Igår körde jag och Hilda en liten mini jul kan man säga. I och med att Hilda var i Florida över jul så blev det lite svårt att köra mini jul så vi körde det nu. Bättre sent än aldrig, right?

Så av mig fick Hilda en palett från Sleek, smink borstar från real techniques och sen av hela familjen fick hon Vanlijsås. Kanske lite udda present men det är ett litet intern skämt...

Jag själv fick ett doft ljus från Bath & Body Works, shampoo and conditioner som luktar kokos (är helt galen i kokos!), en parfym från Victoria´s Secret och en snäcka som det står "Ellie" på. Det var så finna saker allt ihop och jag är så glad för att jag har en så fin bästa vän!

Nu sitter jag och lyssnar på The Chainsmokers nya låt "Paris", om ni inte lyssnat på den så rekommenderar jag den stark! Tycker närstan att alla deras låtar dom har släppt på sista tiden är riktigt bra!


Likes

Comments

Jag gjorde det, jag gjorde det jag aldrig trodde jag kunde göra. Jag gick ut, lätt alkoholen ta över min kropp och sen när jag kände mig som att jag var fearless så gick jag upp till honom, som jag spanat in hela kvällen. Men när jag så nära vågar komma så stannar jag, det är som att mitt indre vet att jag inte borde men som att mitt yttre behöver det. Behöver känna det, få det, uppleva det och för att få känna sig behövd.

Så jag rör mig längre fram och när jag står framför underverket så gör jag det jag aldrgi skulle gjort om jag var nykter. Vi får ögonkontakt och utan att tvecka tar jag tag i hans nacke, för honom nämre mig, kysser honom som att jag har längtat efter det. Han står still i några minuter innan jag könner hur han hand vandrar upp för min rygg och upp till mitt hår där den hör om hela frisyren.

Jag känner mig levande, som att jag äntligen får föddan jag strävat efter, får syret som man inte viste existerade och en känsla som har längat efter även fast man inte visste att den fanns.

Jag lutar mig tillbaka för att få mer av det faliga syret för att sen kunna känna vårat syre. Även fast jag precis fått smaken av honom så vill jag inte att det ska ta slut, jag vill uppleva det om och om igen.

Men jag vet att jag inte kommer få uppleva det igen. För det är sånt som händer. Vi går ut hittar en och känner oss så sjukt jävla lyckliga sen försvinner dom med den känslan som man blir helt galen av. Men när vi väl hittar den vi vill ha så kommer vi vara rädda för att vi ska bli av med känslan så vi drar sjävla.

Likes

Comments

Han älskade mig och han lämnade mig när jag var som lyckligast.
Han tog mitt hjärta och krossade exakt som att han gjort flera hundra gånger.
Han lämnade det sedan mitt på gatan där alla kunde se mitt brustna hjärt och hur jag än försökte så visste jag själv att aldrig kommer kunna plocka upp det. Utan den ända som kommer kunna  göra det är min älskade.
Men tack vare honom så har jag slutade jag att älska för att jag var rädd för att bli krossad igen.
Slutade prata med killar för att inte kunna få förhoppningar om att hitta den som kunde rädda mig.
Men det tog mig bara längre ner till botten. Så långt ner att jag inte själv kunde rädda mig själv.
Så nu är jag på botten och har ingenstans att ta vägen, ingen hör mina inre och yttre skrik på hjälp.
Hur länge kommer jag behöva vara här nere? Det är det ingen som vet. Men jag är rädd för att mitt hopp och min energi ska ta slut. Vad händer då? Har alla hunnit glömma bort mig? jag vill veta svaren mer än något annat men något säger mig att min tid redan har runnit ut.

