Som jag sa så är jag inge bra på att skriva ingen blogg haha! Känns inte som det händer speciellt mycket för att kunna skriva flera gånger om dagen.
7.00 sitter i soffan
8.00 sitter fortfarande i soffan
11.00 sitter ännu i soffan
🙄
Förskolan har stängt idag så kunde inte jobba & det tycker jag är värdelöst, har varit hemma tillräckligt mycket nu tycker jag!

I helgen har vi varit hos R:s farmor och hennes sambo och hälsat på, det var riktigt trevligt och god mat blev det också!

Just nu sitter jag mest och väntar på att läkaren ska ringa men det händer inte mycket på den fronten.. Snart ska jag ta med mig Lill jäntan till affären och handla lite, idag får vi hem en matkasse också, blir riktigt spännande och se vad som finns i den 😳😱😃

Nä nu måste jag låta telefonen ladda lite innan vi ska gå iväg 👍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första dagen på jobbet avklarat och det gick super, underbar personal och gulliga kunder. Förstår inte varför jag var så nervös igår kväll.
Så nu kör jag på hela veckan och sen några strö tiden i Mars innan jag börjar på mitt schema 1 April! Wooop!
Drack 2 koppar kaffe imorse också från att inte ha druckit kaffe alls haha endast latte men det gick ju bra det med och det hjälpte mot tröttheten!

Sitter just nu och väntar på att Robin ska göra synundersökning, sååå spännande & han vägrar ha glasögon me så hoppas för hans del att det är lugnt haha

My är hos en kompis och leker just nu och vi ska inte hämta henne förens 19 så jag vet inte vad vi ska hitta på fram till dess men det visar sig väl antar jag.

Jag längtar såååå mycket till sommaren, har kommit på en hel del jag vill hinna med!

Nu ska jag fortsätta kolla på folk som provar glasögon.

Likes

Comments

Ja.. Vad ska jag säga ännu en gång har sjukvården svikit mig och nu blir jag inte ens irriterad längre för jag är så van.
Jag har ju haft ont i halsen i 7v - är inne på 8onde veckan nu. Jag har varit till sjukan vid 2 tillfällen och tagit halsprov som inte visat spår av bakterier vilket är bra. Första gången förstår jag att dom inte gjorde någonting eftersom då hade det endast gått 2 veckor tror jag. Sen var jag till läkaren i Söndags igen och fick lämna halsprov men det visade inget så jag blev hemskickad.

Jag tycker själv det känns konstigt om det vore ett långvarigt virus eftersom jag varken jobbat eller tränat eller liknande under dom här 7 veckorna och hur kommer det bli nu när jag ska börja jobba?!?
Sen på kvällen och natten på Söndagen fick jag otroligt svårt att andas och jag blev as nojjig så nu kände jag att det här måste kollas upp!! Ringde till 1177 och vc men blev runtskickad lite hit och dit först och den ena sa att jag skulle söka till öron näsa hals och att jag kunde göra det själv så jag gjorde det men blev uppringd efter någon timme bara och då sa dom att det var bättre om en läkare skicka remiss.. Jag tänkte att ja det är som vanligt den ena säger en sak en annan säger något annat!

Till slut efter mycket om och men så hamna jag på Årsta vc på drop in och jag fick träffa en läkare som även han tyckte det var otroligt skumt att det hållit i sig sååå länge så han skickade mig till provtagning men nu fick jag lämna två halsprov och även blodprov så att om dom inte visade någonting så kunde han skicka en remiss till öron näsa hals..

Proverna visade såklart ingenting som jag redan visste men han var tvungen att skicka ett prov på odling så nu ska jag vänta på det tills på Fredag eller på Måndag och det kommer antagligen inte visa något heller så då blir det vidare mot öron näsa hals!
All denna väntan tar kol på mig 😬

Skulle lätt kunna somna nu men jag får nog vänta 3 timmar till, hur jag nu ska klara av de.

Likes

Comments

Varför ville inte solen stanna kvar för? Nu blev den här dagen mycket mindre energirik, Ush vad jag är besatt av vädret.
Jag har spenderat hela förmiddagen i telefon så det har inte hänt jätte mycket här hemma, höll på att glömma bort att jag ska till sjukan också haha typiskt mig.
Så snart ska jag sätta mig på cykeln igen och hoppas på det bästa. Imorgon börjar jag jobba igen efter 3månader med blandade känslor, jag hoppas jag håller mig frisk och inget oväntat sker!

