Idag är det som de flesta av er vet den första December. Det är nu bara 23 dagar kvar till julafton, vilket är jätteroligt! Tänkte imorse försöka kliva upp lite tidigt för att hinna se julkalendern men jag sov tydligen för djupt för att larmet skulle fungera haha... Så jag missade den tyvärr, men vad jag hört av folk och sett på jodel så verkar det ju inte som att jag "missat" något... I vilket fall så är jag väldigt besviken på Sveriges klimat just nu, vart har snön tagit vägen? Känns inte alls som att julen är nära när backen inte är vit... Så vi får hoppas på att den kommer snart! Det snöade lite här nere i Stockholm idag iallafall men den försvann lika fort som den kom... Jag tänkte imorgon baka lite pepparkakor med en saknad farmor som jag inte träffat på jättelänge, så man kommer ju få känna lite julstämning då iallafall! För det är ju trots allt vad julen handlar om enligt mig, att ge tid till sina nära och kära!

Nu tänkte jag ställa mig och laga lite mat innan jag ska ta en sväng till Kungsträdgården och kolla lite! Så jag hoppas ni får en bra dag och att allt är bra med er! Jag kanske skriver igen lite senare!

Pusss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kärlek, världens finaste och absolut jobbigaste känsla.Att känna den där oslagbara attraktionen till en annan människa. Att känna hur sitt hjärta börjar gå på högvarv när man är nära hen. Att känna hur man har fjärilar i magen och är lyckligare än någonsin. Hur man alltid vill vara nära denne person. Det är bara en så himla himla mysig känsla, men det finns även något som kallas för olycklig kärlek och det finns verkligen INGET jobbigare man kan känna på än det.

Att känna dessa känslor för en person som inte känner samma sak, att älska någon som inte vill ha en i sitt liv tar näst intill död på en. I skrivande stund så älskar jag och vill dela mitt liv med min ex flickvän. Men hon känner tyvärr inte samma sak för mig och vi har brutit kontakten helt. För varje dag som går så vaknar jag på grund av detta varje morgon upp med ett brustet hjärta och somnar varje kväll gråtandes. Det faktum att jag aldrig igen kommer att få kyssa denna tjej, att jag aldrig mer kommer att få hålla hennes hand och främst av allt att jag aldrig igen kommer att få somna med henne vid min sida får mig att känna mig helt förkrossad.

Jag känner ingen som helst mening eller hopp i mitt liv just nu och vet inte hur jag ska klara mig utan henne. Jag har aldrig någonsin mått sämre än vad jag gör i skrivande stund och det blir inte bättre överhuvudtaget, utan det känns mer som att det bara blir sämre och sämre för var minut som går... Varje morgon så kliver jag upp ur sängen utan att ha ork eller kraft till det. Varje dag så lägger jag ner nästintill all min tid på att låtsas som ingenting. Varje dag så låtsas jag vara på bra humör och går med ett leende på läpparna för att människor inte ska få reda på något. Detta när allt som jag egentligen vill göra är att gråta, gråta och gråta ännu mer. Sanningen är den att jag fullständigt brutit ihop.

Det enda jag känner är en känsla av tomhet, ett brustet hjärta, energilöshet, hopplöshet och negativitet. Jag hatar mig själv för att jag förlorade denna person. Allt jag önskar är att man på något sätt kunde spola tillbaka tiden. På så sätt skulle jag kunna ställa allt till rätta.

Allt jag kan tänka på om dagarna är hur jag förlorat min första riktiga kärlek, hur mycket hon betyder för mig och hur jag aldrig mer kommer att få se henne eller skapa nya minnen med henne. Det enda jag ser framför mig är våra gamla minnen t.ex. våra resor till gröna Lund, alla turer till Birsta centrum m.fl.

Jag känner inte längre något hopp alls till kärleken. Jag tror inte längre på lycka och jag kämpar inte längre för någonting. Jag har gett upp hoppet på allt bra, jag hatar mitt liv fullt ut. Att vara olyckligt kär är det jobbigaste jag någonsin känt på.

Jag klarar verkligen inte av det... Jag vill inte leva utan min exflickvän. Men jag önskar henne all lycka till i sitt fortsatta liv och hoppas hon en dag träffar den rätte...

Att vara olyckligt kär driver mig nu också bort från lilla Bollnäs där jag bor. Det driver mig till att flytta och ge upp mitt liv för att starta ett nytt i huvudstaden... Jag har förlorat mitt allt och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna gå vidare från det. Varje dag är ett helvete även då andra inte ser det...Likes

Comments

Ska från och med nu i följd med min träning publicera ett inlägg den 25 varje månad där jag visar vilka resultat jag uppnått efter en månads hård träning. Detta med start idag.
PS, håret är fullt ofixat på bilderna och jag hade då de tagits direkt efter dagens gympass, så mitt utseende är inte det bästa.