Likes

Comments

Du tog mitt hjärta och höll det i dina händer. Du kollade djupt in i mina ögon som du samtidigt mer och mer krossade mitt hjärta. Du log ditt jävla leende och du sa att allt kommer bli bra vad som än händer, men det blev sämre och sämre! Du skadade mig mer och mer men jag hade ingen styrka eller ork att stoppa dig. Du dödade mig och jag lät dig. Jag lät dig döda mig samtidigt som du kollade på? En sån hemsk människa, som njuter av att se andra lida, som tycker att det är njutning och inte för en sekund tänker rädda mig?

Men det är just vad du är, hemskt! Du tror att du är så perfekt från ditt leende, till ditt hår, still och din röst. Men det är vad DU tror, ingen annan. Men jag ska vara ärlig, jag tyckte det med en gång. Att du var perfekt, men nu är vi här. Jag ligger ner och tänker på vad mina sista ord är med det du tänker på är vem ditt sista offer är!

Likes

Comments

Hej alla!

Nu är jag äntligen i USA, jag kom hit för 2 dagar sen.

Första dagen gjorde jag inte så mycket, utan då åkte vi till det lokala köpcentret och gick runt lite. Jag köpte en väska, men annars ingenting mer.

Dag två så böjade vi med att åka till en Pumkin Patch, som är som en bondgård och väl där så gick vi en Corn maze, det är som en labyrint i ett majsfält, det var en lerig och rolig historia. Efter det så köpte vi två pumpor. Vi åkte sen hem och lämnade pumporna innan vi åkte in till själva Seattle. Väl inne iSeattle så åkte vi upp i Space Needle och det måste nog varit en av dom coolaste sakerna jag har gjort. Man såg allt från 360 grader, så himla coolt! Så om man någon gång åker till Seattle så måste man åka upp Space Needle, det är ett måste!

Efter vår finna tripp uppe i luften så åkte vi runt lite innerstan av innan vi åkte hem och började laga mat.

Idag har jag ingen anning om vad vi ska göra, men något kommer hända

Likes

Comments

Har du känt den där känslan, när det känns som att det finns inget att leva för. Ingenting känns rätt, allt är fel, ingen förstår sig på dig och du vill bara försvinna och hoppas att ingen märker att du är borta.

Så känner jag, jag skulle kunna dö här och nu och inte ångra mig.

Jag har ingenting att förlora, för allt är redan förlorat.

Jag vill inte leva för det känns som att jag inte har något att leva för.

Alla mina förhoppningar är borta och mina mål så dom också.

Jag vill bara bort från verkligheten och in i min egna tid och min egna zon. Där ingen bestämmer och jag kan bara var själv. Inte behöva tänka på någon annan.

Jag vet att det finns människor som bryr sig om mig, men det är som att dom i vissa fall inte förstår sig på mig alls. Jag är annorlunda, jag vet men dom får mig att känna mig som ett ufo, som inte alls hör hemma på den här planeten.

Jag har en familj som älskar mig och vänner som betyder mer än något annat, men ibland är inte det nog. Jag uppskattar dom människorna mer än något annat, men det känns liksom som att det inte räcker för att hålla en utomjording vid liv. Jag behöver mer, mindre av det normala och mer av det onormala.

Jag älskar alla människor runt omkring mig,det gör jag verkligen men jag kan inte stanna här. Jag vill inte stanna här.Jag vill bort, bort här ifrån och tillbaka till min planet där jag kan sitta själv och inte behöva oroa någon om hur jag mår. Bara vara mig själv, utan att störa någon.

Likes

Comments

​Är det här jag vill? Leva ett liv som jag egentligen inte vill leva?

Jag vill lämna allt och flyga iväg, fast jag kan inte. För alla nere på jorden försöker hålla mig kvar, men dom vill ändå se mig lycklig. Fast det ända som håller mig från att bli lycklig är dom som inte vill släppa mig. Varför kan dom inte släppa mig, jag gör ingen nytta bara onytta. Jag gör rätt saker vid fel punkt och fel saker vid rätt tillfälle. Jag gör alltid allting fel och på fel sätt. Jag kan inte ändra mig, varken för mig eller någon annan. Fast dom verkar inte förstå det. Dom tror att dom vet vad som är bäst för mig, fast det gör dom inte. Jag måste fylla iväg och hitta det jag vill leva för. Det som jag lever för nu är inte det jag är villig att leva för.

