Drömmer mig bort i interiörens värld. Jag är så inne på hur jag vill att mitt drömkök ska se ut. Gärna med tegel och robusta möbler. Det skulle va fint. Någon gång i framtiden kanske!

Likes

Comments

Det nya året firades in med nya och gamla vänner. En underbar grupp människor! Jag hade det så kul! 2016 har för mig personligen varit ett lärorikt år! Jag har gjort mycket och utvecklats som person hur mycket som helst. Jag ska göra ett summeringsinlägg så fort jag får tid. Men innan USA resan är det uppe! Jag ser så jävla mycket fram emot 2017 och är så spänd på vad detta år kan ge!

Jag har även spelat in en vlogg från nyårshelgen och den är uppe på kanalen innan helgen ❤

Likes

Comments

Jag lever! Det ekar tomt här utan dess like och jag ber om ursäkt för det. Jag har egentligen massor att blogga om, men jag har ingen lust. Jag har tappat lusten till allt typ. Känner att jag inte är på topp riktigt, lite halvt deppig. Jag känner mig stressad över det som är, vad som varigt och vad som komma skall. Ni vet hur det är, vi alla är människor. Det är en sämre period helt enkelt. Om en vecka ska jag till USA i två veckor. För hoppnings vis laddas mina batterier om på nytt och jag finner ny motivation. Jag har så många planer men ingen ork att ta tag i nån av dom. Håller tummarna att det blir bättre efter lite semester!

POK!

Likes

Comments

Igår kväll hade jag och Jimpan He myskväll och såg film. Skönt att bara vara hemma en fredagkväll och inte göra nånting. Ikväll blir det andra aktiviteter, nämligen julfest! Ska försöka vlogga, även spela in en tutorial. Spännande!

Likes

Comments

Klockren kväll lördagen förra helgen tillsammans med dessa snyggingar. Superkul både på förklöset och utgången!

Likes

Comments