Igår måndag 24/10 hade vi ingen bild eftersom det var FN dagen. Nästa vecka är det lov så då kommer inget nytt inlägg. Återkommer med ett nytt inlägg veckan efter höstlovet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Hej! Idag blev jag klar med mitt första projekt som hade temat sport. Jag blev väldigt nöjd med hur jag kombinerade mina färger. Jag fick lite problem med hur jag skulle spraya med dom olika färgerna. Men det löste sig genom att jag la över en pappers bit där jag inte skulle ha den färgen. Till detta projekt tog jag inspiration av Banksy. En av världens mest kända street art konstnär. Jag hann även börja på att skissa på mitt nästa projekt som ska ha temat drömmar. Jag blev nöjd med skissen och nästa vecka ska jag fortsätta med drömmar.

Likes

Comments

Idag så har jag använt overheaden och förstorat min bild. Jag hann även klart med att skära ut bilden så nästa vecka är det bara att börja spraya färg. Lektionen flöt på bra och lektionen gick väldigt snabbt. Nästa vecka hinner jag förhoppningsvis att börja skissa på mitt andra projekt där temat ska vara drömmar. Detta temat är så sport som jag håller på med just nu. Har ingen idé än vad jag ska göra för projekt på drömmar men jag kommer nog på något. Nästa vecka kommer ett nytt inlägg.

  • 9 readers

Likes

Comments

Hej! Idag så är det studiedag så idag missar vi våran bildlektion. Ett nytt inlägg kommer nästa vecka:)

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Ludvig Hjält och jag går på Kapareskolan i 9F. Jag gillar fotboll.

  • 43 readers

Likes

Comments