Tack för att just du är du! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I samarbete med cocopanda.se


Visste ni att cocopanda.se har en ny kategori för veganskt smink? Om du inte hade en aning så borde ni klicka in på deras hemsida och kolla in läget! Under kategorin hittar ni allt från hudvård till smink som är 100% veganskt.

För er som inte vet vad veganskt smink och hudvård innebär så är det att inget av det är testat på djur! Så det är för en bra sak och man behöver inte vara vegan för att används vegansk smink, ifall någon av er skulle få en sån tanke. Att köpa och använda vegansk hudvård och smink gynnar djuren rätt att inte bli utnyttjade i tester av alla produkter, vilket jag tycker är en självklarhet!

Det positiva är att idag finns det så mycket olika märken på produkter som är veganska, det är mycket lättare att ha det som alternativ! Just därför är cocopanda.se utmärkt då dom har en enkom kategori för allt.

Så kika in det här: https://goo.gl/sBBAKL

Likes

Comments

Älskar min nya urna som jag fick i födelsedagspresent. Perfekt till min fina kaktus! Har köpt ny murgröna på Ikea. Krukan är från Åhléns, urnan är från Ingmar, ljusstaken med glas är från blomsterlandet. Bubbliga ljuslyktan fick jag oxå i present och den är ifrån Mio. Korgen är ifrån från h&m home och burkarna har jag gjort själv.

Likes

Comments

Hade en sån bra uppvaktning kring min födelsedag så det är inte sant! På morgonen på min födelsedag så hade Jimmy gjort en jättegod frukost med nybakat scones och gott pålägg. Lilla mamma bjöd på lunch på stadskällaren och till middagen blev det en god mat på Texas Longhorn. Igår kvälls så blev jag uppvaktad av mamma och Siv med paket (även från pappa men han hade jour och kunde inte komma) och jag och Jimmy bjöd på middag. Även Jonnis kom förbi med ett paket och jag bjöd på kaka.

Tack ännu en gång alla som uppvaktat/grattat mig på mig dag, jag är så glad! ❤️

Likes

Comments

En middag från förra helgen ❤️

Denna helg har varit rätt hektisk. Mamma och pappa har flyttat så jag har hjälp dom med att bära saker och få fint i deras nya läggs. Sen har jag även jobbat i helgen så jag är ganska slut. Önskar att jag fick vara hemma och bara vara men jobbar till kl 9 kväll.

Hoppas alla ni har haft en trevlig helg och njutit av det fina vädret, kram!

Likes

Comments