Tja! Lucy is back!
Sådär jättelänge kanske det inte är sen jag la upp nåt men nu för tiden har jag jätte mycket att göra! Jag har börjat arbetsträna hos Mona (bff) på ett gym som heter Nordic Wellness & jag har börjat träna 2ggr i veckan med Bodil. Och när jag är ledig lägger jag all min tid på You Tube & mina andra sociala medier, om jag inte har min dotter. För när jag har henne lägger jag all min tid på henne.
Saknar min lilla prinsessa så jäkla mycket att det är helt F galet! Men helt normalt antar jag.

Idag skulle jag ha jobbat & tränat men legat i skov HELA dagen, dubbelvikt i min ”säng”! Sen fick jag smärtstillande vilket var helt underbart för... Nä jag kan inte beskriva smärtan för er. Men om ni har fött barn så kan man typ jämföra det med värkarna man har innan krystvärkarna börjar.

Men mitt liv är på väg åt rätt håll känns det som iallafall. Jag ”jobbar, tränar & är mamma. Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten igen & det känns sååå nice!

Just det här med blogg är inte min grej känner jag så det kommer nog bara vara ett inlägg per vecka. För snart har jag ÄNNU mer på agendan! I slutet av denna månad eller slutet av februari kommer min första test på merch för min YT kanal. Jätte schysta kläder som jag ska sälja via en hemsida som jag också ska lära mig att göra. Så dessa första 6mnd på detta året kommer bli fullt upp, men jag ser fram emot det nåt sååå fruktansvärt!

Nä, nu ska jag röka min sista cigg för inatt & sen försöka sova några timmar..
Vi ses när vi ses...

Love, Lucy

Likes

Comments

Idag har jag varit och tränat i en timme med min bästa vän Bodil. Faaaan vad kul det var!!!! Helt slut nu men mår såååå bra!!! Ett tips till er deprimerade, börja träna! Jäklar vad endorfinerna flödar!!!
Sorry men detta kommer bli kort... Kommer kanske ett längre imorgon, får se hur mycket träningsvärk jag har! Haha
Puss på er!
Love, Lucy ✌🏽❤️🙏🏽

PS. Sorry för den ”fina” bilden men ska locka håret under natten så testar en grej som ska ge mitt hår lite volym & lockar. 💁🏾‍♀️

Likes

Comments

Igår kom jag hem och somnade nästan direkt. Allt drama har äntligen lagt sig & jag & Jenny är bra vänner igen. Känns Underbart!
Men idag är en sorglig dag. Pappas cancer har blivit värre & jag kan inte ens se det framför HUR jag ens ska klara av att mista honom. Även om vi ständigt bråkar & ständigt skriker åt varandra så älskar jag ju honom samtidigt. Det är min pappa liksom. ❤️🙏🏽 Jag hoppas han blir bättre och att han stannar några år till. När mina föräldrar dör har jag ingen. Ingen! Enda familjen jag har... 😢
Så blir inte ett så långt inlägg idag, kanske skriver mer senare...
Ha ett fortsatt fint 2018!
Love, Lucy 😘

Likes

Comments

Vill bara dö just nu! Varför kommer inte min jävla karma till mig snart!! I need it sooooo soo bad!
Ligger i soffan där jag har delat med en kille som heter John. Och vill inte somna! För jag MÅSTE vara på stationen SENAST 06:58 så jag inte får sitta helt ensam på ett ställe där jag verkligen mår som jag gör nu & en massa människor runt mig som gör att min ångest blir en pattikattack! JAG ORKAR INTE mer nu!!!

Snart, 07:56 nånting går mitt tåg & det är snart.
Och jag KAN VERKLIGEN bli så trött på själv...

Ännu en gång blir jag bortvald.... Jag vill verkligen bara somna in och ALDRIG väckte upp mig igen...

Likes

Comments

Jag ska försöka åka hem idag & har inte ett öre. Allt har gått åt helvete. Vi har blivit ovänner tydligen men jag känner fortfarande att hon är min syster & vi får väl bråka som syskon nu då... Jag älskar henne som en vän och nu har alla bara vänt sig emot mig... En gång kunde jag göra skitbra tatueringar, men typiskt nog har jag inte rört maskinen på säkert 6-7 mnd så har verkligen tappat ALLT! Och det är hon jävligt besviken över. Jag ska fortsätta, träna & träna! Och jag ska bevisa för henne att jag kan. Nä ska lägga mig en timme till och sova för har fett ont i huvudet. Sen ska jag ringa mamma och fråga om de kunde Swisha mig 700kr. Så jag kan åka hem idag. Vill verkligen inte vara här när hon är så besviken på mig.
Så Jenny OM du läser detta, jag är verkligen ledsen att du tar detta så hårt att du inte orkar med mig längre. Men om du kan och vill förlåta mig, finns jag & kommer Alltid finnas för dig, i vått & torrt.
✌🏽❤️🙏🏽
Lucy

Likes

Comments

Idag har det blivit skridskoåkning. Vi vaknade tidigt (9:30) för att vi skulle träffa två andra som jag också blivit vän med i samma grupp som jag träffade Jenny, Beautys på Fb. Men tyvärr fick båda förhinder så det blev bara jag & Jenny men vi fick kul ändå. Jag ramlade HEEEELA tiden så jag har såååå jäkla ont i baken!! Hahaha men Jenny flög fram över isen som en isdrottning. Jätte duktig är hon!

Nu är vi hemma och vi har ätit och nu ska jag börja tatuera.

✌🏽❤️🙏🏽
Lucy

Likes

Comments

Jaha då har man anlänt, umgåtts & nu dags att försöka sova för imorgon blir det skridskoåkning & träffa två nya bästisar! Iza & Nico...

Ja, btw Jag heter Monica alias Lucy Fer Morningstar. Jag blir aldrig äldre än 25 & jag älskar att vara kreativ! Jag är med i de flesta sociala medier. You Tube, IG, Snapchat, Pinterest, musical.ly & twitter. 2 kanaler på YT som går väldigt bra nu. LFM Space Cat, ena kanalen är för vloggar & livestreams.

Vi får se hur mycket jag kommer orka blogga eftersom det är väldigt mycket att göra med alla andra social medier. Men jag ska försöka.

Så ja, detta var mitt första inlägg här och tänker berätta mer om mig själv när jag lägger upp mitt nästa inlägg om det är någon tycker denna människa verkar vara intressant...

✌🏽❤️🙏🏽
Lucy

Likes

Comments