Den översta bilden är tagen för precis en månad sedan precis innan jag började komma igång med träningen igen och de under är tagna idag. Som ni kan se har det iallafall skett en liten förändring. Skillnaden är inte så jättestor, men den syns och visar att hårt arbete ger resultat. Jag längtar redan nu till den 25 nästa månad då jag får se om några ytterligare förändringar kan synas.

Som avslut vill jag bara önska er en bra dag! Skriver ytterligare ett inlägg om en liten stund, så titta gärna förbi på det med!

Likes

Comments

Det kommer tillfällen i allas liv då vi verkligen hatar oss själva, för mig är detta ett sådant tillfälle. Jag hatar verkligen mig själv just nu för jag kan verkligen inte göra något rätt. Som många av er vet så är jag i en distansrelation med en tjej från Sundsvall. En tjej som gör mig extremt lycklig och som jag älskar mer än världen. Nu kanske många av er tycker att det låter fullständigt fantastiskt eller perfekt. Men en sak som ni inte vet om är att jag kan vara väldigt komplicerad som pojkvän och är väldigt bra på att förstöra för mig själv när jag är som lyckligast. Hur undrar ni?

Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte något så kallat boyfriend material. Utan faktum är att jag är raka motsatsen till det. Jag är ingen person som min flickvän förtjänar, hon förtjänar så mycket bättre. Anledningen till att jag känner på detta vis är för att jag känner att jag inte behandlar min partner på ett rättvist och acceptabelt sätt. Visst jag kan ha mina stunder då jag är en bra pojkvän, men mestadels så är jag en tjurig, rädd, svartsjuk och orolig pojkvän. På grund av event som skett tidigare i mitt liv så har jag en del trust issues som jag egentligen inte bör ha. Jag är jätterädd och orolig för att min partner ska bedra mig och känner en stor klump i magen varje gång en kille (utöver hennes vänner) skriver till henne, speciellt om det är henens ex. Jag vet att det kan låta jättefel och ni säkert tar mig för en idiot just nu... Men sanningen är den att jag känner mig underlägsen jämfört med alla andra killar. Jag har så sjukt osäker på mig själv och ser alla andra killar som något bättre. Av just detta skäl så blir jag rädd varje gång en kille tar kontakt med henne eller så, för att jag känner mig så ful och dålig jämfört med andra som "vill ha" henne...

Det är en form av komplex som jag har. Jag önskar jag kunde släppa det och kämpar dag ut och dag in för att göra just detta. Men min hjärna och mina tankar lyckas alltid komma i vägen och förhindrar mig från att lyckas med detta. Allt jag kan tänka på är vad som skett i mina tidigare relationer och hur jag inte vill genomgå det igen. Hur jag inte vill känna känslan av ett krossat hjärta igen på grund av otrohet. Saken är den att jag inbillar mig själv att det är bra att tänka på detta typ av sätt och att min flickvän ska bli glad över att jag är så rädd om henne. Men tyvärr så fungerar det ju inte på detta sätt... Utan att tänka på detta sätt och agera utefter det förstör mer än vad det gör nytta. Om man ständigt oroar sig eller är rädd för att ens partner ska bedra en så kommer hen tillslut att tröttna och det är precis vad jag håller på att få min flickvän att göra. Genom att alltid vara så rädd, svartsjuk och orolig för att något ska ske så får jag min flickvän att sakta tappa hoppet för vår relation och får henne att se mig på ett annat sätt. Jag får henne att se på mig som en helt annan person än den hon blev kär i. Allt jag vill är att hon ska känna sig uppskattad och älskad men just nu får jag henne att känna raka motsatsen.

Om ni som läser detta har några tips på hur jag kan göra för att förändra på detta så får ni gärna lägga en kommentar eller skicka iväg ett meddelande till mig. För min partner betyder verkligen mer än världen för mig. Jag älskar henne till månen och tillbaka tusen gånger om. Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan henne... Dagen jag mötte henne är det bästa som hänt mig, det var dagen då mitt liv vändes från något olyckligt och dåligt till något ofattbart lyckligt och obeskrivligt bra. Efter att ha fått upplevt detta så skulle jag inte klara av att gå tillbaka till det dåliga livet jag hade förut. Bara den blotta tanken på ett liv utan henne vid min sida får mig att brista ut i tårar... Vill verkligen bli killen ur hennes drömmar och vara den som hon förtjänar, för jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Vill ge henne en lycklig och bra relation där hon kan känna sig fru, älskad och uppskattad men det lyckas jag inte med just nu... Önskar jag visste hur jag skulle gå tillväga för att få henne att känna detta, för det är allt som spelar roll för mig, hennes lycka. Varken mer eller mindre. Vill att hon ska vara lycklig med mig, precis lika lycklig som jag är med henne .

