5 h, tre frågor. Borde ju vara en lätt match, eller hur?

Nja jag hade behövt 5 h bara på att reda ut vad f*n de ville ha ut för svar.
Men! Jag försökte och fick ut litegrann på pappret. Nu väntar man med spänning på att det ska rättas. Dock är jag inställd på omtenta den 22 feb, positivt är då att jag har tid att förbereda mig. Fast en annan kurs börjar nu på måndag.

Nu sitter jag på tåget hem. Lånat en bok på skolans bibliotek som är för nästa kurs o börjat läsa. Den var både lättläst o intressant.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tittar på nyheterna där de talar om fullt friska lejonungar som avlivas för att det inte finns plats för dem ngn-stans. 2 av 13 fick nya hem, dvs så avlivades 11!!!!! ungar! 😡 Fy fan för människan! Om man håller djur så har man ett ansvar, i detta fallet då att se till att det INTE föds ngr ungar från första början. Att ungarna växer o behöver nya egna hem borde djurparkerna kunna räkna ut eller hur? Frågan är då varför föds det ungar? För att ha och visa upp för besökare...

Den besökaren vill jag då inte vara!

Urklipp från Aftonbladet

Likes

Comments

Vad har jag gjort idag då?
Jo jobbat. Och som vanligt vid den här tidpunkten på året så kan inget gå smärtfritt. Såklart det ska krångla. Men vi är så jävla bra så vi fixar det ändå!

För ett år sedan så skrev jag på fb att 2017 måste ju vara mitt år, mitt turnummer är 17...

Förutom att mina två katter Oscar o Tussen lämnade ett fruktansvärt stort tomrum 💔och mina hönor som blev tagna av ngt rovdjur, så har det varit ett bra år.
Pixie och Gibbs, valpar, höns (som började som ett skämt), fadderbarn, 7 veckors semester, påbörjade mina studier, 1 år i huset, renoverat ett rum...

Men 2018 ska bli ännu bättre!

Bl.a 10 års jubileum med Göran ❤️ den 26/10-18 så har vi varit tillsammans i hela tio år. 😳 vart tog tiden vägen?

Blivande tatuering?

Likes

Comments

Här är ljusen från våran ljusstöpning, för första ggn så längtade jag efter att tända första ljuset 😍

Likes

Comments

Jag brukar inte vara den som ger mig in i diskussioner där motparten inte alls är intresserad av att lyssna på vad den andre har för input, då backar jag hellre och låter personen tro vad den tror. Men igår gav jag mig inte, blev kallad både gnällig, att jag hade förutfattade meningar, att jag höll ett värsta polisförhör. Min enkla (och enda!!) fråga var om en hundägare visste vad det var för ämnen i en reflexspray. Hon hade sprayat in hela hunden i denna spray och min första tanke var direkt, 😮 vad är det egentligen hon sprayar på hunden. Hundägaren var inte intresserad och sluta svara mig efter att hon skrev att jag skulle googla och bland annat gtfo hennes tråd, men två andra hoppade in och fortsatte istället för henne. Frågade om jag var seriös och att hundägaren kanske inte orkade med dumma frågor. Denna sista tjej tyckte att det var självklart att man läser på innehållsförteckningen, "framförallt när det är saker hunden typ ska äta eller ha på sig tvättas med osv" och att alla runt henne gör det också.

Mitt svar: att min uppfattning så är det ovanligt att folk kollar upp vad som verkligen är i innehållsförteckningen utan litar på företag vars enda syfte egentligen är att tjäna pengar. Jag tog upp exemplet med de allra vanligaste tuggknutarna till hund "som är en restprodukt läderindustrin med massa olika kemikalier du aldrig skulle stoppa i din hund om du visste om det."

Hennes svar: "okej det visste jag faktiskt inte 😦"


Där ville jag skriva "Rest my case", men jag lät bli och hoppas att jag väckte någon liten tanke där inne att det är en bra egenskap att vara kritiskt granskande, speciellt mot produkter vi sprutar och stoppar i oss och på våra älskade djur.


Likes

Comments

Varit på Thai-massage för första gången. Valde fötterna som fokus och det var både skönt o smärtsamt. Men sedan satte hon sig bakom mig o pressade in fötterna i min svank som jag har problem med. Och det gjorde så ont så där gick det inte bita ihop. Hon masserade även i nacken lite grann, mest smärtsamt.
Men efteråt, sååå skönt!! Just fötterna tycker jag är gudomligt när någon knådar.
När hon masserade fötterna så låg jag o blundade. Och en stund så var det två färger som dansade i ögonlocken. Kommer inte ihåg ena färgen längre, men för minnet är ju som det är 🙈 men typ gul o vitt och det var häftigt!

Sedan så har jag varit o hälsat på Sam och hans familj ❤️😀 Så roligt! Lik pappa på så många sätt ❤️

Nu ska jag försöka samla motivation till att läsa 😩

Likes

Comments

Igår tog jag tåget hem till Kil. Och SJ visade verkligen hur det kan gå till. Tåget mellan Gbg o Kil blev inställt pga trasig vindruta. Istället för att vänta 1 timme blev det 3 i Gbg. Kom ju fram tillslut och jag hade ju ingen särskild tid att passa så ingen katastrof. Men det var nog sista gången jag åker tåg hem iallafall 😕

Kvällen avslutades på Pinchos med mamma, mormor o morbror som aldrig varit där.

Hur gick det med ljusen då? Ja vi fick oss ngr lärdomar, men gick jättebra! Ljusen är superfina och jag vill göra mer. Vi var 7 familjer som stöpte ljus och när barna fått ett ljus var fick varje familj 14 ljus vardera. 108 totalt stöpte vi. Jättekul! Det var även jobbigt. Onda fötter inte bara på mig.

Likes

Comments

Iochmed att jag inte har ngn klocka som ringer så börjar jag tyvärr få rutiner som blir senare o senare. Men ikväll (läs borde sova redan) måste jag lägga mig tidigt (redan försent). Imorgon ska vi nämligen starta upp en ny tradition.

Stöpa våra egna adventsljus! 😍 Bilder får ni imorgon

Likes

Comments

Trött! Jobbat idag, jobbar ju alla söndagar. Och jag tycker fortfarande att det är lika med pesten att ha ett alarm ställt. Idag var inget undantag, det var till och med värre då jag drömde en dröm som jag inte ville skulle ta slut. När man väl är uppe är det ju lugnt.

Snön kom idag o la sig. Skönt, för det blir ju ljusare då. Det får dock gärna frysa på och komma mer. Då blir det även lite renare att ha djur. 😝

Sitter som vanligt med skolan, känns som att jag inte gör ngt annat. Gjort klart veckans "blogguppgift" och funderar på om jag ska börja på nästa veckas nu ikväll. Denna boken har jag hemma iallafall. Det är kämpigt men när jag kommer ihåg varför jag gör detta så blir det både roligare och lite lättare.

Likes

Comments

Mitt i stressen över studierna slår det mig att det inte är så tokigt ändå... Sitter och läser igenom litteratur. Ute regnar det o vindarna är hårda ikväll. Men eldat hela dagen så det är varmt o skönt inne. Ett levande ljus är tänt för att ge mer ljus. Huset är någorlunda städat.... Visst är det inte så tokigt ändå...

Likes

Comments