Julegaver til den store guldmedalje!

1. Lækkert undertøj

Jeg synes at undertøj er et godt ønske til jul, da jeg ikke selv gider at give så mange penge på lækkert undertøj. Derfor ryger der hvert år noget lækkert undertøj på ønskelisten. Jeg synes at Calvin Klein laver noget fedt undertøj af høj kvalitet, i forhold til prisen. Designet er også lækkert og enkelt, hvilket jeg synes er dejligt til hverdags brug.

2. Vinter jakke fra Stine Goya

Jeg faldt over denne lækre vinter jakke fra Stine Goya og jeg var bare solgt lige med det samme. Jakken er i noget sygt lækkert materiale, og har et fedt design. Farven er jeg helt forelsket i, da den er anderledes end en almindelig, sort og klassisk vinter jakke. Man kan sagtens holde varmen i den og man behøver ikke at tørklæde, da den går lidt op i halsen. Den er rimelig dyr, men den er helt klart alle pengene hver.

3. Calvin Klein nat bukser

De her Calvin Klein nat bukser er super lækre at gå rundt i på en 'slap af søndag'. De er lavet af lækkert materiale, og de har en fin længde. De sidder tæt mod benet, men uden at det bliver for stramme og ubehagelige. De har et super enkelt og fint design, og ligger i en fin prisklasse.

4. Bamsestøvler fra UGG støvler

Jeg ELSKER selv "bamsestøvler", som jeg kalder dem, og ønsker mig dem hvert år. Mit ynglings mærke er UGG, som laver nogle gode støvler, i lækkert materiale og i høj kvalitet. De kan både holde til sne, slud og regn, og er både varme og behagelige at gå i. Man kan også få dem hvor de går lidt højre op ad benet, men jeg synes at den lave model er SUPER fed, og kan gå til alting.

5. Fin vase fra AYTM

Denne fine vase er jeg bare helt forelsket i og passer til et hvert hjem. Den er meget enkel og samtidig lidt anderledes, hvilket jeg elsker. Der kan både være en lækker lille og enkel blomst, nogle lækre duftpinde eller et lille fyrfads lys i. Den er overhovedet ikke dyr, i forhold til hvor eksklusiv den ser ud.

6. Lille smykke pung fra Decadent

Denne lille smykke pung fra Decadent er jeg helt vild med. Den har et mega fedt design, plus et fedt print. Den har plads til et ur, ringe og halskæder. Den ligger lidt i den dyre prisklasse, hvis man tænker at det "bare" er en lille smykke pung. Men den er lavet i virkelig fedt materiale og høj kvalitet.

7. Lækker pels jakke fra Munthe

Jeg har forelsket mig i denne lækre og anderledes pels jakke fra Munthe. Jeg ELSKER at gå i pels jakker, fordi at de altid kan pifte et outfit op på en hel anden måde. Denne jakke kan gå til næsten et hvert outfit, men især til et lidt mørkere outfit, fordi at den har nogle mørke toner pels på sig, uden at de bliver for dunkel at kigge på. Den er lidt dyr, men Munthe laver også ting til den dyre side, fordi at de er lavet af høj kvalitet og er super lækre.

Priser:

Calvin Klein undertøj: BH 280 kroner og trusser 170 kroner.

Stine Goya jakke: 2500 kroner.

Calvin Klein nat bukser: 400 kroner.

Lave UGG støvler: 1599 kroner.

Vase fra AYTM: 249 kroner.

Smykke pung fra Decadent: 820 kroner.

Pels jakke fra Munthe: 2999 kroner.

ALLE TING KAN FORHANDLES I MAGASIN!

Kys, kys

Instagram: luccaemilia

Pinterest: Lucca Emilia


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I'M BAAACK!

Halløjsa igen og velkommen tilbage.

Det er noget tid siden jeg har skrevet noget på bloggen, men jeg er SUPER frisk på at starte igen. Jeg har ikke skrevet på bloggen, fordi at jeg var gået i stå og ikke følte mig motiveret, PÅ NOGEN MÅDE! Men det er jeg SÅ meget nu. Min blog vil have samme indhold, og handle om mode, skønhed, mine tanker og holdninger, ligesom før. Så jeg håber at i stadig vil følge med i mit liv og jeg LOVER at der nok vil komme noget fedt indhold her på bloggen. Jeg er mere motiveret end nogensinde før og håber stadig at i er friske på at følge med.

Kys, kys

Instagram: luccaemilia

Pinterest: Lucca Emilia


Likes

Comments

Velkommen til bloggen


Mit navn er Lucca Emilia og jeg er 14 år gammel. Jeg bor i en lille by uden for Aarhus, og går på en helt almindelig folkeskole. Min blog kommer til at omhandle mode, skønhed, mine tanker og holdninger. Min blog kommer til at være mit frirum, hvor jeg kan udtrykke mig selv. Det betyder også at jeg ikke kommer til at have nogle faste uploade tidspunkter lige nu, men det kan være at det kommer i fremtiden. Jeg håber at i vil følge med på bloggen, det ville i hvert fald gøre ekstremt glad.


Kys kys


Instagram: luccaemilia

Mail: luccanellemann@gmail.com

Likes

Comments