Hej! Vardagen rullar på som vanligt, hästar hästar hästar! Just nu sitter jag i stallgången och väntar på att snön ska lägga sig något så att man kan komma ut och rida, inte så jätteroligt att ge sig ut i snöstorm😂 Jojje är under igångsättning då han har fått en liten vintervila nu under jul!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Längesedan sist men har känt att det blivit lite tomt på inspiration! Men just nu sitter jag påväg till skolan, inte så jätteroligt kanske men, men!

Ikväll ska jag rida Jojje, försöker bara hålla honom glad med lite bommar och lättare arbete då han måste få göra annat för att vara positiv i huvudet!😌 Och det funkar faktiskt!! Han är lite stel här och där men han måste få ha lite kul också, kommer nog bli såhär denna veckan och sedan nästa vecka kanske namn sötter ingång honom lite igen!!

Mitt charmtroll❤️

Likes

Comments

Som rubriken lyder så försöker man! Man gör sitt bästa för stunden och det känns så bra, & så kommer man in på banan...

Det blir pannkaka av allt ihop och ridningen funkar inte, det blir bara krav, krav & mera krav! Inte bästa tävlingsdagen då känslan över min ridning inte var på topp!😞

Likes

Comments

Efter flera dagar av stelhet hos oss...( mest mig ), så kommer man till Anna och då löser sig allt! Hittade liksom tillbaka till den vanliga ridningen igen, då det kändes som om jag hade fastnat lite! Jag tror på att man ska våga ta hjälp om det känns jobbigt!😉

Nu sitter jag i bussen påväg till skolan, sedan blir det hem och ge Jojje ett lika lösgörande pass som han fick igår!

Likes

Comments

Nu kör vi en frågestund! Fråga på! 😉

Likes

Comments

Jojje har nästan alltid lindor eller ett par skydd med paddar under från Horze på sig när han är klar för dagen och redo för natten! Tycker detta är super bra eftersom både lindor och skydd värmer! Dock måste jag ju säga att Horzeskydden är lite smidigare att sätta på!😉

Om jag inte har skydd så brukar han få en massage innan det är läggdags!

Hur brukar ni göra efter ridning/ träning?

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen hem! Ska bli skönt att släppa skolan lite och åka upp till världens bästa. Idag blir det ett "riktigt" dressyrpass! Mest fokus på lösgjordhet och att takten i rörelserna sitter!😉 Ska nog försöka träna lite mer på slutorna då det är vad vi har svårast för i stunden!

Likes

Comments

Ja, jag har inte några nya bilder, bara gamla och då menar jag jättegamla bilder på telefonen...

Måste verkligen ta mig ut och ta nya, är verkligen dålig på det, hahah! 😂

Jojje gjorde ett superpass idag igen, så fin och rund i formen och han tog verkligen i från sina bakben, blir så glad! Jag verkligen älskar honom. min fina ponny!

Nu till en annan kanske lite konstig fråga men är det bara jag som gillar när hösten smyger sig på och man kan pälsa på hästarna med massor av gulliga, mysiga och varma täcken? Det blir så mysigt, haha! Dock behöver jag verkligen nya då de jag har börjar bli utslitna!

Glöm inte att hålla utkik här på bloggen, tänkte att jag skulle ha en frågestund, där ni kanske kan känna mig lite bättre! 😉

​Mitt goa lag får stå för bilden!

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så blev det en lugn dag för Jojje men inte för mig. Har suttit begrav under skolarbete hela dagen. Det är då det är som skönast att åka upp till hästen och bara släppa allt. Bara att hoppa upp och leva dröm livet 😉

Jojje fick en turen i skogen efter träningspasset igår, vilket var behövligt. Han blir så glad och går med öronen spetsade framåt, jag tror på varierad träning. Det märks på iallafall Jojje att han blir mycket gladare och positivare till arbetet på dressyrbanan när han får göra andra saker ibland!

​Ett litet citat får avsluta dagen! Tror mycket på detta!

Likes

Comments

Hej! Kul att du hittade hit!😁

Jag heter som sagt Lova Sundquist och börjar min bloggkarriär här och nu, har aldrig bloggat tidigare, haha. Så ni får ha lite överseende. Men dagen har sett ut som så att Jojje som min ponny kallas, fick ett träningspass för Anna Jarnald. Superfin var han och en riktigt stor guldstjärna är han värd! Har ni någar förslag på vad man kan blogga om? Kommentera gärna!

Likes

Comments