View tracker

Hörni... Jag kom ju in. Idag fick alla som hade sökt till högskola till våren svar. Och ja, jag kom in. Hade verkligen ställt in mig på att jobba denna vår då jag inte alls hade några förväntningar om att bli antagen. But here I am, confused af. Vet inte om jag ska gråta av glädje or pain. För ja, jag vill ju plugga! Jag vill ju inte tappa det, men fan, när jag tänker på hur otroligt utmanade sista året var för mig, hur mentalt instabilt jag kände mig så vill jag inte längre plugga. Speciellt inte om jag ska ge upp heltidsstjänsten, då jag inte kan pendla från Uppsala till Stockholm varje dag. Fan aså, kommer förmodligen sluta med att jag pluggar, men ugh vet inte alltså.

But I'm genuinely happy tho.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lördag kväll mötte jag upp mina älskade amigos, Alex, Torie och Elsa. Alex har jag faktiskt inte sett sedan studenten, hur sjukt??! Det känns som förra veckan när vi sprang ut tillsammans med ett leende på läpparna och klackarna i handen. Vi flyttade oss från bar till bar och det var hur trevligt som helst. Senare efter midnatt skildes vi åt, och jag och Elsa åkte vidare mot söder. Det blev en lång natt.

Vaknade upp runt två tiden dagen efter och napade lite halvt tills jag gick ut och mötte Madeleine. Satte oss på en pizzeria and talked and talked and talked. Vi gick sedan vidare hem till mig och chillade natten lång.

Känner att detta inlägg är väldigt stökigt, men just like my mind I'm just gonna go with it. Önskar er en trevlig och fin måndag, ciao.

Likes

Comments

View tracker

Hello peeps. Veckan har rullat på och efter morgondagens jobbpass så har jag också helg (!!!). Känner att en del har hänt, men ändå inte. Like, things has happened but not intressant nog att blogga om. Anyways, var och storshoppade efter jobbet och fan va bra det kändes. Behövde definitely uppdatera både sminket och garderoben. Nu är jag glad. Hamnade hemma hos Narmin med ett gäng härliga vänner och käkade tacos framför idol. Trevligt och mysigt. Klockan börjar bli mycket och jag ska upp om 4h. Might hate myself in the morning, men that's most likely gonna happen anyways soooo. Night.

Likes

Comments

Mår inte så värst bra idag. Inte bra alls, faktiskt. Sjukanmälde mig från jobbet imorse och sedan dess har det bara gått downhill. Skyllde på huvudverket, men oh boy om de bara visste. Jag är ledsen och nere och trött. Otroligt ångestfylld. Ni vet när man bara vill sova dygn efter dygn efter dygn. Yeah. Kan inte heller sätta fingret på vad det är som stör mig. Antar att det bara är temporärt, det har trots allt varit en ganska seg dag. Jag älskar att skriva när jag har ångest för med tiden försvinner den gradvist samtidigt som fingrarna knappar för fullt. Men detta är annorlunda, för jag har ju läsare nu? Hur dömer ni mig? Känner att jag måste sätta ett filter på mina ord, även om det faktiskt är min blogg. But damn, I just don't wanna feel judged.

Jag är alldeles för ärlig nu, shit. Känner att jag behöver en drink eller två (eller 15 preferably). Måndags drink, ja tack. I'm such a trend setter.


Tb till en bättre kväll​

Likes

Comments

Runt tre blev jag upphämtad av Maroun, älskade vän, har inte riktigt träffat honom sedan Väsbytiderna. Vi åkte in till sjukhuset och hälsade på Newin. Det var en sån family gathering för så otroligt många var där samtidigt (plus, her actual family was there). Lite senare åkte vi mot donken för lite mat. Snackade massor om grundskolan och lite annat. Mys <3 Nu är jag hemma, ska alldeles strax förbereda min matlåda för imorgon är det jobb som gäller. Mindre mys.

Likes

Comments

Avslutade dagen senare på en bar med Madeleine och några kompisar. Haft en bra dag. Hoppas ni också har. Ska lägga mig strax. Imorgon väntar ytterligare ett sjukhus besök, det blir den tredje gången i rad. Älskade Newin behöver mitt sällskap. Sooo you gotta do what u gotta do.

Likes

Comments

This filter is saving our asses

Likes

Comments

Slutade kvart i nio från jobbet och mötte upp Engy därefter. Vi käkade mat and taaalked. Har känt bruden i en månad och hon är så jävla härlig. Bra avslut på en seg jobbdag. Nu är jag påväg hem. Ska upp tidigt imorgon så kommer lägga mig så fort jag kommer hem. Måste verkligen vända på dygnet igen. De förgående två dagarna har förstört min rutin. Once again.

Likes

Comments

Älskade käraste åsna till vän skadade sig rätt så allvarligt igår på matchen. Det var inte långt kvar till matchens slut och idioten får ett slag på huvudet. En lätt hjärnskakning tror jag de kallade det? Inte säker. Ambulansen kom senare och förde henne till akuten. Där fick vi vänta ett tag innan hennes föräldrar körde hem oss. Kom hem senare än intended och det blev en lång lång söndagskväll.

Likes

Comments

Från bar till nattklubb till limo till nattklubb till Max.

Likes

Comments