Eftersom ni vägrar att kommentera på mitt 2 inlägg tillbaka inlägg så får jag väll köra mitt eget race.

Och jag kan snabbt säga att jag gillar att skriva om min vardag, det gillar jag, men om ni har det minsta lilla emot det, eller vill att jag ska posta mer på min kanin så snälla kommentera här nere i kommentarerna! Jag tål hård kritik!!! Så snälla om ni har några minsta synpunkter så snälla kommentera.

OBS! Detta blir mitt sista inlägg om vad den här bloggen ska handla om, så kommentera gärna nu, för jag orkar inte tjata mer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Virkar en grytlapp, det är inte så svårt, men kanske inte det roligaste resultatet. Hellst hade jag velat göra vantar men det var för svårt för att börja med så nu tvingas jag att virka en grytlapp istället.

Av någon konstig anledning vägrar ni att läsa eller kommentera mitt förra utlägg. Det känns lite synd, för jag vill ju veta vad ni tycker om min blogg!

Nu har ni chansen att påverka! Så om ni inte redan har läst det, kolla in mitt förra inlägg i min blogg, så att jag kan få veta vad ni tycker!

Likes

Comments

Tyckte ni om gårdagens blogg? Att jag visade hur min dag kan se ut? Eller vill ni att jag bara lägger ut om min kanin? Eller mest kanin, och privat då och då? Eller tvärtom? Svara i kommentarerna, så att jag kan bli en mer intressant person i era ögon, för det är ju trots allt ni som läser min blogg, eller hur?

Likes

Comments

Sitter med matteläxa och det är verkligen så sjukt tråkigt!!! Jag kan inte konsertera mig och det slutar hela tiden med att jag gör något annat istället! Det är så tråkigt. Jag brukar tycka att matte är okej, men just idag är det "en hata matte dag". Åhhh!!!

Ska försöka ändå, för jag ligger efter. Och vilket gör det ännu svårare.

Likes

Comments

Idag blir det pasta som vanligt, fast med en liten variation...

Jag har kört pasta med ägg, det är supergott! Om ni inte redan har testat så prova!

Likes

Comments

Okej okej, nu inleder jag mitt privatliv...

Jag är sjuk som ni redan läst och ligger i mina föreldrars sovrum och hoppas på att ingen ska få för sig att bryta sig in. Som tur är har jag min bästis som också råkar vara sjuk samma dag som jag, så att vi kan snappa till varandra.

Men för tillfället har jag jättetråkigt och det ända jag kommer på att göra är att blogga.

Likes

Comments

Idag är jag sjuk.☹️ (här kommer ett smakprov på mitt privatliv) Jag har inte lust att gå ut till Ludde. Och jag ska vara ärlig nu. På det senaste halvåret har det bara varit min mamma som tagit hand om honom. Inte för att jag inte tycker om honom, utan för jag inte vet vad man ska göra med en utekanin förutom att rasta honom. Han vill hellst inte gosa, och det är inte så enkelt att träna in det på en utekanin när man inte får ta in honom. Du kan tänka dig hur kul det är nu när det börjar bli kallt att sitta där ute och gosa med honom ute i kylan. Det är inte kul.

Jag har även tidigare anmält mig till Stockholms kaninförening, men det blev det inget av eftersom jag då hade för många andra aktiviteter och knappt fick tid till att äns gå ut och mata honom. Men jag tänker om jag startar upp dennna blogg igen så kanske mitt intresse för honom ökar, vem vet? Så vi testar, med er hjälp kan det nog gå rätt bra.

Likes

Comments

Snälla! Sprid min blogg, och läs den om ni vill att jag ska fortsätta! Det gör en stor skillnad om ni bara äns löser den! Och jag vet inte hur jag ska få nya följare, så dela denna blogg snälla om ni vill veta mer om min kanin, och kanske ibland få en titt in i mitt privatliv!!!

Likes

Comments

Jag vill bara tack er som har läst min blogg! Jag slutade skriva eftersom ibörjan läste ingen den och då var det inte kul. Men nyligen såg jag att Jocke och Jonna hade sina bloggar på den här appen och jag tänker göra som de, börja blogga igen om min kanin! Detta är absolut inte för att jag vill hörna utan för att mitt intresse för det här har ökat. Det ända som skiljer sig från nu och förr är att jag är 13 år och min kanin år inte liten längre. Han är fortfarande söt, men tyvärr inte lika söt som då.

Likes

Comments

Vi har just lämnat Ludde hos några nära släkting. För vi ska åka bort 5 dagar.

Likes

Comments