Header

1. Jag började spela fotboll väldigt sent. Jag var runt 9-10år.

2. Robert gick ner 48kg på 5 månader för cirka 4år sedan.

3. När vi dejtade hade inte Robert körkort så han sprang till mig 2 gånger. Det var över 2 mil hem till mig då.

4. Alla i Roberts familj kör Saab utom han.

5. Jag hatar nyttiga saker som proteinpulver, müsli, chiapudding osv.

6. För att en kille ska vara snygg i mina ögon måste han vara en redig man så Justin Bieber typen intresserar inte mig. Hellre Tom Hardy eller typ Dwayne Johnson.

7. Robert är skitduktig på Matematik och jag är helt värdelös på det och han skrattar varje gång jag frågar vad typ 18 + 4 är.

8. Jag är nyfiknast i hela världen och vill alltid veta allt även fast jag inte bryr mig.

9. Jag har bara kontakt med 1 syster av 4.

10. Jag har försökt fått Robert att lyssna på svensk hiphop i 4 år utan att lyckas men efter olyckan så kom det fram mer och mer. Petters nya platta gick på repeat i vintras/våras i Roberts bil.

11. Jag har för mycket kläder och skor för att det ska få plats i lägenheten så 60% av alla skor och kläder ligger i förrådet.

12. Jag har "ordning och reda" mani. Jag är besatt av att ha extremt ordning i mina byråer, lådor, kök osv. Jag låter knappt Robert plocka i diskmaskinen för jag tycker han gör "fel".

13. Jag är svinglad att Walter är lik Robert för jag var inte vacker när jag var 1-3år. Vid 4års ålder så blev jag lite sötare.

14. Robert och jag kan inte ta hand om växter, vi har dödat i princip alla växter vi har haft. Till och med växter som aldrig behöver vatten!

15. Jag älskar att tvätta kläder och hänga dom men hatar att ta reda på dom.

16. Varje gång jag duschar så skruvar jag på varmaste så jag blir helt röd fulla kroppen.

17. Robert älskar Foo Fighters, Star wars och träning.

18. Robert kollar sin bil varje gång han ska köra den om det är en repa på den.

20. Jag tillhör den gruppen som gärna föder barn igen bara jag slipper vara gravid i 9 månader.

21. Jag hatar högklackat.

22. Jag har inte snusat sen 2015 men saknar det varje dag. Det blir inte lättare med tiden.

23. Jag har ingen kontakt med min biologiska pappa, min styvpappa blir Walters morfar och han är även döpt efter honom.

24. Jag älskar att se på skitprogram som Keeping up with the kardashians.

25. Jag och Robert är så pass bekväm med varandra att han kan bajsa när jag står i duschen.

26. Min morfar och Roberts morfar var bästa vänner när dom var yngre och levde.

27. Både Jag och Robert hatar piercings i alla former men älskar tatueringar.

28. Robert är skitduktig på att baka.

29. Jag är inte värdelös på att sjunga men hatar att stå på scen och sånt skit.

30. Jag och Robert har en hund tillsammans som heter Mini.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alla som har haft en frånvarande pappa kommer att känna igen sig i denna låt.

I know I do.

Likes

Comments

Idag har jag tänkt på en massa saker som folk aldrig berättar om hur det är att va gravid och skaffa barn.

1. Varför berättade ingen att man törstar ihjäl sig när man ammar? Käften blir som saharaöknen varje gång och varje natt dricker jag en liter vatten.

2. När man nyser så borde man ju kunna hålla tätt kan man tycka. NEJ! Inte när man är höggravid i alla fall. Tror jag kissade på mig i duschen säkert 100 gånger.

3. "Hormonerna försvinner efter förlossningen" Absolut inte, jag gråter för ALLT nu. Jag har gråtit för att jag inte kan snusa, för att jag är så rädd att nånting ska hända med Walter, jag har gråtit åt säkert 10 st youtubeklipp, jag har gråtit för att jag känt mig värdelös, men också för att jag har varit så lycklig så det känns overkligt. Varför sa ingen det?

