Header
View tracker

Blev klar med sätta ihop mitt lilla pepparkakshus idag men de söta dekorationerna får jag pyssla ihop nästa vecka. Min energi försvinner direkt när solen börjar gå ner vid klockan tre. Då vill jag bara krypa ner under täcket och slå på gamla Friends avsnitt...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Favvis morgonrock i satin från Victorias Secret!

Idag vaknade jag vid elva och har sedan dess spenderat majoriteten av tiden i sängen. Tycker det är så mysigt och skönt ibland. Solen lyser in i mitt rum vilket gör mig så lugn och avslappnad.

Idag har jag inte riktigt några planer. Kanske ska börja pyssla ihop mitt pepparkakshus. Vi får se!

Likes

Comments

View tracker

Drömmer mig bort nu på tanken av nästa väskköp. Det dröjer nog länge tills jag lägger en så stor summa pengar på en väska som jag gjorde på både min Chanel och Balenciaga i våras. Men en sak är säker. Färgen på nästa designer väska blir dusty pink. Som på bilderna ovan!

Likes

Comments

Snaps från runt om i min lägenhet.

Likes

Comments

Nu är det bara några få saker kvar tills jag prickat av alla inköp inför mitt födelsedagsfirande! Ska beställa hem det sista nu i veckan så det kommer i tid till nästa helg. Sen på lördag (10/12) gör jag min systemdebut på dagen för att köpa lite dryck inför kvällen. Yay!

Likes

Comments

Thug life sweatshirt HÄR // Pink kitten short HÄR

silky choker dress rose HÄR // silky shower dress nude HÄR

FILA pink dress HÄR // Glittery dress HÄR

Faux fur creme perfection HÄR

My crystal pink boots HÄR // My crystal grey boots HÄR

(adlinks)

Likes

Comments

Idag fick jag hem min inbjudan till min farmor och farfars bröllop. Så kul att dom ska gifta sig, äntligen! Det är aldrig för sen, haha. Så i februari blir det en extra visit till London. Yay!

Likes

Comments

Insåg idag att det bara är tolv dagar kvar tills jag fyller år, 20 år för att vara exakt! Då står det slumber party 🎉 på schemat. Yay!

Likes

Comments

Instagram@lucia_dove