Hatar verkligen svartsjuka, så det faktum att jag själv är svartsjuk av mig får mig att bli så himla sur på mig själv... Har sökt överallt på internet och frågat massvis av personer hur jag skall gå tillväga för att bli av med min svartsjuka. För denne är ett "roadblock" i mitt och min flickväns förhållande.

Likes

Comments

Är det ett stort problem man kan se i dagens samhälle så är det att människor saknar självförtroende. Många söker hela tiden bekräftelse på sociala medier och vice versa då de känner sig osäkra på sig själva. Får man inte många likes på en selfie så betyder det att man är ful och tvärtom. Något som gör att det idag är väldigt svårt att finna självsäkra personer i vår omgivning. Med andra ord så skulle man kunna påstå att sociala medier sänker personers förtroende på sig själva, att de gör mer dåligt än bra. På forum såsom ask kan individer skicka hat till andra osv. Det är något som enligt mig är fullkomligt sinnessjukt. Varför gör man ens något sådant, och varför skapar någon ens en sådan typ av hemsida? Ska allt i dag handla om bekräftelse av andra och vad andra tycker? Måste man ha andras samtycke för att vara bekväm med sig själv?

Rent personligen så har jag inte direkt världens bästa självförtroende då jag på tok för länge har lagt för mycket fokus på vad andra tycker om mig. Anser någon till exempel att jag är ful eller jobbig så tycker jag det med. Sekunden jag får höra något negativt om mig själv eller hör att någon inte tycker om mig så börjar jag genast se ner på mig själv. Något som även kan bero på att jag under en period på flera år blev utsatt för diskriminering och mobbning. Enda sedan min första dag på lågstadiet så har jag blivit utsatt för kränkande kommentarer och för en period till och med fysiskt våld.

Så man kan ju tycka att det är förståeligt att jag har dåligt självförtroende. Men sanningen är den att jag idag när jag inte blir utsatt för mobbning eller liknande får ännu sämre självförtroende. Detta på grund av att överallt så ser jag hur individer lägger ner tusentals kronor på kläder, styling produkter och liknande för att framstå som perfekta. Hur människor går från att vara sig själva till att vara någon annan bara för att bli accepterad av sin omgivning. Man kan idag inte längre vara sig själv, man måste vara som alla andra! Så det faktum att jag är mig själv och inget annat, att jag inte försöker vara som alla andra är vad som ger mig detta låga självförtroende. När jag ser hur personer strävar efter att vara som alla andra och förändrar på sig själva för att passa in medan jag själv inte gör det får mig att känna mig dålig. För att inte tala om hur man överallt på internet kan finna uttryck som säger att killar MÅSTE vara muskulösa och tjejer spinkiga som pinnar. Att vi lever i ett sådant dömande samhälle som inte accepterar människor på grund av deras kroppsbyggnader osv har sänkt mitt självförtroende betydligt.

Jag kan dock nu säga att jag för var dag får ett ökat självförtroende utan att försöka vara som alla andra. Det enda jag gör är att radera de negativa tankarna och bara fokusera på det positiva med mig själv, att jag har fina ögon och liknande! Vi alla är perfekta på vårt eget lilla vis, oavsett hur vi ser ut, vilken kroppsbyggnad vi har eller hur populära vi är! Vi har alla en rätt till att vara oss själva och vara stolta över det, oavsett vad andra eller samhällets principer säger för stunden. Så istället för att lyssna på andra människor och vårt samhälle bör vi börja tro på oss själva och inse hur fina vi faktiskt är. För tro mig det underlättar ens liv väldigt väldigt mycket! Sedan den dag då jag beslutade mig för att förbättra mitt självförtroende har bara positiva saker hänt mig! Jag har bland annat fått ett bättre förhållande med min flickvän och mår inte dåligt om dagarna.

Jag ser mig nu för den person som jag är, vilket ni andra även borde ta och göra om ni ännu inte gör det! För jag kan verkligen lova er att ni kommer få ett mycket roligare liv om ni gör detta.

Likes

Comments

Tjena, hoppas allt är bra med er!

