dagligen, träning

Tänkte skriva lite om mina fotbollsträningar också då jag håller på med det med vid sidan av min elitsanning inom ridningen.

Jag går i en idrottsskola där jag har fotbolls profil och tränar ca 1h och en kvart 2 dagar i veckan sen tränar jag 2 dagar i veckan 1.30h med Ösmo fotbollsklubb där jag spelar.

Men iallfall i skolan jag går på är vi 5 tjejer som spelar fotboll i min ålder och 6 tjejer totalt på hela skolan.... men vi får iallafall tjejträningar och det tycker jag är bra och killarna spelar försäg sen kan vi spela tillsammans lite då och då också.

Men dom 4 andra tjejerna jag spelar med spelar i samma lag som mig annars med och det är skönt eftersom då ligger vi typ på samma nivå och då blir träningarna anpassade för oss som är grymt.

Men iallafall och träningen idag handlade mycket om snabba fötter som vi jobbar mycket med så man alltid är på tårna och är med när de gäller. Och då handlade det mycket om snabba fötter i en stege som de kallas och sen samtidigt vara med på en pass, lite svårt att förklara men riktigt rolig övning. Sen i slutet var jag med killarna på deras övning som mest gick ut på att skjuta på mål vilket jag älskar.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

dagligen, tävling

Igår var de klubbmästerskap i hoppning och jag hoppade 90-1m och red själva klubbmästerskapet i klass 1m.

i 90 ´cm spöregna de och vi var på utebanan så snacka om att de var blött på banan och tungt en ganska ändå svår bana skulle jag säga eller aa de var lite mittemellan fanns lite svårigheter osv. Och då red jag 90cm som bara var som en pay and jump typ som är som en träningstävling och vi nollade han var super fin sen så fick jag bara hoppa typ 1 språng sen var de min tur igen fast i 1m lite dåligt planerat men men.

Och i 1m red jag km:et och då tävla jag mot alla från 14 år och uppåt i olika klasser och Nemo och jag blev "utskickade" från framhoppningen lite för tidigt och då blir han lite slow på banan för att de tog sån tid så vi fick ett pet men annars var han fin och tyvärr blev de inge placering och ingen omhoppning för oss och omhoppningen hade gått i 1.10 som jag var väldigt taggad för och bara att jag kommit runt omhoppningen hade räckt till placering då de var så många som inte ens kom dit inklusive jag.

Men han var väldigt fin och de var huvudsaken tycker jag.

Likes

Comments

dagligen

Glitter kap hjälm sjukt snygg men snyggast är ju helt klart med solskärm HÄÄR!! Vita handskar kolla dressyren Animo9 mirage ridbyxor HÄÄR!! Piké tröja kingsland HÄÄR!! Och sen off en säkerhets väst som jag slänger in en länk på sjukt skön och staren helt perfekt HÄÄR!! Jag är ca 1,68cm lång och har L barn och den sitter super

Likes

Comments

dagligen

Vill bara hälsa glad midsommar till er alla och hoppas ni får en bra dag och firar med underbara människor❤️

Likes

Comments

dagligen

Schabrak från freejump enkelt och simpelt med blå detalj HÄÄR! bakskydd svart dock elastiska spännremmar så man får INTE tävla med dom på ponny HÄÄR!! framskydd får tävla med på ponny HÄÄR! Rambo minklem titta dressyr outfit så hittar du länken där Huva också väldigt simpelt HÄÄR!!

Likes

Comments

dagligen

Tänkte börja blogga mer som jag säger hela tiden typ. Men iallafall jag tänkte lägga ut nu i 3 dagar olika outfits till häst och sen till ryttare som jag tycker är snygga.

Såå snyggt dressyr schabrak från Eskadron med rosa kant som jag tycker är såå snyggt helt galet

En enkel marinblå huva från Eskadron

Stilrent snyggt pannband från ps of sweden med click it design så det blir enklare att knäppa fast på tränset

Jag sätter även in ett träns som jag älskar och som Nemo går sjukt bra på och det ända tränset som jag hittat en så länge som funkar så bra sen så ligger det bra på hästen och det finns på bla hööls och massa andra hästsport butiker.

Dressyr schabrak Eskadron HÄÄR!! Eskadron huva från Eskadron HÄÄR! Pannband GO Indigo on the leather HÄÄR!!  

Minklem träns HÄÄR!!

Likes

Comments

dagligen

Som rubriken lyder så är jag hemma med influensan. Det betyder också ingen ridning för min del och där rök privat lektionen jag skulle rida imorgon tyvärr.

Jag har för ca en månad sen haft vattkoppor där rök 2 veckor för min del och nu åker jag på influensan och där ryker ytligare 3-4 dagar träning.

Och det känns skit rätt ut sagt men men vi får ta igen det ändå och det ska nog gå bra hoppas jag. Men imorgon så rider en tjej i stallet Nemo istället eftersom jag blir hemma då med. Men förhoppningsvis på söndag så blir det en uteritt om de är lika fint väder som det har varit nu när jag bara legat inne, med feber och förkylning.

Btw när man är sjuk så kan man ju spana in lite snygga grejer beställt 2 schabrak från hööks och hittat en galet snygg kavaj som jag ska tjata lite på mamma om och den kommer från spooks.😊

Likes

Comments