Har insett att jag tycker om att lyssna på klassisk musik när jag pluggar. Ljudisolerande hörlurar och Debussy's pianomusik gör susen för en intensiv study-session. Jag testade det igår och satt fastklistrad i två timmar vid min vetenskapliga blogpost jag skriver till naturkunskapen. Länk till en bra lista på spotify finns här. POK<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag, igen. Har haft en väldigt bra helg! Fredagen spenderade jag med Emma och Sofia på middag med nytt sällskap, följt av häng på crème och sist hem till vischan velande fram och tillbaks mellan kompisar haha. Det va kul! I lördags körde Martina hit, sen åkte vi och mötte de andra på ICA stop. Sen hade vi godishäng hela kvällen. BRUNCH både lördag & söndag förresten. Hur lyxigt!?

Likes

Comments

​Får härliga vibbar av den här låten. Blir typ nostalgisk och får glädjerus. Haha.

Likes

Comments

De senaste veckorna har flugit förbi! Har faktiskt fått mycket saker gjort. Jag har varit på Vitsgarn i en vecka bland annat, vilket verkligen var kul. Har alltid så roligt på den platsen. Idag började dock verkligheten igen! Första skoldagen på sista året. Det känns faktiskt bra! Läser bara sju ämnen under höstterminen vilket är en LÄTTNAD. & jag är praktiskt taget ledig på måndagar.

Efter en kort skoldag begav jag mig mot jobbet. Fem timmar som gick otroligt långsamt och nu är jag dödstrött. Jag har däremot lovat mig själv att plugga körkortsteori och unna mig ett New Girl avsnitt innan jag lägger mig, sen blir det direkt att SOVA.

Äej jag är taggad på att det här året ska dra igång, nu kör viiiiii!!!!

Likes

Comments

...Och på tal om ingenting: tränade, för första gången på ett halvår, i förrgår. Fick lite dödsångest när jag sträckkollat greys hela morgonen, gått ner till köket för att ta yoghurt och behövde sätta mig ner för att jag fick så mycket hjärtklappning. Satte på mig dojjorna och springtightsen lika snabbt som jag drog av mig dom efter 20 minuter. Sprang inte hela vägen, men försökte iallafall och därför förtjänar jag en guldstjärn

  • 53 readers

Likes

Comments

Jag är hemma. Känns rätt tråkigt med tanke på att sommaren nästan är slut.. Det enda jag konkret har kvar att göra den här sommaren är att spendera en vecka på Vitsgarn, vilket kommer bli grymt! Verkar som en jättesoft ledarstab och jag hoppas att kidsen sköter sig. Kommer bli många härliga villankvällar<3 Den trettonde har Simon konfirmation, jag ska övningsköra, träffa saknade vänner och försöka hitta ett nytt extrajobb. Får se hur det går. Gäller väl att ligga i!

Tog en promenad igårkväll och satte mig på en klippa i kvällssolen. Satt och tänkte på att jag kommer sakna Skånis. Bästa, mest ångestfria platsen på jorden

Likes

Comments

I onsdags begav jag och Emmy oss lite mer norr om Skåne! Vi bilade från Arild till Båstad för att spendera kvällen där, vilket var helgrymt! Hade en riktigt bra sommarkväll. Vid två åkte vi hem igen, Emmy körde och jag styrde musiken haha. Nu sitter jag och tittar på greys, som vanligt! Efter middagen ska jag övningsköra med mammaaaa :)

Imorgon är det också Arildsdagen, inte sommarens höjdpunkt kanske, men kul med lite liv i hamnen! Sen kommer Fanny vid tre också wihoo kommer bli super!!

  • 82 readers

Likes

Comments

Nu: frukost & greys.

Likes

Comments

Likes

Comments

Inte lite bra låt

  • 96 readers

Likes

Comments