1 vecka i lägenheten och jag är så jävla nöjd! De är så skönt och ha ett eget boende! Där man får bestämma själv.

Långt ifrån klar med tavlor osv. Men helheten börjar komma iordning!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 79 Readers

Likes

Comments

Endast 8 dagar kvar till flytten. Börjar bli lite nervös men samtidigt tycker jag det ska bli jättespännande och roligt! Men nu börjar allt packande! Planerat har jag gjort sen jag fick den och tror allt börjar lösa sig. Har det jag behöver och lite till känns det som!

  • 92 Readers

Likes

Comments

Idag tog vi en lugn dag vid sommarstugan! Tanke var att bara koppla av och komma bort från stan. Vi hade med oss varsin sallad och lite annat gott. Blev ca tre timmar i båten på sjön och bara njuta av de stilla vattnet och att det va helt tyst förutom fåglar och vinden!

  • 92 Readers

Likes

Comments

  • 100 Readers

Likes

Comments

  • 103 Readers

Likes

Comments

Ny familjemedlem Ebba 5år en jack Russel ☺️

  • 105 Readers

Likes

Comments

Ännu en helg som min älskade pojke är på tävling. Har tappat räkningen så skjut länge sen vi var hemma en helg tillsammans! Vi var ju på semester i Gislaved för några veckor sen och innan det va de också tävlingar! Men snart är säsongen slut och jag får kanske ha honom hemma iaf en helg!

Äntligen är jag ledig en helg! Är inte bokad fören på måndag! Har ju jobbat tre helger i rad så de va välbehövligt och få vara ledig samtidigt som alla andra normala människor! Så skönt nu börjar jag ha koll på läget inför flytten och tror jag har de mesta akuta och lite till! Finns ju alltid saker man kommer behöva efter hand! Bara lite fix med elavtal, bredband osv som måste fixas.

  • 136 Readers

Likes

Comments

För ca en vecka sen var jag och tittade på en lägenhet. Dagen efter kom beskedet, att den va min och inflyttnings sker 1oktober. Ska bli skönt och äntligen få en egen lägenhet. Där ingen kan säga till mig o göra på ett vist sätt utan det blir jag som bestämmer. Vist Jesper kommer bo hos mig rätt mycket! Så honom kan jag ju bossa över ;)

Nu är jag igång och letar möbler osv! Säng åkte jag samma dag och köpte ny hos min bror på SOVA! Sen har jag lite sen sist jag bodde hemifrån!

  • 145 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och väntar på klockan! I EM direkt efter jobbet ska jag åka och kolla på en till lägenhet! Vad jag vet än så länge låter det kanon och hoppas verkligen det är de! Den ligger ca 500 meter från jobbet och bara det är ju guld värt!

I morgon är jag ledig och det ska bli skönt, har nämligen jobbat hela helgen och nu är jag lite trött i kroppen och huvudet!

Hoppas alla har en bra dag i regnet!

  • 130 Readers

Likes

Comments

Godmorgon hoppas alla har sovit lika gott som jag! Jag har nämligen arbetat 5 pass den här veckan varav igår var 7,30-20,30 så inatt sov jag väldigt gott. Och om några timmar ska jag iväg på veckans sista pass. Sen är jag ledig i några dagar.
Min kära man är iväg och tävlar i Askersund! Så honom har jag knappt träffat i helgen, men ikväll när jag kommer från jobbet blir de filmmys och i morgon ska vi roa oss!

  • 138 Readers

Likes

Comments