Nu är det så att jag har ett låttips till alla er läsare där ute. Är det något jag älskar så är det musik, speciellt lugn och mysig musik faller mig i smaken väldigt,väldigt mycket. Jag kan inte gå en dag utan att lyssna på det. Mina favoritlåtar för tillfället är let her go och de låtar som Ed Sheeran har släppt. Så man kan säga att jag inte är som alla andra killar, utan jag har vad många skulle kalla för en feminin musiksmak. I vilket fall så vill jag nu tipsa er om en låt som min flickvän tipsade mig om för ett par dagar sedan. Den heter "Perfect Two" och kan bli hittad på både Youtube och Spotify. Om man gillar romantiska låtar med fina texter så är denna rena drömmen! Kan verkligen inte få nog av den! Har spelat den nonstop hela dagen idag. Så rekommenderar er verkligen att lyssna på den, ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Ett tips på en väldigt simpel men ändå riktigt clean outfit till er killar där ute. För att en ha en bra klädstil så behöver man nödvändigtvis inte klä sig så avancerat för att få till en clean outfit. Utan det räcker med ett par snygga jeans och en Nice tisha för att få till något riktigt snyggt. Sedan är det ju såklart en självklarhet att lite accessoarer kan ta den steget längre! Men det är inget som absolut behövs! En annan sak man bör tänka på när man väljer ut en outfit är att inte övertänka den, vill man göra något avancerat så måste man se till att den inte blir för avancerad, man vill hålla det simpelt men ändå cleant! Enligt mig så är ett par svarta jeans och en vi t-shirt top notch. En väldigt simpel men ändå riktigt riktigt snygg outfit som inte kräver så mycket arbete!

Kläderna ovan kan ni alla hitta på en av mina favoritsidor när det kommer till kläder, nämligen stayhard.

Likes

Comments

Vi alla människor har våra stunder då vi inte alltid mår på topp. En del stunder värre än andra. Det händer väldigt ofta att vi ser ner på allt i våra liv och fokuserar på alla nackdelar istället för det positiva vi har. Något som ofta leder till att vi kan bli väldigt låga och hålla oss för oss själva. Sedan så är det ju en självklarhet att inte alla hanterar sådana här typer av situationer på detta sätt, vi alla är ju faktiskt olika och har våra alldeles egna bearbetningsmetoder.

När jag finner mig själv i sådana här typer av situationer så försöker jag ofta motivera mig själv och försöka lägga mina negativa tankar på hyllan. Livet är ju faktiskt på tok för kort för att man ska vara ledsen och må dåligt hela tiden, eller vad tycker ni? Enligt mig så är livet ett äventyr och vi alla är fast i mitten av det. Ett äventyr som kan innebära att vi stöter på sådana här perioder där något dåligt händer, men det behöver ju inte betyda att det faktiskt är så dåligt som det framstår att vara. Allt händer ju av en anledning, så bara för att det kan verka vara dåligt så behöver det inte vara det, utan det kan leda till något positivt. Det är liksom livets plan eller vad man ska säga. Vi alla stöter på motgångar, och istället för att ta dem negativt så bör vi ta dem för något positivt. Detta kan vi bara göra genom att utveckla ett bearbetningsätt som hjälper oss att lägga det negativa på hyllan istället för att för att ha det i fokus.

Många av er kanske redan har kommit på er alldeles egna metod till att göra detta, medan andra av er inte riktigt lyckats med de än. Om ni nu känner, "Jag är en av de som inte lyckats än" så kan jag ge er ett tips, vill ni utveckla detta system så kan ni inte tänka sådär. Se er själv som något positivt eller fokusera på något eller någon ni tycker om istället.

Min metod när det kommer till sådana här typer av situationer skiljer sig ofta från många andras. En sak många i min omgivning inte vet om mig är att jag under större delen av mitt liv alltid innehaft en form av passion för poesi och dikter. Jag verkligen älskar hur ett par enstaka ord kan betyda så himla mycket och gå vidare i generationer. Så när jag mår dåligt eller känner mig låg så går jag väldigt ofta in på webben och söker på mina favoritpoeter för att läsa lite poesi, olika dikter som får mig på ett bättre humör och totalt raderar det negativa jag bär på. Poesi motiverar mig och får mig att se livet ur en positivare synvinkel. Så bara genom att läsa en dikt eller ett djupt citat raderas existensen på alla mina negativa tankar. Jag är väl medveten om att det kan låta lite löjligt, men om ni inte tror mig får ni gärna pröva själv. Jag tror ni skulle bli förvånade över hur pass mycket ett par ord egentligen kan bära.

Nedan kan ni finna några av mina absoluta favorit dikter och citat:

Likes

Comments