Curry:
1.5 dl linser
1 burk kokosmjölk
Gullök
2 morötter
Broccoli
Vitlök
Röd curry
Ingefära
Cayennepeppar

Likes

Comments

Likes

Comments

How to make:
Först kokade jag upp pasta. När den var klar hällde jag över den i en skål och skivade ner 2 avokado i kastrullen tillsammans med lite vitt vin och olivolja, salt, peppar, chilipulver, vitlök och persilja. Sedan mixade jag allting med en stavmixer och värmde upp såsen. Efter det är det bara att blanda i pastan och sedan är det klart!
Super enkelt och gott.

Likes

Comments

Skål:
Flingor
Mandelmjölk

Tallrik:
Äpple + kanel
Banan + chiafrön + kokos

Mugg:
Kamomill te

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag googlat runt som en galning efter inspiration till potentiella nya tatueringar. Det finns en liten symbol som jag har velat göra under en längre tid och jag vet precis vart den ska sitta och hur den ska se ut. Jag måste bara göra en sketch av den som jag blir riktigt nöjd med!

Men, nu kommer det, jag vill faktiskt göra fler. Inga stora schabrak, utan jag tror nog att solsystemet som jag har på överarmen kommer förbli min största tatuering.

Jag har en mängd idéer både på motiv och placering men detta är hittills bara i mitt huvud, och just därför letar jag runt efter bilder på nätet som jag kan låta mig inspireras av, så vem vet, kanske får jag tillslut en uppenbarelse. För mig känns det i alla fall viktigt att inte ta ett för hastat beslut. Jag väntar hellre flera månader med att göra en tatuering, än att göra någonting förhastat och sedan komma på någonting bättre eller inte blir helt nöjd.

Jag måste erkänna att jag ibland kan känna lite lite ångest över de två tatueringarna jag redan har. Det kan bero att "highen" men får av att ha någonting nytt på kroppen börjar lägga sig eller att jag inte haft dem länge nog för att känna att de är en del av mig, min hud. För de är dem ju. Den tanken jag försöker undvika när jag känner såhär är att det är ånger. Inte för att jag ångrar motiven eller så utan för att det kunde ha blivit bättre. Jag kunde ha lagt mer tid åt själva designen. Men, jag hade precis fyllt 18 och var så så ivrigt, vilket är försåtligt haha! Aja, egentligen tror jag snarare att jag tänker för mycket på vad andra ska tycka och tänka om mina tatueringar, vilket är så jävla dumt. Men ibland går det liksom inte att låta bli.

Likes

Comments

Yosemite National Park

Moab, Utah

Arches National Park

Redwood National Park

Likes

Comments

Min första "riktiga" photoshoot. Maja agerade modell, och jag måste faktiskt ge henne en del cred. Inte bara för en stark insats utan också för att hon gick runt i snön utan skor på min förfrågan.

Likes

Comments