Idag har det varit en sån där lång dag då mycket har hänt på bara en dag. Jag har både hunnit läxor, umgåtts med kompis, gjort marabouchokladhus och sett på Nobell-middagen. Nu skriver jag i smyg för det är läggdags, men jag behövde bara skriva av mig lite, ni vet😉

Såg ni på Nobell-middagen och vad tyckte ni om kvällen👍👎? Jag tyckte den var intressant, ha en bra kväll så hoppas jag ni får en bra måndag💝

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såhär har vi gjort tunneln mellan lekstugan och buren.

En nöjd kanin som fått varit ute med koppel i trädgården. Som nu äter glatt sina frön.

Likes

Comments

Ja, vi ska göra en gång. Vi åkte förbi en affär och köpte rutnät som vi tänkt böja som en tunnel som Ludde ska kunna springa från buren till lekstugan.

Sedan har vi tänkt sätta en platta att sätta inne i lekstugan så att man kan stänga för ibland så det inte blir så kallt därinne, samt om man inte vill att han ska springa ut till utburen, ni ska se resultatet snart! Fortsättning följer...

Likes

Comments

Hej kära läsare, det var länge sedan!
Jag var nyss ute hos Ludde i den kalla blåsten, och vi funderar på att göra en gång mellan våran lekstuga (han har tidigare bott där över vintern) och utburen. Detta gör vi för att han inte ska behöva frysa och att det kanske till och med blir mer praktiskt för oss (klippa klorna, mysa, kolla pälsen).

Och hur var min dag då?
Jo, jag var hos min kompis och sov över, det var väldigt kul men jag somnade först klockan 02:00

Likes

Comments

Eftersom ni vägrar att kommentera på mitt 2 inlägg tillbaka inlägg så får jag väll köra mitt eget race.

Och jag kan snabbt säga att jag gillar att skriva om min vardag, det gillar jag, men om ni har det minsta lilla emot det, eller vill att jag ska posta mer på min kanin så snälla kommentera här nere i kommentarerna! Jag tål hård kritik!!! Så snälla om ni har några minsta synpunkter så snälla kommentera.

OBS! Detta blir mitt sista inlägg om vad den här bloggen ska handla om, så kommentera gärna nu, för jag orkar inte tjata mer!

Likes

Comments

Virkar en grytlapp, det är inte så svårt, men kanske inte det roligaste resultatet. Hellst hade jag velat göra vantar men det var för svårt för att börja med så nu tvingas jag att virka en grytlapp istället.

Av någon konstig anledning vägrar ni att läsa eller kommentera mitt förra utlägg. Det känns lite synd, för jag vill ju veta vad ni tycker om min blogg!

Nu har ni chansen att påverka! Så om ni inte redan har läst det, kolla in mitt förra inlägg i min blogg, så att jag kan få veta vad ni tycker!

Likes

Comments

Tyckte ni om gårdagens blogg? Att jag visade hur min dag kan se ut? Eller vill ni att jag bara lägger ut om min kanin? Eller mest kanin, och privat då och då? Eller tvärtom? Svara i kommentarerna, så att jag kan bli en mer intressant person i era ögon, för det är ju trots allt ni som läser min blogg, eller hur?

Likes

Comments

Sitter med matteläxa och det är verkligen så sjukt tråkigt!!! Jag kan inte konsertera mig och det slutar hela tiden med att jag gör något annat istället! Det är så tråkigt. Jag brukar tycka att matte är okej, men just idag är det "en hata matte dag". Åhhh!!!

Ska försöka ändå, för jag ligger efter. Och vilket gör det ännu svårare.

Likes

Comments

Idag blir det pasta som vanligt, fast med en liten variation...

Jag har kört pasta med ägg, det är supergott! Om ni inte redan har testat så prova!

Likes

Comments

Okej okej, nu inleder jag mitt privatliv...

Jag är sjuk som ni redan läst och ligger i mina föreldrars sovrum och hoppas på att ingen ska få för sig att bryta sig in. Som tur är har jag min bästis som också råkar vara sjuk samma dag som jag, så att vi kan snappa till varandra.

Men för tillfället har jag jättetråkigt och det ända jag kommer på att göra är att blogga.

Likes

Comments