Jag hoppas även tiden går fort så det blir Maj snart så jag & My får ta fram våra solbrillor och bege oss till Grekland med syster och hennes sambo, det kommer bli så skönt och en resa utan måsten, vi har inte planerat att vi ska göra något speciellt så om vi vill ligga vid poolen hela veckan så kan vi göra det. Vi kommer åka på Mys födelsedag så det blir som en födelsedagspresent till henne och om det är någon som är taggad så är det hon, och jag försöker att inte oroa mig för flygresan! Jag är inte flygrädd men jag får för mig att när vi väl är där så kommer My få panik och inte vilja åka med haha och vad ska jag göra då liksom??
Men det kommer säkert bli bra ändå 😃

Eftersom jag inte kommer ha någon semester i sommar heller så känns det ännu bättre att göra något speciellt innan sommaren. Sen blir det säkert små semestrar över helger och sånt ändå i sommar.

Nej nu ska jag börja göra mig iordning så jag inte glömmer bort sjukan igen haha.

Likes

Comments

Så underbart när man vaknar & det är sol ute! Jag får sån energi så jag flög upp nästan men också för att telefonen ringde och jag kunde inte svara för jag hade ingen röst haha men efter lite te så gick det bra!

Snart ska jag lämna lillpluttan på förskolan sen ska jag till doktorn och ta prov på mina sköldkörtlar & kolla om det är dom det är problem med.
Annars blir det nog rätt lugnt idag, börjar antagligen jobba imorgon eller på Torsdag & det känns riktigt Nice!

#lugnarn

Likes

Comments

Jag kommer ihåg en tjej, vi lekte just hela sommaren ute på söderön från morgon till kväll & vi hade så roligt, det ska finnas en bild på oss någonstans när vi var och badade en dag. Jag kommer ihåg att hon inte bodde där på heltid eller ens hade sommarhus utan hennes farmor eller mormor hade hyrt en stuga över sommaren.
Ska jag vara ärlig kommer jag knappt ihåg att jag var hem till dom någonting men det var kanske inte så konstigt, det var nog roligare på Kolonin (farmor o farfars sommarställe) där hade man allt man kan drömma om, små kattvindar fulla med gamla spännande saker, ett snickarrum, ett vävrum en gammal lada och en stor skog som var väldigt spännande och springa runt i. Jag minns inte så mycket om vad vi gjorde exakt men jag kommer ihåg att vi skrattade typ hela tiden och vi bråkade nog aldrig under hela sommaren.
Herregud jag kommer inte ens ihåg vad hon heter..
När det var dags för henne att åka hem bytte vi adresser och telefonnummer, jag kommer ihåg än idag hur lappen såg ut för jag ägnade många timmar åt att leta efter den några veckor senare.. Det är en sån där grej man aldrig glömmer för det var så spännande och mystiskt på något vis. Jag kan inte ha varit speciellt gammal då kanske 7-8år. Men sen började det vanliga livet igen med skola och skit och då läggs sånt där åt sidan för då är det ju nya äventyr på G.
Vi kommer nog aldrig få reda på vem den där bruden var ^^

Likes

Comments

Jag har alltid undrat vad det är som är så speciellt med en blogg? Man skriver några rader, laddar upp en bild eller två och sen publicerar man det- exakt samma som på Fb.
Men nu ikväll kom jag på vad det var, det är ovetandet som är lite spännande, vi har ingen aning om vem som läser för bloggen finns för ALLA. Sen är det ganska skönt att jag kan skriva vad jag vill och ingen kan klaga på det för inte har väl jag tvingat dig att läsa min blogg?

Jag har/ har haft ett antal bloggar och jag byter varje gång jag kommer på att jag vill skriva för jag orkar inte komma på vad jag hade för lösenord och sånt shit.
Jag kanske ska ha ett nyårslöfte ändå, att ha 1 och samma blogg under hela året och då alltså skriva kanske 5-10 inlägg i den under det här året, haha you wish jag kommer skriva det här inlägget sen kanske något till sen kommer jag glömma bort den, som en gammal kär vän man lekt med en hel sommar från morgon till kväll till att sen glömmas bort, kanske inte glömmas bort men att växa ifrån eller inte ha förmågan att hålla kontakten vid liv.

Jag ska nog skriva lite bra barndomsminnen i den här bloggen så kan jag leta upp den när jag blir gammal och skratta åt hur korkad jag var 😂 Men det hade varit roligare om jag hade haft lite bilder med från den tiden men dom ligger nog långt nedgrävda inne i ett förråd.

Likes

Comments