4. Ammningshjärna + noll sömn är katastrof i hjärnkontoret. Jag har glömt vilken dag det har varit, vi glömde barnvagnen hemma igår när vi skulle ut o äta, dragit hemmakvällkortet på Ica, glömt bort hur gammal jag var när en tant på coop frågade och jag vet inte hur många gånger jag nästan tippat omkull av trötthet.

5. Eftervärkarna från helvetet. Hela kroppen började krampa och jag hade ingen aning om varför så tack google för att du hjälpte mig när jag trodde att jag skulle föda igen.

6. Att en förlossning faktiskt kan gå rätt snabbt och smärtfritt även fast det är första gången. Jag var förberedd på 24 timmars hemskt lidande men jag klarade mig på cirka 4 timmar.

7. Att man kan få dödens träningsvärk 2 dagar efter, jag kunde inte ta mig upp ur sängen och knappt hålla i mitt barn. Tack gode gud för Robert den dagen annars hade det inte varit en lätt match.

8. "Jag ska försöka bli smal o träna så fort jag kan för jag saknar min snygga kropp". Här ligger jag med tuttar stora som meloner och en degmage samt lite väl stora höfter och jag bryr mig inte ett skit. Idag har jag tryckt i mig en halv chipspåse, 2 coca cola och massa godis och jag mår såååå himla bra. Jag har aldrig känt mig snyggare och jag skiter fullständigt i att jag inte har magrutor längre.

9. "Du kommer inte älska din sambo lika mycket när du får barn". Alltså kan man älska honom mer? 3 gånger har jag gråtit för mig själv för jag är så rädd att förlora Walter eller Robert. Jag ser Robert på ett helt annat sätt nu, när jag ser vilken bra pappa han är och hur bra han tar hand om oss så blir jag som kär på nytt. Igår när vi var på "dejt" så fnittrade jag som en liten flicka och jag kände hur det pirrade i hela kroppen när jag såg Robert. Jag älskar honom typ 1000 gånger mer nu när jag ser vad han har gett mig.

10. "Prova gör såhär när han skriker för det funkar på mitt barn osv".
NEEEEEEEJ! ALLA BARN ÄR OLIKA! Min mamma har försökt tvinga på Walter napp och han hatar det men hon ska prompt försöka 100 gånger även fast han skriker ännu mer. Nej det är inget fel på mitt barn för att han inte vill ha napp, han är fullt frisk och världens gosigaste. Alla barn är så himla olika för det är spädbarn som håller på att formas till små människor.

Jag har tänkt så mycket på att jag så gärna vill vara mammaledig i 1 års tid men hur självisk kan jag vara?! För mig känns det självklart att Robert ska vara hemma minst 4 månader. Om jag får välja så vill jag att vi delar rakt av. Jag tänker amma i 6 månader om allt funkar som det ska vilket det inte verkar göra för tillfället men det är mitt mål. Sen längtar jag efter att jobba igen. Robert måste få den tiden med Walter som han och Walter behöver. Robert har så mycket kärlek att ge honom så jag känner mig som en hemsk människa om jag ska ta det ifrån honom. Jag hoppas att dom flesta tänker som jag gör. Sen kanske det inte alltid går ekonomiskt men jag skulle gärna vilja det.

Jag anser att männen ska kunna offra minst lika mycket som kvinnorna gör när man skaffar ett barn tillsammans.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad ni vill läsa här men jag är ingen sån där "idag har jag varit ute på barnvagnspromenad" människa.
Som att ni bryr er vad jag gör på dagarna liksom!

Jag tänkte berätta om en massa saker här men just nu har Robert åkt till gymmet, jag har åkt på migrän och har en grinig bebis i min famn så det får vänta en stund.

Ni får gärna säga till vad ni vill ha berättat för er.

Likes

Comments

Vem är denna lilla bajskorv?
Jag och Robert har aldrig växt upp så vi kallar honom för våran bajskorv, vi applåderar när han bajsar och skrattar när han kräks o kissar på oss.

Vi är inte perfekta föräldrar men vi är perfeka för honom!

När Walter låg i magen så var morsan inte så glad, första 4 månaderna kräktes jag konstant, sen när jag började må bra igen så började han sparkas runt i magen likt Zlatan. Han sparkade vid ett tillfälle sönder ett revben på mig så det gjorde ont att skratta, hosta och nysa. Sista veckan innan BF tänkte jag att jag skulle säkert gå över tiden men ack så fel jag hade.
BF var 20/8 och Walter tittade ut 16/8.

