Jaa är man seg så är man, men här kommer iallafall lite bilder på mig och martin och några coola drinkar ~ Martin, Karen Fener, Sussi och Moa var ute på Retro bar för ehhrh oj hur länge kan det varit nu två veckor sen? Continuing...

Fredags mys förra veckan med Felix, Nani, Alejandro och Jonas (som tar bilden). Vi var hemma hos Jonas och lagade lite käk (asså det blev inte fantastisk... men vi hade bra kul iallafall~^^~). Mot kvällen blev Nani och jag lite trött fnittrig eheh (,se bild lololol). Hahah nej men det var riktigt kul kväll~^^~.

Igår hade vi vår första riktiga tenta, men när klockan var 11 så var den över. Vid middagstid stack jag och Jonas till Hemköp, köpte lite mat och lagade middag och fika och tog det bara lungt~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bild 1: Martin frustrerad på CaD | bild 3: Jag fikar medan jag vänta på de andra

Satt och vänta på att Jonas, Jennifer, Felix och Alejandro skulle bli klara med sin CaD-redovisning. Jag och Martin hade bokat 10.30 men det blev en aning senare, vilket inte var ett problem för mig riktigt för min morgon var lite kaotisk...

Först så missar jag tåget (med typ en halv minut) och får vänta i 10 minuter. Sen, smidig som jag är, glömmer jag gå av och missar med en station... fick gå av på nästa station och vänta på tåget i 8 min. När jag kom till Östermalmstorg ropar de i högtalarna att det är problem med tåget för alla resenärer resande mot Mörby Centrum ._. Fantastic tänker jag (som tur var bestämde jag och Martin att träffas en halvtimme innan själva redovisningen.

CaD inlämning - CHECK

Efter 3,5 timmes seminarium (haha vi satt och spela brädspel på seminariet xD) #kthlife Hahha~^^~ Efter dagen stack vi till Joe The Juice (Firstimerr). och fikade. Jag och Jonas tog en kvällspromenad i stan och sen stack vi till Hemköp för att lagga middag ~^^~ Yee de tog ett tag innan vi faktiskt kunde besätmma oss vad vi skulle käka.. men tillslut kom vi från mataffären och började laga Pasta Carbonara ~^^~. Yeah vi köpte glass, dime och chokladsås också Hhaha #becauseyou'reWorthIt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså herregud, jag vet inte hur jag ska beskriva min lycka. Dagen då dina två favoritartister gör en mash-up och du står på Grönan, hoppas på att de kommer spela bara en låt till, för du är inte redo för att kvällen ska ta slut....inte riktigt än och så BAM! Så händer det. Daniel Adams Ray kommer ut med Oskar Linnros och spelar tillsammans #snook. AHhh jag typ gråter av lycka #sohappy~^^~ Nästan bättre än julafton... nej jag ska inte jämföra de två med varandra, båda är fantastiska. <3 Ahhh jag känner mig verkligen föör glad för att plugga Algebra (vilket jag verkligen borde göra nu om jag inte vill sitta hela helgen med seminarieuppgifter)... GAHHH SO HAPPPY.

Men mer om gårdagen

Jag och Jonas satt och CaDade ett bra tag och sen stack vi bara till Grönan käkade snabbt medan vi väntade på att konserten skulle börja och det var bara början på en fantastisk kväll~~~. Efter konserten mötte vi upp Fener och Sabina, jag stod och mosades bland merchendise för jag ville verkligen ha en poster, lyckades få två (en till mig och en till Sabina). Det var bannemej den tightaste folkmassan jag varit med om EVER~. Så otroligt manglad, och så fort någon gick blev det ÄNNU tightare av någon anledning... Men efter typ 30 min kom jag ut, hel och hållen med två affischer!

Vi alla fyra prommenerade längst kajen istället för att ta spårvagnen. It's so fantastic: känslan av att gå runt i huvudstadens på kvällen med alla stadsbelysning och efter en underbar Grönan konsert. #närlivetärpåtopp.

Likes

Comments

Asså jag tror jag är fel inställd eller någonting hände idag. Det bara snappa och trotts det vackravädret med solen som skiner så blev jag extremt sugen på vintern... eller rättare sagt... jul.

Jul är seriöst den bästa högtiden ever, bättre än påsk, födelsedagar, halloween you name it. Jul tar allt!

Sitter fasen o lyssnar på massor av jullåtar medans jag pluggar matte... Hahha vad gör jag ens? #leverlivet

Nej men nu får det vara nog för idag, ska nog fixa klart matlåda och sen möjligtvis bläddra igenom mattens som kommer imorgon. Mitt liv = Matte #lifeasakthstudent (jag tror att 3/4 av mina kurser är matte som jag läser just nu...) Hahha fantastic <3 Nej nu känner jag att det är dags, ni får ha det så bra hejsves! ^~^^~^

Likes

Comments

Sussi 19
Matte plugg
Pankaks mys

Jag vet inte ens varför vi dabar på alla våra bilder x'D. Vi hade iallafall pankaksmys hemmma hos Jonas. Första gången jag någonsin ätit pankakor med panan och solrosfrön.. very strange I must say. Bananpankaka var däremot jätte gott ~^^~

Stugan

So... mer än 60 % av bilderna är tagna av Jonas så --> Bild creds till Jonas ~^^~

DoP (Design & Prod. Intro) - CAD

Jag och Nani byggde en motor på CAD-lektionen (och ja den snurrar ~^^~) Haha vi blev fett stolta x'D men det är inte så konstigt för den blev ju jätte vacker. (hahah alla byggde likadana but still <3).

Likes

Comments

(Martin dabar åt fel håll❤)

Likes

Comments

Likes

Comments