LRB

Hej jeg hedder Reemaz jeg er 14 år går på kirkebakkeskole. Mit ide er at lave en smykkeskrin, hvor der er spejl inde i og så tænkte jeg på at jeg vil spraymale den.
Vi skal finde på ideer, som vi vil lave. I starten vidste jeg ikke, hvad jeg skulle så tænkte jeg efter hvad jeg havde mest bruge for og det var en smykkeskrin, fordi jeg har mange smykker så i starten tog jeg rigtig mange billeder af farver og ting og kiggede på aviser, så jeg begyndte og tænke mig frem til, hvordan den skulle se ud så fandt jeg ud af, hvordan den skulle se ud. Jeg begyndte så at bygge videre på mit ide Fredag den 15 september tænkte jeg på hvordan jeg skulle lægge det sammen og jeg prøvede at lime det men det virkede ikke men fredag den 22 september så prøvede jeg også og lægge det sammen og lime det den her gang virkede det og så begyndte jeg at spraymale det farver jeg har valgt var sort hvid og rød.

Likes

Comments

Hej
Jeg hedder Baviitha.
Min idee er at lave en skrivebord til mit værelse.
I starten vidste jeg ikke hvad jeg skulle så tænkte jeg efter hvad havde jeg mest bruge hjemme hos mig og det var en skrivebord. For at finde ud af hvordan min skrivebord skulle se ud. Jeg fandet et indretningsblade også har jeg taget den idee og udvirkliget den mere så den ikke blive det præcis det samme.

25/08/17

Hej

Jeg har nu spray malede bordet til sølv. Efter jeg har spraymalet har jeg putte lak ovenover.

Likes

Comments