Header
Postad i: inredning

Så nu är jag nöjd med mitt vardagsrum. Gjort lite så jag har matsalsbord istället i ett trångt kök. Nu får vi alla rum runt bordet utan att muttra. Sen ska jag se om jag sku hitta ett litet 2-3 mansbord att ha i köket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Bakning

Jess fått beställningar så imorgon natt ska de bakas ☺ Jag är nöjd att pikku hilja få komma igång med de. Har lagt studierna på hyllan till en viss del då jag int slipper till skolan.

Så nu ska jag satsa på en sak jag e duktig på. BAKA.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen.

Ibland undrar jag varför jag ens lägger ner energi på att försöka när man ändå inte får respons i slutändan. Är inte förhållanden både ge å ta eller? Åh va jag känner mej som en gnatkärring. Men jag är väl de. Jag älskar mina nära å kära å vänner, men jag orkar snart int bara ge hela tiden då jag int får tillbaks. Jag har alltid trott att sådant funkar båda vägar. Tar nog snart en person på orden. Sluta ge tills dom förstår att kanske man ska ge tillbaka å int ta allt förgivet.

Idag e jag på dåligt humör, Jag tycker int synd om mej själv. Nädå. Men de är så jävla skönt att bara få gnälla och skriva av sej och dom som känner sej träffade, ja ni får väl bara göra som ni vill Who care? 

Likes

Comments

Postad i: Vardagen.

Natt eller kväll eller tidig morgon? Ja ni va säger man. Alla kallar de olika. Jag e en natt människa jag sku passa att arbeta som på vak eller hur man säger.

Jag har funderat mycket fram och tillbaka på va jag egentligen vill göra. Men de har jag redan bestämt, bara jag får allt att gå klart nu.

Nu ska jag se vidare på tv men vi hörs ha de bra därute i natten Tjingeling

Likes

Comments

Postad i: inredning

Åh inredning har alltid varit mitt stora intresse, å nu går jag i skola för att få mera kött på benen så att säga...

här e en bild på en planering jag gjorde, som jag blev stolt över men som bedömmarna int va riktigt nöjda med, men som sagt jag ska ju lära mej

Inredningsplaneringen fick jag bara N1 i men den e en del som man ska praktisera mycket i

Företagsverksamheten fick jag G2 i å de ni de e jag stolt över

nästa projekt blir inredningsbyggnad så de sitter jag å planerar nu :)

Likes

Comments