View tracker

Haj på dej!

Jag är medlem på Young Pilots som är en klubb för ungdomar som gillar flygbranschen. Dessutom om man är myndig får man flyga ett plan själv med klubben! Spännande minst sagt!
Under förra året gick jag en kurs via Young Pilots hos FFK (Frivilliga Flygkåren) för att få ett giltigt certifikat för att bli en pilot hos FFK. Det var två roliga och intensiva dagar, då jag fick träffa andra som delar min hobby för flyg och all plugg inför prov 1.
Jag klarade provet! Fick diplom 1 och broms vingen! Glad blev jag. Tyvärr hann jag inte söka till kurs 2 men ska göra det nästa år. Sedan när jag fyller 18 år ska jag se till att söka till sista kursen, klara provet och lyfta från marken för första gången som egen flygare! Ser fram emot det.
Och vem vet, jag kan nog skjutsa dig någonstans med planet. Hehe...

Ha det gött,
Luán :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haj på dej,

Hur läget? Hoppas att det är bra, för med mig är allt toppen!

Ser ni bilden. Jag ser förjävlig ut
😂😅 Liksom OMG! Hon som också finns med där heter Alma en vän till mig. Och han som tog bilden är busiga Axel, minns ni honom från ett gammalt inlägg? Hehe... roligt var det iallafall när bilden togs och det ser man på sätt o viss i bilden nu. Njut!

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

View tracker

Haj på dej,

Ja, jag vet. Jag har ej skrivit så mycket på bloggen på ett bra tag. Förlåt över det men har haft mycket att göra i skolan och varit i Berlin och hade dålig nätverk där.

Jag ska nog börjar med att försätta prata om den texten där jag skrev om någon jag var kär i och om jag skulle berätta eller ej. Jag kan faktiskt stolt säga arta jag har berättat om mina känslor för denna tjej. Men tyvärr not to be. Jag tror att ni förstår vad jag menar med det. Såklart, tråkigt. Men livet måste fortsätta. Jag är ju en sådan person som inte tittar tillbaka, endast om jag gjort något misstag som jag ej vill upprepa i framtiden (som tex denna) men endast framåt in i framtiden. Kan låta löjligt, men sån är jag och det sättet passar mig perfekt.
Nu glider vi ifrån temat lite hehe...sånt händer. Nä, men som jag sa not to be, för ögonblicket åtminstone. Vad mer kan man säga än så. Slut på en annan historia, som liknar många andra av mina kärlekshistorier. Kan skriva om de en annan dag. 

Problemet är att det är lite svårt att gå vidare att blicks framåt, då mina känslor för denna fina tjej, sitter fortfarande kvar i mitt hjärta och dricker varm chocklad. 


Men en kärlekshistoria som aldrig kommer att gå tragiskt är den kärlek som finns mellan mig och denna sötisen Stella! Jag älskar henne och hon mig. Löve u Stella! Min lilla stjärna.

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Hej alla,

Jag vet...Har inte skrivit någonting på sista tiden, men jag har en jävligt bra ursäkt; Plugg, plugg och plugg till TVÅ stora prov, som vi hade denna vecka. Men nu är jag fri från det och ser fram emot höstlovet! #hallelujah Behöver verkligen lite semester från skolan, inte vännerna då, men plugget. Hela hjärnan håller nästan på att kollapsa. #hahahah
Höstlovet kommer inte direkt att vara bara semester för mig, tyvärr haha. Under nästa vecka ska jag påbörja min vlogg på Youtube :) Ska nog bli roligt och hoppas också att du tycker om de. Jag lämnar en länk i bloggen så att du lätt hittar den nya och flera kommande videoklipp.

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Hej alla!

För det första (tips) se till att fixa håret ordentligt och att inte gå ut när det blåser för mycket utan något som skyddat håret, annars händer detta: (bild ovan)
😂

Ha det gött och skratta åt bilden om du vill,
Luán :)

Likes

Comments

Hej alla!

Ville bara sägs godnatt med denna korta videoklippet. Sov så gott och skratta gärna när du se klippet! ;)

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Hej alla!

Jag har tänkt och tänkt, men har inte kommit fram till något beslut än, om hur jag ska göra med denna "kärlekssituationen". Fortfarande väldigt förvirrad, delad i mig själv, om jag ska riskera att förlora kontakten med denna tjej, berätta om hur jag känner eller ej. Många av mina kära vänner har alla sagt samma sak; Berätta! Det kan väl inte skada? Om det inte går, så går det ej. Men om det gör det är det ju toppen! Lite feg är du kanske hehe¿

Jag vill så gärna göra som dem säger, men... När det kommer till kärlek har/är jag inte 100% självsäker som jag är i andra fall. Jag vet, låter nästan som en liten drama Queen är, men det är sant. Under alla mina år, hittills, har kärlek och jag inte direkt varit BFF. Det har alltid varit så att jag blivit väldigt sårad i slutet av varje historia. Jag vet, ibland är livet tufft och det är meningen. Man blir starkare efteråt. Jag har gått igenom tuffa stunder, det gav mig ärr, men jag klarade igenom det, blev starkare av de och fick bort 99,99% av ärren. Det är faktiskt inte många som klarar det.

Tyvärr, blir jag inte starkare efter att en kärlekshistoria har slutat, tvärtom, jag blir mindre och mindre starkare. Jag klarar inte av det, mentalt. Jag har alltid i slutändan, antingen blivit dumpad, "nej tack" eller blivit utstött för att jag berättat vad jag känner. Jag vill helst inte gå igenom något liknande igen. Därför är min "kärlekssjälvsäkerhet" en meter ovanför havsbotten. Så illa är det tyvärr. Och skulle det inte gå nu, om det bara bli ännu en äcklig pannkaka över detta, är det bara ännu ett bevis att min framtid när det kommer till kärlek, ser blek ut.
Tråkigt.

Jag älskar att få ha känslor för någon och att den personen ha det för mig! Jag tycker att kärlek är något fint. Men det blir aldrig så fint för mig. En jobbig bok att ha med i ryggsäcken. Den blir tyngre för varje dag. Jag vill inte bära den längre, om det ska fortsätta såhär. Den får bli lättare, annars får jag slänga den. Men då kommer kärlek aldrig mer att komma till mig. Jag får väl ser över det.

Och jag får se till att bestämma mig, om jag ska berätta eller ej för denna fina tjej.

Nu när jag skriver detta, fick det mig att tänka på henne och mitt hjärta började att bulta snabbare och snabbare.

Hoppas kärleken inte gör mig illa igen, annars blir jag sårad och arg, igen.Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Hej alla!

Jag tänkte visa er
behind the scenes när jag skriver på bloggen.
Här ser ni mig skriva på bloggen med mina små tassar, ser lite roligt ut faktiskt.
Att skriva är inte lätt, det krävs en hel del tid och passion för sitt skrivande, därför väntar ni nog ett tag innan jag gjort ett nytt inlägg. Men utan passion i skrivandet, blir det ingen text. Bara ett papper med bokstäver, inget speciellt.

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Hej alla!

Idag ska jag presentera
Emelie Lise-Lotte Arsfeldt, en väldigt rolig men bestämd tjej. Dessutom är hon vän med konstiga mig. Lite om Emelie;

Hon är rolig på bilder, som ni säkert ser, haha. Dessutom spelar hon flera olika spel på Xbox, något för er kanske?, hennes favorit färg eller snarare färger är grön och blå, nästan som himmel och jord.

Emelie är en snäll vän för att hon väntar på en efter lektionerna, när alla andra bara springer till skåpen (haha) och att hon lämnar lappen i lärarens fack. Tack!

Där har ni lite om Emelie, några frågor om henne? Och missa inte de andra inläggen om andra personer.

Trevlig helg!

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Hej alla!

Idag på gymnasieskolan
Spyken hade vi en föreläsning/föreställning av Staffan Lindberg om Hållbar Utveckling.

Det var en mycket rolig show som han gav oss alla, något man inte glömmer så lätt. Han fick med hela publiken genom sina gester, skämt, låtar och konstighet. Detta är något som helt klart fångar upp vårt intresse för att veta mer och ser mer av vad han har att bjuda på.

Jag rekommendera verkligen att om ni någon får chansen att vara en i publiken och se Staffan Lindberg på scen, tar då den chansen!

Ha det gött,
Luán :)

Video av Emelie Arsfeldt 

Likes

Comments