Hej på er" Hoppas ni har en trevlig helg.

Jag har spelat sims 4 under en lång period och tänkte tipsa er om spelet. Det är väldigt kul och tiden går så fort! Tänkte dela med mig lite bilder på simmar som jag spelar med :) Om du vill lägga till mig på origin eller följa mig på sims kan du kommentera ett sätt som jag kan kontakta dig på, instagram, snap eller mail osv.

Jag har än sålänge inga expansionspaket men ska önska mig det i julklapp. Dock så har jag laddat ned custom contents som gör spelandet så mycket roligare!

Det var allt för idag, ha en fortsatt trevlig dag, mvh Lucci <3 :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!

Jag skulle vilja tipsa er om att skaffa en yogaboll.

Så kul o skönt när man inte har något o göra, snabba tips


Likes

Comments

Nu är jag hemma från min underbara semester!!!

Har haft en underbar vecka. Har träffat nytt folk och upptäckt många fina platser. Tänkte berätta lite mer detaljerat och kanske lite bilder i ett annat inlägg. Idag ville jag bara förklara hur det låg till och jag mår bra, eller bättre mår jag iaf.

Jag har också upptäckt appen wish som jag rekommenderar starkt. Mycket fint till jätte låga priser. Jag rekommenderar eer att köpa pennskrin och block osv eftersom kläder o skor kan bli tokiga i storlekar o så :)

Hoppas ni också haft det bra så ses vi snart igen

// Lucci <3

Likes

Comments

Hej på er! Är du ofta stressad? Då ska jag hjälpa dig.

Idag hade jag tänkt ge er ett råd på hur man kan göra för att känna sig mindre stressad.

Först och främst är det viktigt att ta vara på tiden. Om du te.x sitter på tåget eller bussen mycket kan du jobba eller plugga där så slipper du göra det hemma. Samma sak om du har rast eller tid över, sitt inte med mobilen gör något vettigt!

Jag väntar och sitter på bussen ofta. Då brukar jag läsa eller träna på saker jag måste kunna. Det är faktiskt trevligt att komma hem och kunna göra det man vill.

Jag kom på att jag skulle skriva det här inlägget för att jag var stressad (därför det blir så kort). Tack för att du tog dig tid och läsa och hoppas vi ses i nästa inlägg.

Juste! Jag fick ingen respons på förra inlägget så jag tror inte jag tar med mig datorn och bloggar på resan, känns lite onödigt, jag ska njuta!

Mvh Lucci

<3Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag goda nyheter, men är inte så kätte taggad :/

Nästa vecka åker jag utomlands och undrar om ni skulle vilja se bilder och inlägg från när jag är bortrest? Vore det kul för er?
Jag frågar er eftersom jag vet inte om jag ska ta med min dator eller inte. Det känns onödigt att ta med sig datorn om man inte tänkt att göra något på den. Men om ni som läser bloggen skulle uppskatta blogginlägg om mina dagar med bilder så tar jag jätte gärna med mig datorn!

Vad jag tänkt att göra på resan är sola, bada, äta god mat och shoppa! Jag är egentligen en shopping människa men jag tycker det är jobbigt att shoppa. Men när man är utomlands är det en annan sak, svårt att förklara.

Hoppas ni får en underbar start på nästa vecka! Glöm inte att säga till om ni vill ha bloggande från semestern, gilla och kommentera <3

Mvh

Lucci <3

Bildresultat för utomlands

Likes

Comments

Hej på er!

Idag hade jag inte tänkt tipsa eller ge råd. Jag tänkte skriva rakt från hjärtat om #metoo och ge er en berättelse från mitt perspektiv.