2 dagar innan W tittade ut så åkte jag och Robert in på förlossningen. En barnmorska skrämde ihjäl oss o sa att vi skulle göra akut kejsarsnitt. Dom avvaktade dock med tanke på att Walter sparkade en massa och hade bra hjärtljud och syresättning.
Dagen efter gjordes yttligare ultraljud med en överläkare som konstaterade att det inte blev något snitt och att jag skulle ligga kvar över natten och sen komma hem på tisdagsmorgon.

Kl 21 blev jag flyttad till BB från förlossningen och pga platsbrist fick Robert åka hem. Kl 22.30 fick jag lite värkar och en barnmorska tittade till mig och gav mig 2st sömntabletter och 2st värktabletter. Kl 23.00 svalde jag dom och fick ett eget rum så jag kunde få sova ifred innan förlossningen drog igång.
Kl 23.10 fick jag panik för värkarna slutade inte så då kom barnmorskan och då var jag öppen 3cm och fick gå tillbaka till förlossningen igen. Robert kom in igen och när han kom in vid 23.45 så var jag öppen 7cm. Jag hade extrem tur som inte behövde någon ryggmärgsbedövning och med tanke på tabletterna jag hade fått så var lustgasen riktigt läskig och jag blev helt snurrig.

02.45 fick jag krystvärkar och 03.02 var han ute på mitt bröst. Robert grinade ihjäl sig och jag var nog i chock. Walter var helt fantastisk och jag var så glad för jag trodde förlossningen skulle vara 1000 gånger värre.

Robert var min klippa under förlossningen och när vi kom hem första dagarna.

Walter är världens gosigaste bebis. Han är precis som mamma sin i väldigt stort behov av kärlek och närhet. Han hatar att vara ensam och blir lätt uttråkad. Precis som mig så hatar han sitt gym men älskar sin mat. Det är rätt jobbigt för morsan när han ammas och vägrar ta flaska men det är bara att härda ut!

Walter surrar himla mycket med pappa sin när han är ledig och han älskar att bada!

Varje dag undrar jag vad han ska växa upp och bli för individ. Förhoppningsvis blir han lik sin far för då vet jag exakt hur jag ska förhålla mig till honom.

Likes

Comments

Vem är Robert?
Han är min sambo, en fruktansvärt bra människa.

Han är min bästa vän.
Han är också extremt omtänksam, snäll, gosig, kärleksfull och snygg.
Han kan också vara jävligt förbannad ibland, han är oftast väldigt lugn men när han blir riktigt arg så brinner det.

Det är så svårt att beskriva Robert för han och Walter är mitt liv. Jag ser inte allting längre som gör honom bra för jag är så van. När jag ser hur andra killar behandlar sina respektive så förstår jag hur fin han är.

Robert behandlar mig som en prinsessa, han köper vinterjackor åt mig så jag slipper frysa, han lagar mat som han vet att jag älskar när jag är på dåligt humör, han skrattar åt mig när jag gråter åt löjliga saker på youtube, han pratar alltid gott om mig inför sina kompisar och familj.
När jag var gravid så masserade han mina fötter varje kväll, han köpte med sig glass från Max på kvällarna, han såg till att kylskåpet alltid var fullt så jag slapp gå o handla, han knöt mina skor varje dag gång vi skulle nånstans och han sa varenda dag att jag var vacker.
Nu brukar han komma hem från jobbet och klia mig på ryggen medans jag ammar.

Jag är också väldigt stolt över Robert, fruktansvärt stolt. Jag vet att han kommer lära Walter hur man behandlar kvinnor, att han kommer lära Walter att man behandlar inte bara kvinnor utan människor med respekt.

Han kommer också att lära Walter att det är bra att ha självförtroende, man får tycka att man är bra och man ska stå på sig här i livet. 

