Var så glad över att det verka gå så bra med Gibbs o Odin.
Odin har inte låtsats om honom när vi är på övervåningen... De har ju varit själva på mornarna också.

Så idag tog jag ner Gibbs så han fick vara i köket när Göran laga mat.
Även Odin fick vara i köket för att jag skulle ut med bustrollet (valpen).
Och verkar ju gå bra.
Tills Göran lämnar köket.
Vi ser inte vad som händer, men Gibbs blöder näsblod och det blir bara värre o värre.

Så här sitter jag nu, hos veterinären i Järpås. Körde i typ 110 på småvägarna och de allra värsta tänkbara scenario dyker ju såklart upp. Punkterad lugna, hjärna har blivit skadad osv osv.

Sist jag satt här var med Tussen 💔😢 Då kom jag inte hem med en levande katt.

Han tog in oss snabbt när vi kom, undersökte men sa ganska fort att det är ingen fara. Han ska få penicillin så det inte bli infekterat. Sätt in honom i buren o vänta i väntrummet. Sen gick han o fortsatte med den andra katten som är här.

Gibbs blöder mindre nu, och rosslar inte lika mkt. Snart är det våran tur. Han ligger i buren med huvudet upp nästan precis som vi människor håller upp näsan när vi blöder näsblod. Han blundar o ser trött ut 😢 Hemska tankar smyger på igen. Men hade han varit illa däran så hade väl inte veterinären låtit oss vänta?

Min lilla bebis ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Prinsessan Dianas motto! Tittar på TV4 och en dokumentär om henne.
Gillade hennes motto 😍

Hitta gärna på hyss, men åk inte fast

Nu är annons fixat på Bustrollet, tror en barnfamilj skulle passa henne så hoppas det är ngn som hör av sig.

Var iväg o köpte ett flexikoppel. Hon är så himla nyfiken så svårt att hänga med henne. Hönsskit verkar tydligen vara en delikatess.
Kopplet var dock inget hon gillade. Men springer man, springer hon gärna med 😍

Likes

Comments

Idag var det dags att verka hovarna på Eros. Så jag fick välbehövlig sovmorgon! Hade tyvärr glömt att stänga av de andra larmen men skönt att somna om.
Mycket piggare idag även om jag är trött.

Att börja dagen med häst är aldrig fel heller ❤️

Nu sitter jag på jobbet, kom lagom till lunch.

Likes

Comments

Nu har Daim åkt.
Egentligen vill jag ju inte att man åker med valpen när man är här o hälsar på första gången. Så det är extra jobbigt när de faktiskt är klara att åka.

Men den här gången så var det ingen tvekan alls! Kändes bara självklart ❤️

Ett par ifrån Kil, mitt andra hem - bara det är ju ett stort plus. Sen har vi gemensamma vänner, så det kändes som att vi redan kände varandra ☺️ Världen är liten, eller rättare sagt Kil är 😂

Nu ska vi bara hitta ett gott hem till Kit-Kat/Mio som kommit tillbaka. Jag har dock inte lagt ut annons på henne än. Går igenom de som redan har mailat. Sen ska jag pröva lägga ut i ngn Skaraborgs grupp på fb.

Är om möjligt ännu tröttare. Hjärnan blir bara segare o segare och har svårt att komma ihåg saker. Enkla saker. Huvudvärken börjar komma också.
Krockade med arbetskollegan på jobbet idag också. Gick i korridoren med truck bakom mig. Ut kommer han från kylrummet med en skänkvagn och jag går rakt in i skänkvagnen. Såå trött, så såg honom inte fast han var rakt framför mig. Måste gått o sovit 😂😣💤
Imorgon får jag ändå sovmorgon. Eros ska verka hovarna så klockan ringer 07.00 istället för 04.15 👍


Daim heter nu Sam och är påväg till sitt nya hem i Kil ❤️

Likes

Comments

Köra bil och vara så här trött är ingen hit. Ögonlocken jättetunga så varje gång jag blinkar måste jag nästan skaka på huvudet för att få upp dem igen.
Kom fram till jobbet iallafall 😳

