Reign är en serie som är gjord på riktiga händelser t.e.x. Maria drottning av Skottland ( Mary queen of Scots ) som reser till Frankrike för att gifta sig med Frans II av Frankrike. Det är en bra serie som är mystisk och spännande den innehåller både kärlek och action den handlar om tro och tillit och hur livet var på den tiden för en kvinna. Jag ger den ( Trumvirvel ) 4/5 ~(˘▾˘~) ~(˘▾˘~) ~(˘▾˘~) ~(˘▾˘~) dansande kycklingar för att det snart är påsk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej för ett tag sen så var jag på det här super läbbiga nöjesfältet i Varberg som var nerlagt men jag och Miika ( Min bonuspappa ) smet in och fotograferade så här kommer några bilder från det : )

Likes

Comments

Ookej jag trodde att jag skulle kunna hålla igång och hitta nya spel och andra såna saker och kunna skriva ett inlägg varje vecka. Men det gick ju inte som jag nu märker så jag tänker istället hålla mig till att skriva ett inlägg varannan vecka minst och sen kanske skriva lite fler inlägg eftersom att jag glömmer alltid att jag faktiskt har den här bloggen så ähe.. ja, jag ska försöka bättra mig.

Likes

Comments

Jag vet att jag sa att jag inte skulle skriva något mer förrän imorgon men jag fick tråkigt och jag satt hemma och spelade NHL 16 med min pappa, och jag hade kameran framme så jag passade på att ta några kort hoppas att ni gillar detta lilla extra inlägg.... Hare Bra :)

Likes

Comments

Cheshire cat är en av mina favorit karaktärer ( ALICE I UNDERLANDET)

Jag kommer inte skriva något mer förrän imorgon beroende på om jag har något att skriva om. Ha de bra ;)

Likes

Comments

Hej jag heter Lova och jag är 13 år gammal. Jag gillar att spela sims, NHL17, Gilmore Girls, SCI-FI och Star Wars. Jag hoppas verkligen på att jag får följare så att jag slipper göra detta med mig själv enbart. I den här bloggen kommer jag att spela, måla, fotografera och ge recensioner till filmer, spel och böcker.

Likes

Comments