Jag är trött på att bli trakasserad på grund av att man är född som kvinna, trött på att känna mig mindre värd än andra. Men mest trött på att ha massa krav på mig bara för att jag är en kvinna. Att bli sexuellt trakasserad av någon är aldrig kul... det är så hemskt att många blir det varje dag. Att folk måste reagera är ett faktum. Vi måste skärpa lagen och stå upp för oss själva. Fostra våra barn rätt. Ingen, INGEN ska ha rätten att trakassera någon, aldrig. Kvinnor lever i förtryck och har så många krav som män inte har. Många unga kvinnor mår dåligt eftersom de känner press och blir besvikna på sig själva. Allt detta för att män ser kvinnor som ett objekt som ska vara snygga och behagliga medans vi tycker det är obehagligt att träffa en man på kvällen. Vi måste förstå allvaret i det här problemet och om du inte känner ett obehag varje gång du ser någon som lagt ut en status med #metoo så borde du ta dig i kragen, I varje metoo hashtag finns en hemsk historia bakom, det svider i mig, det svider i så oerhört många. Jag önskar att vi kan leva i ett jämställt samhälle utan en massa krav.

! #metoo !

Lägg ut en status du med om du har varit med om sexuella ofredanden eller trakasserier.

Tack för mig

mvh Lucci <3

Bildresultat för metoo

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er!

Idag hade jag tänkt tipsar er om 3 produkter som är på rea hos nelly! Sjukt snygga enligt mig, här kommer dem!

Platform Sneaker

1. Snygga skor i dusty pink färg för 279 kr. Du hittar dem här https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/skor/sneakers/nly-shoes-427/platform-sneaker-421139-3905/


Pleated Wide Pants

2. Ett par snygga fest byxor i rosa. Endast 149 kr! Du hittar dem här https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/byxor-shorts/nly-trend-917/pleated-wide-pants-919235-0300/

In Velvet Dress

3. En snygg lila röd ish klänning för 150 kr. Du hittar den här https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/nly-trend-917/in-velvet-dress-321743-1126/

Canvas Sneaker

4. Ett par basic sneakers som passar både till fest och vardag. Endast 179 kr, du hittar dem här https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/skor/sneakers/nly-shoes-427/canvas-sneaker-421211-0014/

Det var allt för idag, hoppas vi ses snart igen <3

Likes

Comments

Hej på er!

Skulle vilja tipsa er om sidan madlady, dem har massor med fina plagg. Jag ska länka ett plagg jag tycker är väldigt snyggt som jag skulle vilja ha.

https://www.madlady.se/sweatshirt-dusty-pink-velvet.html

Sweatshirt - Dusty Pink Velvet

Sjukt snygg som man både kan ha på fest (inte för att jag har gått på fest) och på jobbet eller i skolan :) :D !

Det var allt för idag, ha en trevlig söndag!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänker jag rikta mig mot föräldrar som har barn i tonåren.

Många ungdomar lider av psykisk ohälsa och jag vet själv hur det är. När jag var 11 år försökte jag ta mitt liv första gången och jag skrev varje gång jag skulle försöka. Idag har jag tappat räkningen på hur många försök jag gjort. Men det jag inte visste var att min förälder behöll alla mina brev och sa en gång vi måste prata när jag var 15 år. Föräldern tog fram mina brev och jag blev påmind om allt igen och började gråta. Det var hemskt att se det eftersom jag försökt att gå vidare.

Mitt råd till er föräldrar är att ni inte ska spara hemska minnen. Släng dem, bränn upp dem gör vad som helst. Låt inte era barn bli påminda. Det kan sluta med att de får tillbaka dessa tankar.


Hoppas ni har det bra, mvh Lucci


Likes

Comments

Hej på er...

Det känns som det bara blir värre och värre med mig. Jag mår jätte dålig och har tappat all livslust just nu.

Vill försöka men det känns som att det inte går och allt stoppar mig...

Hoppas ingen kan relatera men det kanske är någon. Känner att jag helt ärligt vill sluta existera fast sedan tänker man på det man lämnar efter sig.

"Nobody cares unless you are famous or dead"

Inte för att vara deppig och så men önskar egentligen att jag aldrig hade födits.

Likes

Comments