Header
View tracker

sådant här blir man glad utav . Shit vad glad jag blir . Dessutom så har jag ändå Haft lite motstånd denna månaden av otrolig trötthet och diverse grejer men ändå har jag lyckats motionera regelbundet, dricka massvis med vatten , äter bra mat och inte så mycket snask och andra socker intag. Något som är otroligt viktigt som jag tänker på är att inte äta vad som helst efter kl 18. Är jag hungrig efter det brukar jag 99 procent av gångerna äta kvarg , ägg eller avokado .

pga detta så har jag minskat ytterligare 2 cm runt midjan och 1 cm av lår . Fuskade lite och mätte idag då jag inte kunde hålla mig till nästa vecka men nästa vecka så skriver jag upp månads resultat med foto och vikt samt cm ändå .


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter en hektiskt dag med alla möjliga bravader så känner jag lugnet som kommer med kvällen . Har tagit mig ett bad och slängt på mig min pyjamas , rätt ner i soffan och skall kolla på hot pursuit med Reese Witherspoon.


Likes

Comments

View tracker


bloggen har stått helt stilla ett tag , har haft massvis med saker att göra och jag måste säga att september har sprungit iväg , det är redan den 21:e och jag har knappt hunnit med . Mycket händer ju med Milo nu med både positivt och negativt .

Han växer så det knakar och ler, skrattar och har börjat snurra runt . Men han går på ännu en penicillin kur för öronen och denna gången skall vi bli kallade på ett återbesök om 6-8 v . Förra kuren har förmodligen inte blivit helt läkt o så har de spruckit . Tillbringade hela fredagen på Näl men redan på lördag så var han pigg igen .

Igår var jag och Leo på bio och det var verkligen mysigt att ha lite egentid med honom . De var första gången vi gjorde något själva på 4 månader och det var välbehövligt . Han söker min uppmärksamhet mycket och jag gör mitt bästa för att ge han det men det går inte alltid att släppa allt .

Promenader och träning flyter på, men känner att det är dags att försöka lägga in en högre växel .

Likes

Comments

morgonen blev inte som jag trodde , jag hade precis kokat ett par ägg och Milo hade slumrat till (trodde jag) hann börjar skrika hysteriskt och är helt otröstlig . Vill inte äta , vill bara att jag går runt och vaggar honom om ens det . De hjälpte till och från . Till slut så ringde jag ner till vårdcentralen , men dem skulle ringa tillbaka till mig kvart över 11 . Hell no, de går ju inte att vänta på . Klär snabbt på oss allihopa och drar neråt . Fullt med folk i väntrummet . Roger sticker ifrån jobbet och kommer också . Milo är helt matt av skrikande .

öroninflammation IGEN. Stackars älsklingen . 5 dagars kur med kåvepenin och Alvedon blir det nu . Han har äntligen fått slockna här nu .

andra inflammation på 2 veckor nu . Men de går ju som tur var fort när man väl fått i han en dos eller två.


Likes

Comments

Har haft en grym helg som vanligt , men tyvärr har den gått alldeles för fort .

Vi har varit på Bondens dag och jag har även varit på baby shower ! En mycket god vän väntar sitt första barn och jag är så exalterad över detta .

Har ju även gått en del power walks o jeansen sitter för övrigt mycket bra nu . De händer grejer och jag är så stolt . Idag måste jag inhandla kvarg så gubben min äter ju dessa med .

åh det är så skönt nu när hemmet börjar bli i full ordning . Nu saknas bara nytt vardagsrums bord och matta . Man känner att man börjar få sin stil över det , de tar verkligen tid att bygga upp ett hem precis som man vill ha det . Man slutar väl aldrig riktigt pyssla men nu är iaf det mesta här på plats så får allt smått o gott komma när de blir .
Likes

Comments

onsdag morgon och jag har precis slagit mig ner i soffan för att inta dagens frukost som består av kvarg och 2 ägg . Efter 3 månader med ganska bra resultat hitills av de jag gjort så försöker jag att varje dag äta bra. Jag går inte på någon och eller något sådant men jag försöker undvika större mängder socker och jag skär ner på kolhydrater mer och mer . Jag äter regelbundet och alla mellanmål är oftast kvarg , ägg eller bacon .

jag hoppas att nästa mätning kommer vara ytterligare flera cm som försvunnit .


Likes

Comments

för 3 månader sen idag föddes milo . för 2 månader sedan började jag med regelbundna power Walk . För 1 månad sedan ungefär började jag med hem träning som innebär squats, plankan och lite andra övningar där jag tränat mestadels mage och ben .

för en månad sen upptaderade jag hur många cm som minskat och nu var det dags igen

har på en månad till har jag minskat 2 cm till runt midjan , 1 och en halv cm till runt låret och 2 cm till under bysten . Jag är såklart jätte nöjd .

på bilden nedan ser ni 3 bilder med 1 månad emellan dem . Sista bilden (svarta byxor) är tagen idag .


Likes

Comments

Ni kan även följa mig på instagram
dagligen bilder på mat,träning,familjen och resultat

Alexandrakristiansen89


Likes

Comments

en smoothie till kvällen passar mig ypperligt .

färska hallon och blåbär
kiwi
banan
och kvarg samt vatten

mums.. dags att ropa in leo och ha lite myspys


Likes

Comments