Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar att få tillbaka ledighetslappar. Det känns som att ännu ett steg av planeringen inför resan är avklarad. :)

 

 

Likes

Comments

*Det värsta jag vet är när någon har lovat någonting och sedan inte kan hålla det.*

*Jag fastnar lätt i serier och lever mig in i dem!*

*Jag är dålig på att ta emot kritik, negativ som posetiv.*

*Jag har jättesvårt att erkänna att jag har fel haha.*

*En av mina sämsta vanor är att jag alltid skjuter upp plugg till sista dagen.*

*Spindlar är en av mina största fobier, ser jag en spindel inomhus så skriker jag på hjälp och sen sitter jag helt still och ser till så att den inte smiter haha.*

*Något jag aldrig skulle kunna få nog av är ananas. Världens godaste verkligen!*Likes

Comments

detta är något jag tycker är så himla snyggt! Ett par jeans, en enkel blus/tischa/linne och sen någon liten detalj eller accessoar som piggar upp outfiten. Alla jeans och tröjor är från H&M.

Likes

Comments

Denna dagen har varit så sjukt jobbig. Vid efter lunch började jag känna mig febrig och hängig men jag tänkte att jag stannar kvar i skolan så jag kunde vila när jag kom hem istället. Men då på en av lektionerna fick vi ett oförberett prov och det gick åt skogen. Jag kunde inte fokusera någonting... Så de känns ju bra, första provet i nian och jag failar... Men men, får väl ta igen det eller nåt. Jaja.. Jag är fortfarande lite hängig och förkyld så jag får se om jag går till skolan imorgon. Nu ska jag lägga mig och titta på något sedan ska jag sova. Jag behöver verkligen det. Godnatt

Likes

Comments

väl - väll
enda - ända
nåt - nått
en - än 

Jag lägger nästan alltid märke till när folk stavar fel/använder fel ord av ord liknande de ovan. Jag kan inte direkt säga att jag stör mig på det, klart att en text på en blogg eller fb inte måste vara felfri. Men när vissa tar fel när de skriver en seriös text så ser det ju verkligen så fel ut haha! Det är ju så enkla saker att lära sig, och det gör ju verkligen så stor skillnad. Det är ju liksom gaaanska jobbigt att läsa en text som ser ut såhär: "Jag älskar äpplen, det är den ända frukten jag gillar. Speciellt gröna äpplen, en har jag inte smakat nått godare. Du gillar väl också äpplen?" 
Hahaha ja, inte världens bästa eller seriösaste meningar men ni fattar va? Bara för att två ord stavas lika, betyder inte det att de betyder samma sak.

 

 

 

Likes

Comments

åter igen en måndagsmorgon, känns ju sådär måste jag säga. Skolan började för två veckors sen och man längtar redan ihjäl sig efter nästa lov. 
Har äntligen kommit in i de vanliga rutinerna, med träning och sånt. Och nu när rutinerna är i ordning så blir det självklart bättre här på bloggen också! 

Ha en bra måndag och en härlig start på veckan, så hörs vi senare!

 

Likes

Comments

Är med sara och vi kollar på glee haha. Ska lägga oss snart, vi har ju skola imorgon :/ godnattiiii

Likes

Comments

Sara och Frida sov över i natt. Vi hade New Girl maraton haha. Jag har nördat det programmet på sistonde haha. Just nu vet jag inte riktigt hur jag mår... Lite förvirrad, mår typ illa efter allt godis vi åt inatt, sen har jag ont i halsen... Hoppas att jag mår bättre imorgon!

Likes

Comments