Header

Jobb
Hej på er!
 
Sitter på Café vid Nytorget och jobbar. Möte på dagis kl 9.15 och så ska jag hämta idag så detta var bästa lösningen för att få ihop antalet jobbtimmar och få klart det som ska vara klart. Hemma får man ju inget lugn på morgonen så det var uteslutet. Men med en god kaffe och bra loungemusik kan jag inte klaga. 
Tackar gudarna för flexibelt jobb och flexibla arbetstider när man har småbarn och barn som kräver lite mer.
 
Nytt möte i morgon förmiddag så denna vecka är lite upp & ner, men sen ska det flyta på bättre.
God morgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kasper

Ja, i söndags fyllde min Kasper 5år!
Underbara älskade du! Tack för att just jag får vara din mamma!
Började dagen med paket och god frukost. Tågbordet var en hit såklart :) Sen begav vi oss till Långholmsbadet. Underbart! Alldeles lagom varmt till skillnad från USA resan.. haha! Barnen badade (svinkallt..)

Sen blev det favoritmaten - lax och potatis.
Glad kille - glad mamma!
Lycka är att få vara din mamma.

Likes

Comments

Hälsa & träning
På tunnelbanan. På väg till hudläkaren. Ska kolla ett födelsemärke som börjat klia. Det hade gått sådär att lämna barnen i morsesa K. Melvin var jätte ledsen, nästan hysterisk. Det gör så ont i mammahjärtat. Det har aldrig varit någon riktig trygghet på Melvins avdelning. Sjuklig omsättning av personal samt väldigt stökigt. Kasper har det ju så himla bra på sin avdelning och har alltid haft. Så konstigt. Funderar på om vi ska försöka få Melvin uppflyttad till den äldre barngruppen eller kanske byta dagis helt. Svårt val. Vi ger det någon vecka till. Och ser hur det utvecklas.. Min äkskade buse!

Likes

Comments

Familj, Älskade barn
I morgon eftermiddag kommer dom hem.
Som jag saknat dom! Mina storkillar :) 
Ska bli så härligt att se dem igen. Har saknat ihjäl mig dessa 10 dagar. Har försökt förtränga hur jobbigt det har varit för Melvins skull. Ägnat mig åt honom massor. Han har nog tyckt att det varit ännu jobbigare än vad jag tyckt. Han vet inte riktigt vart han ska ta vägen när vi har pratat med dom på Skype. Stackarn. Undrar hur reaktionen blir imorrn. Jag kommer iaf krama massor på min älskade Kasper. Underbara unge vad du har varit duktig.
Nu ska jag koka potatis så det finns massor när dem kommer hem. Det är ju kaspers favorit lixom. Såklart att det måste finnas när han kommer hem.
Hoppas att ni får en fin söndagskväll nu.

Likes

Comments

USA resan 2015
Tack Juli. Minst sagt händelserik :) Välkommen augusti!

Likes

Comments