Hej!
Jag har flyttat bloggen till min hemsida,
www.lowassibbar.se

Hoppas ni följer med mig dit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hade på känn under hela dagen igår att det var dags. Zena hade dagen innan sovit precis hela dagen- antagligen för att ladda upp.
När vi vaknade igår morse hade Zena varit på lådan- vi fick sanera hela bakdelen då hon varit lös i magen. Då visste jag att det var nära..
Dagen gick o Zena var socialare än någonsin! Ville vara nära o låg som ett plåster i mitt knä hela dagen. Jag visade henne med jämna mellanrum bolådan jag bäddat åt henne i vårt sovrum.
Klockan 15 gick hon o jag in där o Sune följde också med. När jag gick därifrån låg båda katterna o kurrade i bolådan.
15.15 kom jag tillbaka o då var Sune borta. Såg direkt på Zena att det startat. Hon hade krystvärkar som kom med ganska jämna mellanrum.
Det kändes som en evighet fram till kl 16.12 när första (och största) ungen kom. Den vägde hela 113g så inte konstigt de tog lite tid. Jag fick hjälpa till o avnagla medans Zena slickade bort hinnan- hon är helt slut redan.. Samtidigt kom min granne för att agera moraliskt stöd o då föddes även unge nr 2, 16.22. Nästa kom 16.34, nästa 16.51. Sen trodde vi det var klart för Zena kom till ro och verkade njuta av sina fina bebisar. Men! 17.48 kom den sista!! Alla med god vikt, den minsta vägde 93 gram.

3 stycken är identiska så jag har märkt dem med lite nagellack. Viktigt att hålla isär dem så man kan följa deras viktkurva. Nu på morgonen hade alla i kullen gått upp ett par gram vardera och detta gör mig mycket tillfreds - Zena är även denna gång en mycket god mor!

O jag har blivit mormor.. 💜

Likes

Comments

Äntligen kom mina bebisar. Födda på dag 65, 5!!!! Stycken, än så länge!

Likes

Comments

Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans med våra vänner.
Zena såg till att stå i centrum hela kvällen och alla våra gäster väntade med spänning på nedkomsten. Men, hon blåste oss!
Hon såg till att hålla sig så nära oss hon kunde, hade till o med en egen stol under hela kvällen, se bilden!

Likes

Comments

Ni får ha överseende med de dåliga mobilbilderna men jag har inte haft tid ork eller lust till att tömma kameran på alla julbilderna. Det har ju blivit en del bilder med tanke på 3 olika julfiranden detta året.. Måste säga att i år är det skönt att det är över.
Imorgon ska jag jobba så jag hoppas donnan kniper tills jag kommer hem iallafall.
Ja, ni ser ju, hon är ganska rund nu. Hon blir mer o mer sällskaplig för varje dag som går. Vill gärna ligga nära och mysa. Hon älskar när man klappar henne lite ömt på magen- som för övrigt är såååå spänd. Man behöver inte vänta länge innan handen man håller på hennes mage får sig en ordentlig buff ⭐️.

Likes

Comments