Header
View tracker

Heeej, long time no see, mycket har hänt på sista tiden därför har det inte kommit några inlägg då jag inte kommer in här på dator och har försökt med ALLT. så ni hittar min blogg endast på @vanjanikolic vi ses där ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tävlingar

Måste börja med Guuud vilka fina bloggar alla ni har, man fastnade verkligen framför datorn ett tag. Återigen, tack för ni som deltog men tyvärr kan bara en vinna, men kommer se till att ha flera tävlingar.

Vinnaren är...

@klaraenander Så fin blogg och hennes bilder borde ju vinna en eller två Oscars hah, mysig blogg, man blir alltid lika glad av att läsa och hon har verkligen ögat för kläder o allt däremellan.

HENNES BLOGG

Likes

Comments

View tracker

makeup, Tävlingar

Min vecka har varit super tråkig, har inte haft plugg alls då min mentor inte kunnat skicka över uppgifter men än så länge ligger jag inte efter, annars har min vecka mest bestått av series, the one and only Pretty little liars, tror det här är tredje gången jag kollar om hela, tröttnar aldrig. Annars har jag inte gjort något speciellt, fick för ett tag sedan en Sleek Contour Kit, vet inte om den är så bra men folk har snackat om den på youtube så på söndag får ni läsa om vad jag tycker om den. Har tidigare testat deras bronzer och highlighter och den var helt okej, funkar bra som budget och ser bra ut på.

Ni har fortfarande en liten chans att vara med i veckans tävling, skriver ut vinnaren klockan runt 20.00

KLICKA HÄR FÖR ATT DELTA!

Likes

Comments

Personliga inlägg

Just nu är klockan 07:14 när jag skriver detta, egentligen ska jag ligga i min säng, under täcket och sova. Sova existerar inte ens i min värld just nu, känns lite egoistiskt att jag tänker på annat när det finns andra problem runt om mig, man hinner inte ens tänka på sitt välmående. Så jag antar att jag är fast här i mitt rum i mina tankar, över kl 7 på morgonen, Har seriöst inte sovit på över 18 H. jag skulle som sagt ta paus från sociala medier förutom bloggen men blev lite bakomvänt jag tog istället paus från bloggen men inte från andra sociala medier vilket var jävligt dumt av mig. Människor förväntar sig så mycket av oss, att vi ska svara hela tiden, att vi ska vissa våra ''perfekta'' liv i bilder på instagram bara så folk ska se hur vårt liv är, vi ger ut för mycket information, falskt information om vårt liv, som att det vore fel att må dåligt, som att det är de värsta som finns och existerar på vår planet,bland oss, i oss. Men nej, jag kommer inte lägga upp bilder där jag tar en skön pw,äter en god dyr matträtt,kör i en snygg bil eller är på en rolig fest och har kul för att det är inte så det ser ut just nu, varför ge ut falsk information, tro mig allt ni ser på sociala medier om allas såkallade ''perfektaliv'' är inte sant, folket är ute efter status.

tolka bilderna hur ni vill ;) nu säger jag godnatt i några få timmar,vi ses.

Likes

Comments

Diss/hiss

+ Att det inte har börjat snö där jag befinner mig

+ jag har precis duschat och lagt mig i en nybäddad säng

+ Julkalendern (!!) Den är snart igång, som jag längtat, det är en plåga för mig att vänta i hela 12 månader

- Min arm gör något bedrövligt ont av någon konstig anledning, i flera dagar har den gjort ont

- Mina müsli från Sverige är tyvärr slut, hur ska jag klara mig utan svensk müsli ?

-  träningsvärk.
Har ju som sagt inte tränat på ett tag som jag skrev i förra inlägget, tränade lite smått innan jag tog en dusch och fy vad ont jag har

Likes

Comments

Allmänt, Bilder
Nästa år får jag (!!) äntligen få övningsköra och börja plugga till körkort, det ser jag verkligen mest framemot men jag är verkligen livrädd.

Sommaren, i år var seriöst sjukt dålig, Folk runt om mig mådde dåligt och sommaren tog aldrig slut känns det som, så sommaren 2017 ser jag framemot super mycket.

Det här kommer låta konstigt, men jag ser framemot att göra klar alla mina skolprov och börja sikta högt.

Böra jobba och tjäna pengar själv, visst får ju pengar av mina föräldrar men vill ändå skaffa ett jobb för att lära mig ta ansvar.

Börja tränaaaa, gud vad jag saknar att få träna, med handen på hjärtan så har jag inte tränat sen somras.

Antagligen gå på Drake eller The Weeknds konsert förhoppningsvis, längtaaar

Likes

Comments

Allmänt

jag läste ett super roligt inlägg hos fina @moamattsson om 10 St random fakta om mig ochkände direkt att jag skulle göra ett sånt inlägg då ni inte känner mig på djupet.

Jag är väldigt noggrann med vad jag har på mig, har jag något jag tycker är "Fult" eller "Inte mig" får jag grov ångest och åker hem för att byta om. Spelar ingen roll om jag har en viktig lektion om 10 min, jag måste hem och byta om annars får jag grov ångest.

Ibland blir det så att jag måste hålla på med något medan jag äter annars kan jag inte koncentrera mig, jag börjar tänka på massa från min förflutna och det kan gå så långt att jag blir spyfärdig och inte äter upp maten. Så att hålla på med mobilen eller liknande hjälper.

Jag kan inte sova själv i en dubbelsäng. Tror på andar och det känns som någon kommer komma och lägga sig i dubbelsängen bredvid, någon ande eller liknande, idiotiskt jag vet MEN är livrädd för det, så eneklsäng föredrar jag alla dar i veckan.

Jag har ljus året runt, inte sommaren dock men alla andra årstider tänder jag alltid ljus, för mig är det som beroendeframkallande jag måste ha ljus i rummet.

Jag blir tokig om det inte är rent i mitt hus/lägenhet, ser jag de minsta lilla felet så ska jag fixa till det, strunt i klockan, ändå om den vore 2 på natten. Det måste vara rent. Vi får tacka min moder för det.

När jag var mindre fick jag oftast mobilförbud om jag gjorde fel i skolan och liknande, men fick alltid tillbaka den efter ett tag när mamma hade lugnat ner sig haha.

Likes

Comments