...att bara ha 2 hästar i stallet. Idag åkte Lacombe till sitt nya hem 😄 Kommer bli toppen, hon ska får bo högst upp i Svenneland. 

Bara måste lägga upp dessa bilder! Gamla tider när jag och Lollo H orkade äta hur mkt som helst!

Lollo är du trött på denna bilden? HAHA ^^

Vi drack 4 lite cola och 2 pizzer + broccolisoppa 3 på natten... 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har snart packat klart allt för tågresan imorgon. Åker till Stockholm mkt tidigare än vad jag har trott. Kan ju börja med att säga att sist jag åkte tåg var jag 10 och påväg till Gbg Horse Show, så lite nervös är jag för att gå på fel tåg eller bara inte hitta rätt spår... jag kan inte ens läsa busstabell !

Jag drömde om att jag hoppade på fel och konduktören ville att jag skulle visa upp biljetten. Han tittade lite konstigt på den och sa "det är fel tåg" Då skulle min värld rasa ihop! Och han kastade av mig långt nere i Skåne och på något sätt hade jag blivit av med mitt kort och mobil, så jag kom inte hem och jag dog. Erkänner att jag har tåg fobi...

Något annat positivt är att Gilmo hat gått väldigt bra det senaste. Han var lite bråkig ett tag, men det verkar ha gått över 😊 Känns bra inför tävlingarna som är framöver ! //Svanfeldt

 Likes

Comments

5 dagar kvar i skolan och 9 dagar innan jag sätter mig i bilen som rullar ner mot skåne längtaaar !! ;)

Likes

Comments

Ja så blir det när serierna på datorn börjar ta slut... när man varken går i skolan eller jobbar just nu.

Men det ska bli ändring! Flyttar till Stockholm nästa vecka, då blir man allt annat än uttråkad😃🐴

Har försökt att sysselsätta mig genom matlagning och bakning, det enda jag kommer fram till är att jag suger! Försökte mig på omelett igår, det gick inte att äta... Och steka bacon går inte heller. Men äggröra kan jag! ^^ Jag får hålla mig till snabbmakaroner 👍

// Svanfeldt


Likes

Comments

Hejsan! ligger och lyssnar på lite musik medans jag ska försöka göra klart min lilla samhälls inlämning och har jag tur så blir den klar senast imorgon!! Det är bland det sista jag har kvar att göra i skolan nu innan jag går på sommarlov nästa vecka. mer om varför jag slutar 2 veckor tidigare kommer ni få veta allt eftersom tiden går.

jag kom i alla fall ganska nyss hem från stallet efter att ha haft mental träning och fikat med lite kompisar i stallet ( mysigt ).

Trimmade C i ridhuset också en stund. Vi har kanske inte riktigt varit bästisar det senaste men nu var hon i alla fall finare än tidigare i veckan.

tycker också ni kan följa mig på instagram helgessonlouise


Likes

Comments

Heej 😄

Nu är det dax för en ny start här på bloggen, vi båda har känt att vi har mkt mer att dela med oss än vad vi har haft tidigare.

Det har hänt en hel del på bara 1 år! Helt otroligt! Mer förklaringar kommer allt efter som. 

Just nu har jag iallafall fullt upp med att sälja häst och flyttning //Svanfeldt


Likes

Comments

Hej på er trogna läsare som kikar in här varje dag även om bloggen står helt tom.. tråkigt vi vet.. men ingen av oss har lust till det tyvärr.
det går i alla fall bra med våra hästar och tävlingarna har börjat dra igång.
startade säsongen med en stabil 0 runda. kändes bra :)

Har oxå haft ett super skönt sportlov ridit massor minst 4 pass om dagen på olika hästar, Men nu drar skolan igång igen och jag måste börja ta tag i det på allvar nu har gått lite på halv fart ända sedan jul :)

men tack för mig vi får se när nästa inlägg kommer kanske någon dag när jag har tid och lust till det ha det bra till dess :) // Lollo HLikes

Comments

HEEJ! Nu är vi tillbaka. Det har hänt så mycket, så vart ska jag börja?😁

Uddetorp?

Juniortoppen?

Jul?

Träning för Lotta Björe?

Nyår?

Oj oj oj... Men idag är det nyår och det ska firas med Uddetorp vänner😄 Detta är lite vad som har hänt :) //Lollo S


Han hoppar så fint!
Volleyboll!  Utklädda till bonnapojkar haha!Tandkräm Varför inte?

Likes

Comments

Hellu var ett bra tag sen nu tyvärr.. Men asså jag har inte hunnit och det har inte varit mitt största intresse att blogga men ja. Tänkte säga Hej och säga att vi lever. Vi taggar Nationella hopptävlingar nästa helg och vi ska bara ha det riktigt skojj tillsammans den helgen så ha det bra kanske blir det så att vi bestämmer oss för att blogga igen :-) // Lryttarna

Likes

Comments

jadu! är påväg till uddetorp igen. Har ju haft stalltjänst hela helgen, men min syster ska bli stor och flytta till Madrid på tisdag. Då måste man ju ha en avskedsmiddag!! Eller hur?
Annars ska jag börja börja blogga som vanligt nu! Så det kommer ett inlägg ikväll om allt i stora helhet, har ju förändrats en hel del!! Dock bra saker. höhö

/ Svanfeldt

Likes

Comments