Godnatt Sverige, Gävleborg, Gävle och gatan jag befinner mig på!  Idag har jag testat kaffe för första gången och hatade det inte även om det troligtvis inte är något jag kommer fortsätta med. (så gott är det inte och bruna tänder får man också ) 
Redigerat i massor har jag även gjort samt hunnit med stallet och mina tränings övningar jag har. (30 dagar challenge, skriver mer om det imorgon) 
Sleep tight, nighty night.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Så taggad på att flytta, och att få till det precis så som jag vill. Hittde denna insperationsbild från Google, lägenheten är identisk med denna bild!:) (Bara att fixa möbler och hyllor plus måla väggarna vita) :) 
Största utmaningen blir att få till en förvaringshylla ovanför skåpet, jävligt smart och faktiskt snyggt! 
 

Likes

Comments

Nu har jag skickat in ännu en bild till tävling hos childphotocompetition.com, där jag tidigare i år kommit 2a i en internationell tävling! :) Denna gång är det dock en mindre tävling - men roligt ändå! Kategorin var "djur och barn" så dessa kort på Fanny & min häst Fly från i sommras vart perfekt!
Jag frågade mina vänner på fb om hjälp och bland dessa röstades översta bilden fram! Ett mysigt kort med mycket kärlek i. Nu är det bara att hålla tummar och tår!

Likes

Comments

Dagarna framöver ska ha fokus på att redigera fler bilder från Indian Art fotograferingen jag hade i sommras. Det var så brått att få klar denna bild till en tävling jag skulle vara med i, att jag efter glömde av resten av korten. Denna bild är en komposition av totalt 7 bilder, kan ni gissa vart "skarvarna" går? ;) 

Likes

Comments

​I år blir det en jul utöver det vanliga. Jag är, för första på länge, singel över julen och vi ska dessutom spendera julaftons kväll hos min kära broder. Ska bli fantastiskt mysigt då de under flera år vart i Thailand över julen - som hälften av Sveriges befolkning? 
Det är mindre än 1 månad kvar till jul, och är hög tid att fundera över julklappar! Eftersom det är Black Friday över helgen, ska jag nog kika på stan efter lite trevliga klappar! 

Likes

Comments

​Några har frågat om jag har kvar bilderna från Högbo dressyr och PRE utställning i sommras, de ligger ute på min hemsida fortfarande!:) Klicka in på www.lrphoto.se sedan vidare till "Customers". Välj sedan Hogbodressyr. Väl inne på eventet kan ni klicka i era utvalda kort, och kontakta mig för betalning och leverans. Enkelt & smidigt (Y) :) 

Likes

Comments

Nu har jag tackat ja till min nya bostad och det känns helt awsome! Klart det känns lite tråkigt att man måste flytta isär från sin närmsta vän i livet, och självklart kommer det bli tomt till en början. Men over all känns det som nya dörrar öppnas i livet!:) Långt ifrån alla har hängt med på min och Robins isärflytt, många blir fortfarande förvånade - och jag förstår dem!
Vi har verkligen haft ett unikt och vackert förhållande med ömsesidig respekt som gjort att vi fungerat väldigt bra ihop. Men ibland räcker det inte och kärleken kan visa sig gå över i vänskap. Jag kommer alltid ha Robin nära, och veta att han har haft en stor roll i min väg till ett bättre liv.
Förevigt tacksam! <3

Framtiden lyser.. Nu är det min tur att stå på två egna ben, stark och självständig! Fortsätta min kamp mot ett strukturerat liv trots ADD :) 

Likes

Comments

​Idag var vi en sväng på Grand Hotell! Otroligt vackert där inne. Tänkte ta en lunch, men det var stängt för julbord! Vi fick i alla fall känna på den underbara julkänslan där inne. Otroligt mysigt! 

Likes

Comments

Igår kväll blev dopbilderna klara! Riktigt söta bilder på massor av barn och som vanligt roligt att visa resultatet för inblandade!  

Likes

Comments

​Nu ska det för en gångs skull bli bra planering inför år 2016! Muan Jeanette Alvarado och jag planerar för en storslagen nyårsafton där vi börjar med middag/fest i Gävle för att sedan dra vidare mot Sthlm! Vi får se vart vi hamnar men det ser ut som att vi kommer delta på ett event på "Hotellet". Spontant är bäst! Låter det roligt? Kontakta någon av oss och häng med vetja! :) 

Likes

Comments