travel

Aloha allesammen!

Som i kan se på billederne ovenfor var jeg i København med min veninde Sidsel i går. Det var bare sååå hyggeligt og dejligt at ses igen. Vi plejede at gå til gymnastik sammen før i tiden, men jeg valgte at stoppe, så vi ses desværre ikke så ofte længere. Det er så skønt, at selvom der går lang tid imellem at vi ses, har vi altid en masse at snakke om og grine af. Jeg elsker den slags venskaber.

Vi tog toget ind til København, og det er jo altid sjovt med togbusser;) Da vi ankom var vi begge mega sultne og kaffetørstige, så vi tog lige et smut forbi Original Coffee, som efter min smag laver den bedste iskaffe, - derefter tog vi på Falaffel House. Der blev snakket en hel masse, lige fra feriesnak og fashion til mere dybe samtaler om livet, men det er jo ikke noget nyt når det kommer til os haha;) Vi fik os også et kig i den nye Sephora, som er åbnet, og den er faktisk blevet rigtig flot og stor. Vi fandt en butik i sidegaderne som lavede nogle fede net (posen hun bærer på billederne) og der var virkelig mange at vælge imellem. Jeg kan desværre ikke huske hvad butikken hedder, men de laver også nogle ret fede tees og hoodies. Som I kan se, købte Sidsel et net hvor der står "From the bottom of my heart, I dont give a fuck" fordi ja... som hun selv sagde "omg Luanna, det her net passer jo perfekt til mig!" Så det købte hun. Vi skulle selfølgelig også i Urban Outfitters fordi, hvad er en tur til Kbh uden et smut i UO? hehe. Jeg elsker stilen i UO og jeg er også helt vild med deres room decor, men det er rimelig dyrt derinde, så vi købte ikke noget denne gang.

Jeg kan godt lide stemningen inde i København. Jeg synes det er vildt fedt, at alle er så forskellige, så man er ikke så bange for at skille sig ud. Det er også virkelig hyggeligt at tulle rundt derinde når det er godt vejr, men der var vildt mange mennesker inde i byen, så efter vi havde været på shopping og en tur i Kongens Have, tog vi hjem til mig og spiste aftensmad sammen med min mor og lillebror.

Det var en dejlig dag og virkelig hyggeligt at se Sidsel igen. Det er jo altid dejligt med godt selskab! xx.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

travel

Aloha allesammen,

Her forleden var jeg med min mor og lillebror ude at plukke friske jordbær. Det var super hyggeligt og for den sags skyld en mega dansk tradition. Det er så dejligt at solen endelig er kommet frem igen, så man kan komme lidt ud af huset og få lidt sol på kroppen. Hvis du går og keder dig en smule her i sommerferien, vil jeg helt sikkert foreslå at tage ud og plukke jordbær. Det er en god måde at komme ud af huset på men også at være sammen med familien. Hvis I plukker jordbær, og der er en masse til overs, kan I også fryse nogle af bærrene ned og lave en lækker smoothie ud af dem, som jeg har gjort. Det er super nemt og enkelt, og smager altså bare vildt godt. Jeg har lavet en lille opskrift til inspiration.

2 pers.

10-12 frosne jordbær

1 banan

tropisk juice (efter smag)

mælk

put alle ingredienser i blenderen (mængden af juice og mælk kommer an på hvor tyk du vil have din smoothie) og blend.

Du kan selfølgelig også bare købe frosne jordbær, men dem, du selv har plukket, synes jeg personligt giver en bedre og sødere smag.

Jeg håber, I fik lidt inspiration til hvad I måske kan lave her i ferien, hvis du ikke er i humør til noget vildt aktivt, men har lyst til at lave noget hyggeligt med din familie f.eks.

Knus miiig! <3 xx

Likes

Comments

travel

hey derude,

Jeg har aldrig prøvet det her koncept "blogging" før, men jeg er helt vild med ideen og tror det passer godt til mig, da jeg både er vild med at skrive og tage flotte billeder, så nu springer jeg sq ud i det...

Mit navn er Luanna og jeg er en åben, glad, tankefuld og skør pige på 15, som gerne vil dele noget ud af mig selv med jer der nu har lyst til at læse med. Jeg bor i Nordsjælland i en lille, superkedelig provinsby og skal på efterskole i 9. klasse her efter sommerferien. Jeg elsker at tage billeder, filme, redigere, synge og danse! Derudover går jeg også meget op i fashion og elsker at tage på shoppingture i København med min morfar... ja... min morfar.. hehe. Meeen... alt er selfølgelig ikke perfekt hele tiden, og jeg har også en masse usikkerheder og tanker, der fylder oppe i mit hoved, som enhver anden teenager har. Det er bl.a. noget af det, som I vil komme til at se mere til her på min blog, hvis I altså har lyst til at følge med, så det håber jeg selfølgelig at I har ;)

Knus miiig. <3

Likes

Comments