Likes

Comments

Det börjar närma sig, skolstarten. Även om det känns som att det är lång tid så är det bara 11 arbetsdagar kvar innan jag går på tjänstledigt. Vilket jag fick beviljad idag dock inte för hela utbildningen utan bara fram tills nästa sommar. Jobbet vill bara bevilja ett år i taget. Tror inte de kan neka egentligen när jag läser i studieledighetslagen för kan inte hitta ngn tidsbegränsning. Men måste höra med min ombudsman så det inte blir något knas i framtiden. Tror dock hon är ledig och vill inte störa.
Även om jag inte vill tillbaka så är det ändå skönt att veta att om det skulle skita sig så har man det fasta jobbet kvar.
Och även om det inte är ngr problem med cheferna jag har nu så vet man aldrig hur länge de är kvar. De kanske också vill byta jobb. Så känns bäst att det är ordnat som det ska.

Måste kolla upp böcker. Försöka få tag i billigt eller kolla biblioteket. Det var en lång bok-lista 😣

På min födelsedag jobbar jag sista dagen. 😀👍

Likes

Comments

Nu skulle valptiden vara över för oss. Men blir inte alltid som man tänkt sig.
Med en vresig pappa (läs rädd för valpar) så blir det lite pyssel. Ganska mycket faktiskt. Väldans tur att jag får hjälp av mormor o mamma. Annars vet jag inte riktigt hur det hade gått.
Dock sådant här man får räkna med. Inte alltid det går lätt o smidigt.
Att det är en kattunge i huset gör inte saken bättre 😂 Daim o Gibbs har roligt ihop, lite för roligt så blir orolig för Daims ögon 🙈
Men kattungen är ännu ett otäckt väsen som dessutom snor uppmärksamheten. Jobbigt för Odin nu ❤️
Skulle behövt släppa valparna o koncentrera mig på kommande studier. Tur jag har min älskade vän K som redan varit med om detta och som visar o tipsar!
Tåget är kollat iallafall 👍
Måste börja leta böcker... Låna på bibliotek o fynda billigt...

Daim letar efter sitt hem. Så har annons ute. Men nu blir det jobbigare. Han är ju leveransklar och får åka med en gång.
Det var faktiskt en o titta idag och var nära att han åkte 😳😩
Men blev inget och nog lika bra det!

Likes

Comments

Idag har vi fått hjälp med hundgården. Nät har börjat komma på plats. Mindre nöjd med nätet men men, blir nog bra när det tillslut kommer på plats.

Jag har målat plankorna röda. Tänk vad lite rödfärg kan göra stor skillnad!
Bild kommer när det är färdigt.

Vaknade tidigt idag såklart, när man får sova kan man inte... Men somnade på soffan senare så dagen gick väldigt fort.

Fick ett tråkigt besked idag. Daim letar tyvärr återigen efter en familj.

Hoppas på att Görans vän är intresserad. När de inte är lev.-klara så har man ju lite tid att skapa en "relation" med personen som ska bli nya hemmet. Men när de lev.-klara så kan de ju åka med valpen med en gång o det känns mindre bra. Men om Görans vän är intresserad så hamnar han i Skara och någon, iallafall Göran, känner.

Likes

Comments

Snoosat mule igen. Luktar ju så gott!
Älskade hästen syntes inte när jag kom idag. Så visslade o ropade Eeeeeroooos. Och som alltid så kommer han springandes ❤️❤️❤️❤️ Men går igen när han inte får något gott att äta 😂

Dags att ta tag i ridningen igen. En punkt att pricka av i min att göra lista!

Likes

Comments

Så var jobbveckan äntligen slut!
Är sååå trött och ska försöka komma ikapp med sovtimmarna.

Idag åker fjärde valpen så ska packa iordning hennes väska, städa (känns som att jag bara städar utan att se resultat) och sedan bara mysa med valpisarna.

Var o handlade lite förut och blev så sugen på pyttipanna när jag såg extrapriset på rödbetorna. Så det blir det till middag idag. Lyxigt, eller hur? 😂
Ägg från egna höns är det iallafall ❤️

Likes

Comments