View tracker

Säljer min point 2 air jacket i storlek S aldrig behövt smällas användas så helt som ny 1 patron ingår Använd i ca 1.5 år i terrängen och aldrig behövt smällas vi har inte ens test smällt den så den är som ny.

nypris 6999kr

Maila luanapalmqvist@gmail.com för mer info


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

dagligen

Jag köpte lite grejer under söndagen som jag nu tänkte visa.

Stallboken med "skydd" 165kr

spooks pannband 295kr (väldigt osäker)

Animo schabrak osäker på pris

Beige/bruna ridbyxor 499kr bara vanliga typ

Sen så köpte jag hyaluron (tror de stavas typ så) 365kr (tror jag) multi jätte osäker på pris

Sen köpte jag ett bugas täcke som i torsdags kostade 1300kr ca och i söndags endast kostade 800kr så det ser jag som en investering haha men dom fick jag inga bilder på tyvärr

Likes

Comments

View tracker

dagligen

I söndags var jag på horseshow igen och det var verkligen en helt annan sak en på söndag nu var det hade man varit på shoppingen och sen skulle ner till sina platser behövde man gå igenom en kontroll och sen var man tvungen att smyga sig ner till sina platser för att det var så tyst på hela läktarn och alla verkligen alla satt ner och tittande sen var det jag och Emilia vi ville ju fram och tillbaka hela tiden och mest gå på shoppingen sen var det spännande att titta på hoppningen också då det var en helt annan grej här än om man jämför med hur det är i fälttävlan enligt mig iallafall

Men det var riktigt kul kan inte riktigt säga så mycket då vi bara där på en föreställning så det är tyvärr bara det här jag kan säga. Förutom att shoppingen var bättre eftersom alla ville bli av med sina grejer så dom flesta reade ut sina saker som jag självklart tyckte var bra och kul, eller aa inte för min plånbok

Likes

Comments

dagligen, träning

Nu börjar äntligen igångsättningen efter hans vintervila men tyvärr så går det inte att rida någonstans ty7p då det är så himla hårt ute och ridhuset är upptaget med lektioner och det nya ridhuset är inte klart och på utebanan sätter dom nytt staket så där får man inte rida.

Men det var bara att göra det bästa utav situationen och ta sig ut i kylan och mörkret som en krigare det är det vi ryttare är right?

Iallafall så på dom ställen och slingorna det går så travade jag och snacka om att han var hel pigg och ville bara förda iväg i full galopp men men idag och hela veckan ska vi bara klättra och trava sen nästa vecka rullar vi på som vanligt igen vilket jag är jätte taggad på nu att bara träna inför säsongen då jag har min första tävling redan 7 januari.

Dagen idag har annars varit bra och så chilldag i skolan då vi bara har 3 lektioner varav 2 är musik och profil så inget att klaga på direkt.

Och här har ni bild från julpyntet som jag och en tjej som heter Emilia i stallet fixade.


Likes

Comments

dagligen

Snart är den här veckan slut och det har inte varit något speciellt men den har varit väldigt seg förutom horseshow men jag har åkt på en rejäl förkylning i tisdags-onsdags så har legat hemma förutom idag då jag åkte snabbt till stallet för att julpynta och om jag får säga det själv så är jag riktigt nöjd och stolt över mig själv haha har lätt den snyggaste boxen i stallet med fake snö haha en viktig detalj då snön har försvunnit helt hos oss eller aa det gjorde den för ett tag sen.

Sen massa glitter och polkagrisar ska försöka slänga in en bild men så dum som jag är glömde jag att ta kort på allt får försöka göra det på måndag för idag så bokade jag spontant biljetter till horseshow imorgon som ska bli väldigt kul. Eller när jag skriver inlägget så blir det imorgon fast det här kommer publiceras då också (söndag)


Likes

Comments

dagligen

Igår var det horseshow och inomhusterräng dan började med att jag åkte till skolan (helt onödigt enligt mig) men iallafall jag åkte till skolan gick 30 min av en lektion och sen gick jag till maten åt 2 pannkakor det var pannkakstorsdag så ville äta och jag var jätte hungrig innan jag satte mig på tåget.

