I Air Transport Wing Aalborg lægger vi meget vægt på vores motto ''stærk, pålidelig - overalt!''. Mottoet afspejler fint vores gå-på-mod, vores styrke og mest af alt vores loyalitet til hinanden.
I de arbejdsretlige relationer har loyalitet nemlig en kæmpe betydning for de daglige dilemmaer, som kan vise sig på netop denne arbejdsplads. Hele vejen igennem vores arbejde på Air transport wing, vil der forekomme situationer, hvor loyalitetspligten kan komme i spil - Så spørgsmålet er: Hvordan opretholder vi i ATW denne pligt til loyal adfærd overfor hinanden og vores partnere på arbejdspladsen?

Det gør vi simpelthen ved at søge de dygtigste og mest engagerede medarbejdere i landet. De, som vil det samme som os. De, som er klar på at skabe plads og gode arbejdsrelationer til hinanden samtidig med, at der bliver lagt fokus på et sund og stabilt arbejdsmiljø.

Oplægget her handler netop om disse ovenstående emner. Faktisk er meningen med oplægget, at rette opmærksomheden mod dig, som søger et nyt job og som kan se sig selv i et spændingsfyldt og humoristisk miljø.
Så er du klar på at deltage i et fællesskab ud over det sædvanlige, hvor der er tid og overskud til at være den DU er. Så smid en ansøgning ind på vores mail:

Luftenshelte1234@hotmail.com

Eller ring:

88886677
Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments