Det är många som undrar vilken är det största skillnaden mellan Spanien och Sverige.

Jag tycker att det är skolan. Skolan i Spanien är mycket svårare och man börjar när man är 3 år.

Om ni undrar något om Spanien kommentera så kan jag svara på det.

Kramaaaaaaar!!!! Luu

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det är Lu igen. Mica har inte haft så mycket tid så jag får skriva istället. Idag har jag bara hängt hemma, packat och slappat. Imorgon på morgonen ska jag hämta mina betyg. c: Sedan åker jag direkt till flygplatsen till.........Sverigeee. Det ska bli jätte kul! Vad ska ni gjöra i sommar? Skriv i komentaren.

Ha det bra! Kramar Luu


Likes

Comments

Sorry för att jag skriver så sent. Jag skriver ett längre inlägg imorgon.

God natt.Lucia

Likes

Comments

Hej! Vi är Lu och Mica. Vi bor i Spanien! Här ska vi skriva en daglig post om våran sommar och sådant.(YAAY) Lu kommer att skriva på svenska och Mica på engelska. (Vi skriver varsin dag) Idag är det Lu som skriver.(wooohoo)

Idag har vi varit i skolan. Vi går i samma klass i en skola i Madrid. Det är vår sista vecka i skolan så vi gör bara roliga saker. Idag fick alla som kunde spela någon instrument spela inför hela skolan. Mica och jag sjöng och spelade en remix. Sedan gjorde vi friidrott. När jag kom hem slappade jag bara. Sedan åkte jag till svenska skolan.( Det fins en svensk skola här) Där fikade vi eftersom det var sista dagen. Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Jag ska se på film nu. Heejdåå!! Imorgon skriver Mica. Ha det braa.

Jag lägger upp en bild på oss när vi testar kast med pil.

Likes

Comments