Header

Är kvar i Spanien. Vet verkligen inte vad jag ska göra. Ska jag stanna? Försöka hitta jobb och boende? Nu när jag ändå är här och har börjat trivas! Eller ska jag åka tillbaka still Sverige för att sedan flytta iväg till London. Tänk om det inte går som jag tänkt mig. Jag har verkligen ingen aning vad jag vill göra nu. Eller mer vad jag kan göra. Hade jag haft oändligt med cash på kontot så hade jag inte behövas tänka ut vad jag vill göra utan bara ta dag för dag. Dröm.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hittade dessa underbara inne på Zara igår. Är så nöjd över dem! Gick på runt 500 SEK.

Likes

Comments

Måste verkligen passa på och ta vara på solen och värmen här i Spanien. Åker som det ser ut nu till Sverige på lördag för att fixa olika dokument till både mig och Prince och sen drar vi vidare till London! Wiiie!

På fredag lärka boka in en mani och en pedi så jag åker härifrån med fräscha naglar! Så billigt att fixa de här!

  • VACAY

Likes

Comments

Mys med min prins ikväll. Dröm det hade varit att aldrig behöva checka ut här ifrån... men på lördag säger vi hejdå till Spanien. För denna gång!

Likes

Comments

Hej! När man inte befinner sig på "hemmaplan" så tänkte jag att det kanske var lika bra att börja blogga igen. Just nu är jag som en del vet i Spanien. Malaga gör att vara exakt! Tanken var att jag skulle flytta hit, vilket jag gjorde. För tre veckor sedan. Nu känner jag att detta inte direkt är ett ställe för mig att bo på. Det är liksom för mycket "smuts". Dåliga vanor osv. Därför har jag bestämt mig för att dra vidare till London och min familj<3 om allt går som det ska så landar jag där på lördag! För tillfället bor jag för övrigt på ett superfräscht hotell vilket är hur skönt som helst! Pok!

Likes

Comments

Drömmer om att finna denna Gucci tisha i garderoben...

Likes

Comments