Bilder, Mode, Tips

Vill såååå gärna fixa sommar naglar, tycker höst är supermysigt och det är en av mina favoritårstider MEN sommarnaglar är ju det snyggaste som finns. Speciellt till fina klänningar eller två flätor!! vill ha sommar nununu .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Tips

​whooo, har letat efter en grymt bra podd men har inte riktigt fastnat fö någon alls. Jag tycker inte om att lyssna på något eller någon jag inte finner intresse för. samma med vissa ämnen i skolan, jag finner ingen intresse alls och då har jag sjukt svårt till att koncentrera mig. Att lyssna på en podd funkar alltid på lektionerna då jag finner lugn och ro i min lilla värld med hörlurarna. 

Min absoluta nya favorit är ''creppypodden'' av Jack Werner. Det finns vissa podd jag fastnar för men inte alla avsnitt av podden är roliga att lyssna på. Men på creppy Podden är precis alla avsnitt lika spännande och lämnar lite tankar i ens hjärna om avsnittet. 

LYSSNA HÄR!!

Likes

Comments

Personliga inlägg

Något som verkligen små skrämmer mig är framtiden. Jag har aldrig upplevt strängs invandrarföräldrar som säger åt mig med sträng röst "Du ska bli läkare"
Dom har mer sett till att uppfostra mig rätt och att jag gör bra val i livet, ett exempel är jobb. Lilla jag blir ju allt äldre och imorgon blir jag faktiskt hela 15 år vilket fick mig att fundera. Om 5 år blir jag faktiskt 20? Helt sjukt! Känns so m att det var igår jag lekte med Barbiedockor med min barndomsvän A.

Något viktigt jag har lärt mig är att man måste våga sig fram och hitta något som verkligen passar dig och självklart din personlighet, vad vore du om du jobbade som lärare fast egentligen gick din personlighet mer ut på människors rättvisa? Som en advokat tillexempel?
Att våga är en del av oss.
Nästa år går jag i 9an, jag har velat bli läkare,veterinär-yrke,designer,jobba som producer på fetaste skivbolag och hjälpa unga med sina stora drömmar om att bli den nästa stora stjärnan alla kommer prata och skvallra om. Men tyvärr har jag inte vågat för mycket men hittills skulle det vara fett om jag gjorde min blogg till något stort, som jag kan jobba med tills jag är runt 17-18. Självklart skulle jag blogga efter det,många år efter det men man kan inte leva på bara en blogg tills man är 50 år? Det gäller att hitta ett yrke som passar MIG.
Hitta någon jag kan dela minnen med, någon jag ska leva med och någon jag litar på.


En grej har jag hittat.
Lång väg kvar. Men jag kommer kämpa för det jag vill uppnå. Det borde ni också
Vad är vi utan drömmar?

Likes

Comments

Tips

Favorit serie
Min absolut #1 serie är one tree hill, har kollat om alla avsnitt minst 5 gånger.
Man tröttnar aldrig på den.

Favorit låt just nu
När det börjar bli höst så ÄLSKAR jag att lyssna på gamla låtar. Från 2009-2011 allt från destiny's Child till Garvin DeGraw.
Min absolut favorit är i från "i don't want to be - Gavin DeGraw"

Favorit blogg
Jag läser väldigt många bloggar så det här fick mig att fundera.
Men läser nog mest paulas & Hugos blogg som handlar mycket om träning och deras 2 barn, molly och Leonore.

Favorit film
Gillar gamla filmer med gamla skådespelare tillexempel 2 Pac och gamla rappare.
"Juice" är en film jag kan kolla på flera gånger utan att tröttna.

Podcast - höst
"Honey and the bees" är en av Sveriges största tjejgrupper på Facebook. Gruppens ledare Lina har precis skapat en ny podcast tår hon pratar med olika Facebookmedlem varje vecka.

http://www.radioplay.se/podcast/honey-bees

Likes

Comments