Okej vad ska jag börja jag kan ju börja med att säga att det äntligen är höstlov whoo🙌🏽. Jag tror vi alla har längtat efter det här lovet eller iallafall min klass😅 skriv i kommentarerna om vad ni ska göra under lovet. Själv ska jag träna och försöka hinna att vara med mina nära och kära❤️.

Imorgon ska jag iallafall till Göteborg med mina tjejkompisar och ha en otrolig mys dag med dem jag älskar mest men även kommer det bli lite shopping hoppas jag. Jag hade tänkt och köpa en vinter jacka imorgon men jag har äntligen köpt en hollies jacka som jag köpt för mina egna pengar och har sparat till länge.

Jag hoppas ni kommer ha ett underbart höstlov så syns vi i nästa inlägg eller på mina andra medier❤️
instagram-lowaisaksson
SnapChat-lowa19

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!!!<33

Okej jag kanske ska börja med att be om ursäkt att jag har varit borta nu ett tag. Men jag har verkligen inte haft någon tid har haft så mycket i skolan och träningen och har varit skadad men lovar att jag är tillbaka nu och kommer att uppdatera 3-4 gånger i veckan. Jag ville bara uppdatera er om att jag nu är tillbaka och att jag tror att jag hade fått mer motivation om ni kunde kommentera lite feedback till mig som jag skulle kunna förbättra.😊
Jag hoppas nu att ni har en super bra kväll så hörs vi.<33

Likes

Comments

Hej alla!
Hoppas ni har haft en bra söndag själv har jag tagit det lugnt och tittat på min favorit serie The Vampire Diares. 💻

Ha en bra kväll och samla ihop krafterna tills imorgon då skolan börjar.😕❤️

Kvällens fråga:Har du någon favorit serie du tittar på?
Tycker du skolan är rolig eller tråkig?

Likes

Comments