Vädret San Antonio bjuder på nu är helt underbart, lite för varmt ibland men vi försöker att inte klaga.
Tror att våra gäster som börjar trilla in nu i mars kommer tycka att det är underbart.
Först på tur är Moa som kommer från Nashville, så glad att dom bor så nära så hon kan komma lite spontant. Det ska iallafall bli så härligt att få ta hand om henne några dagar!
Till nästa helg kommer Klas och Petter, det blir också himla trevligt. Sista helgen dom är här kommer äntligen Bea och Sandra, så vi blir 6 stycken i vår lägenhet några nätter men det blir också roligt. Längtar så mycket!!!

Likes

Comments

Fredag idag och den här veckan har gått så fort, varför går veckorna så mycket snabbare när Anton är hemma? Nu har han iallafall åkt igen dock blir det bara två nätter denna gången och jag är så lycklig!

Under februari arrangeras en stor Rodeo här i San Antonio, i onsdags åkte vi dit för att kika på tjurridning, hästtävlingar och country konsert. Såklart bar vi våra cowboyhattar, en sådan måste man äga när man bor i Texas haha. Annars var Rodeon inte riktigt vår "cup of tea" men kul att uppleva iallafall!

Likes

Comments

Igår fick jag alla hjärtans dag blommor av min kärlek, han är så fin och på söndag kommer han äntligen hem!!

Likes

Comments

Det bästa måste ju vara att få gå till gymmet med nya träningskläder och skor!
Jag fick uppleva den känslan tidigare i veckan i mina nya Nikes! Äntligen, mina gamla skor var väldigt slitna så ett par nya var verkligen på tiden.

Annars så har inte mycket hänt den här helgen, sett Antons tre matcher och pluggat. Nu har jag lagt upp den kommande veckans träningsschema och skrivit några to do lists. Som många andra älskar jag också att göra to do lists för att sen kunna bocka av det som jag har gjort och sedan gå vidare till nästa grej, skön känsla.
Men nu ska jag se lite Parneviks sen sova, hoppas ni alla har haft en bra helg!

Likes

Comments

Kolla så fin himlen var igår när jag och Savannah satt på en uteservering och åt middag medan killarna hade team event.
Idag har killarna ännu en gång åkt på en lång roadtrip, denna varar i 10 dagar men det är den sista långa trippen för den här säsongen vilket känns så skönt. Jag har dessutom ganska mycket plugg att ta tag i så jag slipper sitta med det då vi har främmande nästan hela mars så tiden borde gå fort.

Nu ska jag göra hårdbröd gjort av frön, kan även tillägga att var ganska svårt att hitta alla ingredienser i matbutiken men hade turen att ha Savannah med mig som hjälp, haha!

Likes

Comments

Igår var det pink in the rink tema på Antons match, de hade gjort isen rosa och de hade även speciella tröjor som efter matchen auktionerades ut och pengarna gick till Cancerfonden. Tycker det är så påhittiga här och alla är verkligen generösa när det gäller välgörenhet.
Let's fight cancer!!

Likes

Comments

I lördags var det min födelsedag, 23 år blev jag detta året. Känner mig inte en dag äldre än vilket inte är mig emot.
Jag önskade mig ingenting och hade inget behov av att fira min födelsedag överhuvudtaget då vi skulle till Mexiko och jag tyckte att det skulle få bli min "present". Men jag fick ändå en flaska Moët och typ en största blombukett jag sett av min kärlek, buketten lever fortfarande och den är så vacker. Tack igen hjärtat!

Likes

Comments

​Är som vanligt så dålig på att ta upp kameran och fota, jätte tråkigt i efterhand men ska försöka bättra mig.

I onsdags kom vi hem från en minisemester i Mexiko. Klara och Oskar bodde på samma hotell som oss vilket var väldigt trevligt.
Vi lämnade inte hotellet förrän vi skulle hem vilket kanske är lite tråkigt men tror framförallt A bara behövde vila och ta det lugnt, men nästa gång vi besöker Mexiko blir det mer utflykter.

Jag fick iallafall stanna 6 nya månader i USA, var väldigt nervös innan tullen då det har varit så mycket skriverier om den nya presidenten men de gick smärtfritt och det känns så skönt att få ta det lugnt efter säsongen och göra några små trippar i Texas innan vi åker hem tillsammans med alla saker.

Likes

Comments

San Antonio bjuder på så härligt väder, passar perfekt då familjen Lindholm + Sardén har anlänt.
Och perfekt att få sig en liten bränna innan vi åker till Mexico på söndag!

Likes

Comments

Goddag världen!
Jag ligger nerbäddad i sängen och är sjuk med feber och hela kittet... började känna mig hängig på planet hem från Josefine och när jag kom hem hade jag feber så typiskt. Måste bli frisk till imorgon då Antons familj kommer, vill kunna vara pigg och visa dom staden och så. Måste dessutom städa hela lägenheten då Antons syster ska bo hos oss...
Men först ska jag ligga kvar i sängen stund och kolla på "du är vad du äter".
På återseende!

Igår fixade Anton denna goda frunch, så gott!!

Likes

Comments