Sen så åkte jag till Mall of scandinavia hittade Tuva (en annan ryttare från ponnylandslaget) och vi gick runt i lite affärer jag köpte lösfransar 3 styckna från Depend när jag var inne på Åhlens då det var 3 för 2 och dom kosta ca 69kr st.

Sen så gick vi och åt sushi som var riktigt gott och efter det gick vi och åt frozen yoghurt hahah och efter det gick vi till Lush där jag köpte en ansiktsmask som kostade 89kr tror jag.

Efter det var det "landslagsmöte" i hotellet bredvid friends och där snackade vi om året som gott hur det var vad vi önskade till nästa år osv. Och sen kom den nya förbundskapten eller någonting tror jag det var han heter Fredrik och pratade lite om allt möjligt.

När det väl var dags för att gå till friends så var det väldigt mycket folk och mässan öppnade ju klockan 16.00 så då började folk rulla in så det första vi gjorde var självklart att gå på mässan haha tyvärr blev jag besviken då jag som varje år har höga förhoppningar men jag fick med mig lite saker iallafall som ni kommer få se i ett inlägg imorgon tror jag.

Och som det ser ut just nu så ska jag kanske gå på söndagen också men jag har blivit väldigt förkyld så vi får se hur det blir.

Min hund som ville agera lite modell medans jag fotade grejerna jag köpt


Likes

Comments

dagligen, träning

Snart är det Lucia och här i nynäs händer mycket kring Lucia den 10 är det Lucia show i stallet och jag ska rida kadrilj med Tema: fifty shades of grey haha och så ska jag va med på inomhus terrängen tyvärr kommer allting vara i vårat "lilla ridhus" då det nya ridhuset som byggs fortfarande inte kommer vara klart iallafall inte underlaget.

Så idag hade vi möte om kadriljen och bestämde vad vi skulle ha på oss och låt och allt är redan klart det roliga är att det inte har något med filmen att göra så det är väldigt bra tycker jag haha.

Nej men så det ska bli väldigt roligt ska bara komma ihåg programmet så allt blir tajmat för nu är det ju massa andra som rider samtidigt så då gäller det att man håller koll på vart man ska bara.
Likes

Comments

dagligen, träning, tävling

Nu är säsongen 2016 slut och det har varit ett bra år det har gått framåt och vi har ridit 3 mästerskap 2 svenska mästerskap ett i lag och ett individuellt och ett nordisk mästerskap. Jag har även fått möjligheten att vara med i observationstruppen 2016 och fått möjlighet att åka på träningar för olika stora tränare och fått tips om hur jag ska rida osv.

Som alla tränare och personer jag har mött så har dom sagt till mig att Nemo inte är någon lätt häst speciellt inte i dressyren då han är så mycket storhäst att rida och för mig som inte väger så mycket blir det ganska svårt.

Om man tittar resultat mässigt har det inte varit så bra iallafall inte i dressyren men i hoppningen och terrängen har jag haft jämna resultat varenda tävling och har alltid varit nolla i terrängen (på hinder) som känns väldigt bra för mig.

Men jag är nöjd ändå även fast andra kanske inte ser våra framsteg så känner jag att allt hårt arbete vi lagt ner verkligen har hjälpt som är super kul.

Så en sammanfattning av året väldigt lärorikt och roligt fick åka på ett nordiskt mästerskap som jag är tacksam över och är bara glad att jag har en sån fantastisk ponny som jag kommer lära och har lärt mig otroligt mycket på som jag kommer vara glad för i framtiden.


Likes

Comments

dagligen

Jag har aldrig varit på Liseberg endast grönalund.

Jag har aldrig tävlat högre än LB:1 i dressyr.

Jag har aldrig ramlat av Nemo haha.

Jag har aldrig spelat inomhus först i år haha (fotboll)

Jag har aldrig startat en dressyrtävling på Nemo hehe men de är ett mål inför början av nästa säsong.

Jag har aldrig fått högre än C i betyg

Jag har aldrig färgat mitt hår

Jag har aldrig fått F i "slutbetyg"Likes

Comments