View tracker
View tracker

Äntligen en vlogg! Typ 1,5 vecka sen men... Det är svårt att få det att funka då det är så mycket runt om kring som krånglar, tex min dator och mina arbetstider sätter lite käppar i hjulet. Men nu är den live och jag hoppas att ni tycker det är kul att titta! Som sagt, jag är ej proffs och jag gör det bara för att det är kul. Och jag tycker verkligen det här är svinroligt! Kom gärna med feedback!

Likes

Comments

View tracker

Helgen som varit har varit väldigt lugn och skön! Jag har inte gjort många knop. Fredagen var jag bara hemma. Tog en nap med Jimpan efter middagen. Sen for han och umgicks med sina vänner och jag redigerade lite video. När han kom hem såg vi en film.
Lördagen var jag och Jonnis på spinning och på kvällen gick jag och Jimmy ut och åt middag.
Söndag spenderade vi i sängen och såg på förra årets jul med Ernst. Vi åkte upp på Solbacken och åt lunch och shoppade lite sen redigerade jag mer på min vlogg. Efter middagen såg vi film och somnade rätt så tidigt. Lugn och välbehövlig helg.

Likes

Comments

Aldrig känt mig så jag i denna outfit. Bekväm och cool. Älskar den, skulle vilja ha den varje dag 😍

Likes

Comments

Gjort min första haul och det var så roligt! Kika på den om ni har lite för er och så glöm inte att följa mig på tuben, puss! 

Likes

Comments

Livet rullar på, i vanlig ordning. Igår var jag på gymmet och tränade axlar/övre rygg och sedan ett spinningpass med Jonnis. Känns skönt att börja om med träningen (igen). Har haft ett litet uppehåll pga stress. Jag jobbar mycket, fortfarande i burträsk. Sambolivet rullar på och jag är så kär så det är inte sant!

Oavsett stressen och ångest så lever jag i nuet och mår ändå bra. Jag för 1 år sen skulle aldrig kunna brottas med alla känslorna samtidigt. Jag har skaffat mig både energi och strategi på hur jag ska kunna va lycklig utan att låta det negativa ta över. Jag observerar det, det finns där och jag kan känna det. Men jag har det inom kontroll och det är jag så glad över. Livet är allt bra trots allt.

Likes

Comments

Inspo från weit. Ibland får man drömma sig bort, in i framtidsplanerna.

Likes

Comments