Lite rolig fakta om Robert:
- Han älskar star wars. Han har star wars tatueringar fulla armen, Walter har massa starwars kläder, gosedjur, filtar osv med star wars på.
- Han älskar Göteborgsskämt och riktigt dåliga skämt och skrattar gärna åt sig själv.
- Roberts mormor är hans allt.
- Robert hatar pulvermos, det är det värsta han vet vilket inte är så konstigt eftersom han är kock.
- Han har lyckats gått ner 48kg på 5 månader. 23kg när vi började träffas.
- Han är extremt stark och tar en himla massa kilon i marklyft.
- Han älskar dajmtårta, nutella och glass.
- Robert är jävligt duktig på matematik.
- Han är min superhjälte!

Likes

Comments

Hallå. Du som har hittat hit är förmodligen någon som tror att du vet allt om oss redan eller som är nyfiken att veta mer. Om du känner mig sen innan så vet du att jag är brutalt ärlig och om du inte känner mig innan så kanske du inte ens vill lära känna mig/oss.

Jag heter Lina och är 23år gammal. Jag är uppvuxen en bra bit inne i skogen med min mamma Carina och styvpappa Björn. jag hade en fantastisk uppväxt med massa djur, natur, mycket fotboll och jag fick all hjälp jag kunde få. Mycket skit har hänt i mitt liv fram tills att Walter kom men det har format mig.

För ungefär 4år sedan träffade jag Robert, vi kände varandra innan vi började träffas men  det blev aldrig mer än så. Efter ett år tillsammans så frågade Robert om vi skulle förlova oss och tanken var att vi skulle gifta oss ifjol men viktigare saker kom ivägen.

Vi köpte en stor tvåa för över 1 år sedan och jag älskar den, jag trivs så fruktansvärt bra hemma förutom det faktum att vi bor längst upp utan hiss men min lata kropp har verkligen behövt det!

I juni 2015 kom vi två överens om hur mycket och gärna vi skulle vilja ha barn. Vi pratade konstant om det i 3 veckor och när vi kom hem från Göteborg/semestern så slutade jag med preventivmedel och vi började försöka frenetiskt. Jag försökte tajma rätt datum men det funkade inte riktigt.

Den 18e september så kom min sambo aldrig hem från jobbet. Han var med om en fruktansvärd bilolycka på motorvägen så jag fick spendera en del tid på sjukhuset. Dagen efter att Robert hade krockat så tänkte jag köpa ett graviditetstest men jag hade inte orken när han låg i respirator och jag var mentalt helt förstörd.
Efter ungefär en månad fick Robert komma hem igen och han ville att vi skulle fortsätta försöka, jag var väldigt skeptisk för jag visste att han hade lång väg tillbaka till att bli sig själv igen. Vi slutade tajma och eftersom Robert var väldigt mörbultad, trött och sängliggandes så blev det så att vi slutade tänka tanken på barn och bara tänkte på att han skulle bli sig själv igen!

Den 23e december vaknade jag på morgonen och mådde fruktansvärt illa, jag kräktes och förstod direkt varför. Vi gick tillsammans och köpte ett graviditetstest och det visade positivt. Robert och jag blev lite smått chockad men också extremt glada, jag kom ihåg att vi låg och kramades i soffan hela kvällen.

Vi bokade tid för ultraljud och allt sådant viktigt och jag var bombsäker på att det bodde en liten flicka i magen men ack så fel jag hade, på ultraljudet sa hon att det var en pojke och både jag och Robert grinade av lycka.

Den 16e augusti kom han till världen. Enkel förlossning och 4 dagar innan BF.
Redan i vecka 25 kallade vi Walter för Walter när han låg i magen. Det var Roberts förslag efter att vi hade kollat på serien Breaking bad och när jag kollade upp vad hans namn betydde så var det givet. Walter betyder "mäktig krigare" och ni som känner mig och Robert förstår varför vi älskade det.

Björn Walter Norrbom är en extremt gosig individ. Han är väldigt needy, kärleksfull och beroende av oss. Närhet är det bästa han vet efter att ligga på mage och surra skit med farsan sin.

Mina föräldrar och min sambo är mina hjältar, när jag tänker på dom så ser jag krigare som har krigat för mig, för sig själv och för att få ett bra liv och det är så jag tänker att Walter ska se på mig en vacker dag.

Där har du oss. Om du har orkat läsa såhär långt så har du gjort det jävligt bra för jag hade aldrig orkat!

Likes

Comments