Igår kom jag hem efter en så härlig helg hos Josefine, Tim och Colin i San José! Vi har ätit och druckit gott, njutit av varandras sällskap och haft det väldigt trevligt. Behövde denna helg så mycket och jag är så glad att dom ville att jag skulle komma. Tack fina ni för den här helgen! Hoppas vi kan hitta på nånting liknande fler gånger.

Likes

Comments

Förra veckan tog jag ut julen och tog in palmen som vi fick av Felix och Jessica innan dom åkte hem. Tack snälla! Jag satt även upp en karta över Skellefteå, kan vara bra så vi inte virrar bort oss när vi kommer hem, haha.

Idag är värmen äntligen tillbaka i San Antonio, det var kallt förra veckan, till och med -grader på nätterna(??) trodde inte det kunde hända i Texas överhuvudtaget men tydligen har det inte varit så här kallt på 22år... Jag och Savannah tog iallafall tillfället i akt och gick till poolen vi lyssnade på musik, pratade och försökte få oss en bränna, mycket trevligt.
Efter det har jag städat och pluggat och ska strax möta upp några tjejer för middag innan vi ska se killarnas match. Imorgon kommer dom äntligen hem, yey!!

Likes

Comments

Första veckan på 2017 är gjord, denna vecka har varit bra - kunde varit bättre om A var hemma men jag gör det bästa av situationen.
Jag och två tjejer från laget har tagit en "testa på vecka" på en yogastudio/crossfitstudio i veckan. Vi har testat på hot yoga, hot pilates och hot yolk (en mix av pilates och yoga). Trodde jag skulle svimma några gånger under första passet för det var såå varmt men faktiskt behagligt samtidigt.
Ett av mina mål 2017 är att börja yoga, tidigare har jag inte alls kunna slappna av under ert yogapass men nu har jag bestämt mig för att ge det en ärlig chans.
Idag testade vi även på crossfit för första gången, så jobbigt men så roligt, gillar när det går fort och är jobbigt på samma gång.
I veckan ska vi testa ett annat gym sen får vi se vilket vi trivs bäst på!

Hoppas ni haft en bra första vecka på detta år!
Xoxo

Idag har jag köpt nya fräscha snittblommor, blir så glad av att ha fina blommor runt om mig.

Likes

Comments

Bokat och klart!
29 januari åker jag och min kärlek till Mexico i några dagar för att relaxa och njuta av varandras sällskap. Anton är nämligen ledig några dagar då och då passar vi på att åka dit när det är så nära och för att jag måste vara ute ur USA i 24 timmar för att sen få stanna tills vi åker hem till Sverige efter säsongen.
Det känns så himla lyxigt att få kunna åka iväg tillsammans med Anton under vintern och mitt i säsongen för det skulle aldrig fungera hemma.

Likes

Comments

Det nya året har börjat så bra!
Mina finaste tjejer Sandra & Bea har äntligen bokat en resa hit, saknar dom så mycket och är så glad att dom vill komma hit. Vi kommer ha jätte kul!
Jag har även bokat flyg till San José för att hälsa på Josefine, Tim och Colin. Det kommer också bli så kul och det kommer väldigt lägligt för nu behöver jag kompisboost.

Likes

Comments

Har kämpat med att skriva ett inlägg om 2016, skriver suddar, skriver och suddar hela tiden.
År 2016 var en riktig berg-och dalbana för min egen del, jag tycker det är jobbigt att skriva om men samtidigt vore det skönt att skriva av mig och få rensa kroppen så jag kan starta om och göra 2017 till det bästa.

Detta året har varit jobbigt psykiskt, har inte mått så bra som jag velat och har inte varit mig själv. Det har varit några tunga månader men jag har kämpat för att hitta tillbaka till mig själv. Tack till alla mina vänner, familj och framförallt till Anton som har orkat stå ut med mig. Anton har varit en riktigt viktig stjärna och jag är evigt tacksam att jag har honom.

Jag har även haft några riktigt roliga upplevelser, bra daga och härliga resor jag tänkte dela med mig av.
Jag väljer att dela med mig av några av mina fina minnen jag har från 2016 här och de mindre bra minnen jag har kommer jag inte dela med mig av här utan de håller jag för mig själv men jag kommer bära med mig de för att kunna utvecklas som människa. För nu vet jag vad min kropp behöver, hur jag ska tackla ångesten och stressen. Även om jag inte är 100%:ig ännu så är jag en bra bit på rätt väg.

Det bästa med 2016 var såklart att jag och min bättre hälft förlovade oss, att alltid ha honom med mig är det bästa jag vet!


Nu ska jag blicka framåt mot 2017 och vara den bästa versionen av mig själv!

Likes

Comments

Gott nytt år alla fina vänner!
2016 varit ett år som innehållit allt. - mer om det senare.

Måste bara säga att det här kommer bli en nyårsafton som inte är i min smak. Har under de senaste åren firat med mina allra bästa vänner och min bättre hälft men i år är jag så långt ifrån mina vänner man bara kan komma och min andra halva är med laget någonstans i Kalifornien.
Men skall göra det bästa av situationen även om det suger så mycket och jag bara vill att denna dag ska vara över...

Det jag kommer sakna mest av allt är nyårskyssen av den här stjärnan🌟

Likes

Comments

Familjen kom tillslut så har inte haft tid eller lust till att skriva här. Men nu är jag helt ensamen igen... familjen har åkt hem och Anton har åkt iväg för 13 dagar på roaden. Att gå från att vara 8 personer till att vara helt själv blir tufft men tur vi tjejer har lite planer inför nyår och kommande dagar så hoppas verkligen att dessa dagar går fort.

Annars så har det varit så roligt att ha familjen här och att få visa upp vårt liv på den här sidan jorden. Vi har ätit mycket på goda restauranger, shoppat och turistat. På bilderna ovan ser ni "the Alamo". En mur där folket från Mexico och Texas krigade för många år sedan, ganska coolt tycker jag.

Likes

Comments

Igår skulle som sagt min familj komma till oss men planet från Stockholm blev försenat och som alltid i Chicago så är det så mycket flygtrafik att dom fick cirkulera i luften ett tag innan dom kunde landa. Det var tydligen så sjukt mycket folk att köerna tog evigheter vilket resulterade i att dom missade planet till oss i San Antonio... Eftersom dom är 6 personer så ryms dom inte på ett plan hit förrän 19.15 ikväll så dom är ett dygn försenade... Att de aldrig ska bli som man tänkt sig haha.

Så idag får jag och Anton hitta på en massa så tiden går och så vi får hämta dom snart!

Följde deras flyg med en app (som för övrigt är himla bra) och kolla bara alla flyg över USA, man kan ser knappt landet.😂

Likes

Comments

För någon dag sedan fick vi för oss att göra julgodis...
Vi hade värsta coola idén hur sockerhuset skulle bli men det blev inte alls som vi tänkt oss. Knäcken gick inte äta och 5minuters kolan blev seg... Vi är inga mästerbagare så det blev allt annat än bra men roligt hade vi.

Nu har vi precis ätit pregame meal och jag ska strax skicka iväg Anton till matchsamling innan jag ska börja göra mig klar.

Om två dagar kommer min familj hit, längtar så och det ska bli så roligt att visa upp vårt "nya" liv och vår nya stad!

Likes

Comments