Igår var jag och kollade på första fredagsfinalen av idol 2016. Alla i år är så himla duktiga man blir väldigt förvånad men det var sjukt kul i alla fall. Egentligen skulle jag inte gå men jag vann biljetter så jag gick dit. Men min absoluta favorit är Adrian han är snygg och sjunger bra. Tyckte nästan att han är snyggare i verkligheten☺️ idolstudion är så pass nära mig att jag lätt kommer gå flera gånger. Det var en underbar kväll hade sjukt kul men idol till nästa gång bye bye.

(Bild tagen från TV4:as Instagram)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag må säga att jag har VÄRLDENS bästa föräldrar. Jag har aldrig någonsin träffat föräldrar som förstår sig på en så mycket som de faktiskt gör. Jag gick igenom gamla bilder och hitta denna bild på mina föräldrar och tycker bilden är helt magiskt.

Likes

Comments

Idag är det min längsta dag i skolan jag började kl 8.15 och slutade 16.35. Det känns som allt hänt Idag, dagen började med att jag missa halva min lektion eftersom jag trodde min lärare skulle åka utomlands men det var tydligen imorgon. Hahaha typiskt missförstånd. Sedan blev det strömavbrott i samband med brandlarm😂
Men jag överlevde denna dag, dagen slutade med min favorit lektion vilket var entreprenörskap. Ni kan följa min grupps instagram @valkommenuf på instagram kommer bli grymt.

Likes

Comments

Hej hjärtan det var ett tag sen😅 jag har hunnit börjat mitt sista år på gymnasiet vilket både känns kul men ändå jävligt läskigt. Men ni kommer få se mer om mitt år under årets gång. Nog om skolan min vän Avin har börjat göra naglar ( @avinsnaglar på Instagram), så för ungefär 3v sen gjorde jag mina naglar hos henne. Hon har bara gjort naglar sen i somras hon har redan blivit sjukt duktig. Kolla in hennes Instagram hon heter som sagt @avinsnaglar.

Bilderna är på mina naglar vad tycker ni? Kommentera gärna

Likes

Comments

För några inlägg sen berättade jag att jag tänkte göra ett eget inlägg om mitt sommarjobb. Idag tänkte jag nämligen berätta om det. Jag jobbade med teater, nu tänker ni teater är inget jobb. Men sanningen är att det faktiskt är det. Under den tiden vi jobbade fick vi ungdomar för en gångs skull vara kreativa. Innan jag skulle börja jobba trodde jag verkligen att människorna skulle vara jätte skumma och att jag inte skulle passa in men jag hade så kul med min grupp, vi hade en sån bra gemenskap. Vi fick under två veckors tid skapa en teaterföreställning som vi under den tredje veckan skulle visa upp.

(En liten del av gruppen på bilden)

Likes

Comments

Idag fyller min allra bästavän år vi har känt varandra i 17 år, alltså i hela våra liv. Hon är den enda personen som verkligen känner mig. När jag kallar henne min syster menar jag verkligen det för det är hon.

GRATTTTIS ANKI JAG ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA!!!! ❤️❤️❤️
(Inlägget skulle komma upp igår)

Likes

Comments

Hej hjärtan jag börjar skolan den 19 augusti alltså på fredag enligt mig är det väldigt tidigt men vilken dag börjar ni skolan? Jag är i alla fall inte taggad på skolstarten jag kommer ha så mycket att göra med skolan,studenten osv. Men studenten är nog det enda jag verkligen ser fram emot fyfan vad det ska bli kul. Tråkigt nog har det varit den tråkigaste sommaren eveeer men det har gått så fort?!? Kan någon förklara hur det går ihop. Men jag tror även det är därför jag har ångest över att skolan ska börja, jag har seriöst inte gjort något kul och det är ju ändå mitt "sista" riktiga sommarlov. Aja nu ska jag inte tjura måste faktiskt sätta mig och plugga till ett prov jag måste göra😪 hoppas ni får en fortsatt bra sommar

Likes

Comments

Long time no see det var ett tag sen kan man jag säga. Förlåt ni som verkligen kollar bloggen fast den stått tom ett tag, ni är bäst. Men jag tänker hoppa på tåget igen och börja blogga. Men vad har hänt sen sist undrar ni jo jag har fått sommarlov, sommarjobbat och bara njutit av sommaren. Jag fick världens bästa sommarjobb tänkte göra ett helt inlägg om mitt sommarjobb om ni skulle vilja det? Kommentera
Lovar att bli bättre på att uppdatera ses imorgon!

Likes

Comments

Hej allihopa jag tänkte göra en ny grej här på bloggen där jag tipsar om något minst en gång i månaden. Idag tänkte jag tipsa om mina tre bästa destinationer (resmål) jag har varit på.

Först och främst:

LA:

Om jag ska vara helt ärlig tycker jag LA eller USA i sig är väldigt överskattat. Men jag gillar att nästan alla i min släkt bor här både från mammas och papps sida, det gör att resan blir mycket roligare. Sedan finns ju det betydligt mer saker att göra i LA än I Sverige då allt är dött efter 22:00. Ena dagen går man till köpcentrumet och nästa dag till stranden och jag gillar den kombinationen. Därför gillar jag LA.

Nästa destination: KRETA, GREKLAND:

Jag var i Kreta för över 5 års med min mamma och syster jag kan säga att det är en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv. Jag älskade verkligen Kreta har väldigt staka minnen från den resan trots att det gått över 5 år. Jag skulle lätt rekommendera alla människor till att åka dit; barnfamiljer, vuxna, tonåringar vem som helst.

Sist men inte minst; MALLORCA:
Det typiska resemålet för oss svenskar. Det är nära, billigt, och varmt. Vad mer vill vi liksom? Jag och mamma åkte ner dit i slutet av augusti, det var en riktigt mysigt resa. Detta är ett bra alternativ om man väljer åka sista minuten.
Likes

Comments