratt!
Vi har också med vår lille maskot finns med i logen! Det är andra året i rad som vår maskot Kotte är med oss bakom scenen och han lyssnar gärna på replikövande och hinner rätt ofta med ett par stöttande och stärkande kramar också!

Likes

Comments

Efter sommarlovet så är vi nu supertaggade på att köra igång igen, vi kör på i lite halvtokiga kostymer då vi inte orkar byta om helt, läser repliker mellan våra scener och redan på fredag går premiärskottet! Vi ses väl där?!

Likes

Comments

För denna gång!
Vi i ensemblen är ofantligt nöjda med våra föreställningar trots inte helt optimalt väder så har vi haft en fantastisk publik både lördag och söndag! Stort tack till alla som har stöttat oss under helgen både före, under och efter föreställningarna samt tack till våra familjer som orkar stå ut med vårt intresse hela våren och sommaren! Sist men inte minst vill vi framförallt tacka vår underbara publik. Det är ni som får oss att vilja göra om den här resan varje år och utan era uppmuntrande skratt och härliga applåder så vore vi ingenting! Det är så härligt att se att ni orkar sitta kvar i publiken fastän vädret inte är på vår sida och temperaturen inte alltid är så hög som vi önskar!
Men inte att förglömma! Vi ses till höstkanten, boka ett teaterbesök 5, 6 eller 7/8! Ha en fantastisk sommar och så hoppas vi på bättre väder framöver!
Hjärtligt tack och kramar i massor från oss i ensemblen i Lugnås Teateramatörer.

Likes

Comments

Jösses! Tänk att måndagen redan passerat på spelningsveckan! Nu är det intensivt, repar sön 12/6 - ons 15/6, genrep 16/6 och premiär 18/6! Hoppas alla är lika taggade som vi är och att vi ses på premiären för då kör vi med buller och bong!

Igår hade vi dessutom NLT (NyaLidköpingsTidningen) på plats så nu får ni hålla utkik efter en artikel hos dem också!

Likes

Comments

Igår hade vi besök av både vår ljudtekniker samt Mariestadstidningen så nu får ni hålla utkik där! Ikväll kommer även en reporter från NLT på besök!

Likes

Comments

Nu är den äntligen klar! Och jösses vad nöjda vi är! 👏🏻

Likes

Comments