Idag kändes det jävligt tomt och sorgligt när man vaknade och visste att man inte skulle få dansa eller se massa små barn som är irriterande. Helgens dansföreställningar gick verkligen bra och är så jävla nöjd över mig själv och att jag vågade ta på mig 2 solon! (Som faktiskt gick jävligt bra de också).

Tog även "ledigt" från första lektionen imorse då sömn behövdes och sen åkte jag in till skolan lite senare. Väl där gjorde jag typ ingenting heller förutom att göra ett evenemang för en klassfest och sen åt vi glass i klassrummet också.

Emma och jag stack till Nova efter skolan och köpte en födelsedagspresent åt hennes mamma, åt FRUKTANSVÄRT god pizza och pratade med Fina som jobbar på espresso house.

Mysig dag! Har känt länge att jag haft svårt att leva i nuet då jag ofta tänker på framtiden men idag kändes allt väldigt bra. Tror det var pågrund av Emmas och mitt lilla äventyr i skolan som bjöd på mycket skratt. Sånt behövs fan i livet!!

Likes

Comments

Ni läste rätt. Jag tror jag hatar bloggar, särskilt bloggar som jag vet inte alls är verklighetstrogna. Blir typ trött av att bläddra runt här på appen och bara se massa fin mat och fina kläder. Folk som skryter om ett liv de egentligen inte har.

Mina vänners bloggar tycker jag dock om! Väldigt mycket faktiskt! Men det är för jag vet att allt som skrivs faktiskt händer och det är även ett sätt att läsa om vad de gör även fast jag redan vet.

Jag läser inte så mycket bloggar men när jag väl gör det så läser jag alla inlägg som jag missat och jag tänkte att jag kunde visa några av mina favoriter.

Här kommer min fina lista!

1. Fanny Lyckman.

http://fannylyckman.com/
-Älskar hennes blogg då jag tycker den är annorlunda, den kanske inte är så speciell egentligen men jag gillar layouten och sättet hon visar upp sina outfits på.

2. OAMCLS.

http://oamcls.blogg.se/
-Hennes blogg består av dikter och fina korta texter som man ändå blir berörd av på något sätt.

3. Emmv.

http://www.nouw.com/emmv
-Ja, min bästavän, listan hade inte varit komplett utan att jag nämner hennes blogg. Emma är fan en jävel på att skriva! Hennes blogginlägg är som att läsa berättelse efter berättelse och det är ändå en ganska unik liten blogg hon har!

4. STEEZY

https://blog.steezy.co/

-En blogg som bara handlar om dans. Finns typ inte mycket mer att säga.

5. Styleheroine.

http://www.styleheroine.com/
-Fashion baby, bara massa editorials om olika modevisningar och coola bilder på kläder! Älskart!

Ju mer jag läser och skriver detta inlägg så inser jag att min blogg låter jävligt lik alla de andra mainstream bloggarna...

Det kanske är exakt vad den kommer bli också, Aja den dagen den sorgen!

Likes

Comments

Här sitter vi, Jag, Fina och Emma, i lobbyn på skolan som vi snart tar studenten på. Emma och jag skulle egentligen åkt hem för 4 minuter sen men atmosfären på skolan är så mysig och avkopplande så vi valde att stanna kvar.

Emma och jag hade bara tal i svenska 3 nu på morgonen så när vi slutat gick vi till vårt favoritställe i Lund och åt en sen frukost. Så jävla mysigt att bara sitta och kolla på folk samtidigt som vi äter och dricker gott.

Efter vi ätit drog vi till H&M för att jag behövde köpa nya trosor då jag ska ha dansföreställningar hela helgen. Och nej jag ska inte dansa i underkläder, är faktiskt ingen strippa, jag ska ha ett par svarta jeans som har ett hål där bak och behövde ha ett par svarta trosor så inte hålet syns lika mycket. Är fruktansvärt taggad och tror det kommer bli 4 riktigt bra föreställningar.

Egentligen skulle man kanske skrivit ett inlägg om sig själv nu men det känns lite stelt och sådär så ni får ett vanligt inlägg istället. Kanske bloggar mer än detta kanske inte. Skaffade bara en blogg på grund av att jag skulle kunna gilla Emma och Finas inlägg.

Likes

Comments