Men ingen kommer att få reda på det, för jag kommer inte våga lämna. Jag kommer vara fast i ett levande helvete som alla andra ser som ett himmel rike.

Det är de som är problemet, vi ser saker på olika sätt och det är därför jag kommer vara fast i djävulens hem. För alla där tror att jag mår bra och vet vad jag ska göra för att må bättre.

Men om jag någon gång lyckas fly, så får dom inte komma och leta efter mig, För jag har då hamnat i paradiset och kommer aldrig att återvända till den fördömda platsen som alla andra älskar.

För när jag äntligen kommit till mina drömmar och fått en smak av min efterlängtade drog kommer jag aldrig tillbaka tillverkligheten. För verkligheten var aldrig min plikt att leva för, utan jag skulle alltid leva för min dröm.

Även om det inte ser ut som det och att jag inte tänker det så ska jag fly och när jag gör det kommer jag aldrig kolla tillbaka. För jag ska inte bakåt jag ska framåt.  

Likes

Comments

​7 månader utan ett "hej" eller ögon kontakt från dig. 

Det ät hemskt, hemskt att jag inte gått vidare medans du och din tjej har det helt jävla fantastiskt. När jag ser dig i skolan vänder jag mig om och går. Jag pratar inte längre med dina kompisar och du pratar inte med mina heller. Det är som att det aldrig var vi, som att "vi" bara existerade i mina drömmar. Fast jag vet att det är en lögn då jag fortfarande har kvar några av dina tröjor. 

Jag ser hur du och din tjej. Jonna som hon tydligen heter går ner för trappan . Ni kysser varandra innan ni går skilda vägar.

Det är som en kraft inom mig vill att jag ska gå fram till dig och som den idiot jag är,gör jag också det.

"Ska du har din klocka och dina tröjor" frågar jag med en dryghet.

Du svarar att jag kan slänga allt för du vill inte ha något utav det

"Är du helt jävla seriös? Klockan som betyder så mycket, ska bara kasta iväg den? Både du och jag vet att den betyder mycket för dig, det är det sista du har kvar av honom!" Skriker jag ut i frustration. 

Du tittar inte på mig, utan du kollar på dina skor och rör den ena foten ovan på den andra.

"Vet du, jag ska fan slänga den! För när du kommer tillbaka och vill ge klockan en andra chans så har jag redan slängt den, för du ger tydligen inte folk andra chanser och jag tror nog att jag helt plöstsligt blev inspererad, för jag tänker inte låta dig ge klockan en andra chans

​//Jag minns när du fick den klockan. Du hade fått den av din farfar, det hade en gång varit hans men innan han gick bort hade han skrivit i sitt testamente att den en dag skulle tillhöra dig. Och nu gör den det//

Du blänger på mig som att jag är helt hjärndöd.

Du svarar då: "Du är så omogen, vet du det! Du går runt och tror att allt handlar om dig men vakna upp för det gör det inte. Sluta lev i din jävla bubbla och ta tag i ditt liv."

"Och ja, jag vill ha min klocka. Du är ju fan inte klok, hör du det. Du kommer aldrig hitta någon som kommer att orka stå ut med idg och ditt uppförande!"

Med det vänder du dig om, lämnar vår scen och lämnar hela publik helt stum. Jag vänder mig om och börjar gå hem, det har inte varit lunch än men det skiter jag i. Precis som du skiter i mig.

Likes

Comments

Som ni kanske vet så var jag på bio i måndags och såg "The Space Between Us" och den var så sjukt bra! Rekommenderar den starkt och jag tycker att ni verkligen borde gå och se den när den kommer ut på bio för ni kommer inte ångra er!

Det är en film för både killar och tjejer fast när det kommer ålder så är det runt 15 och upp till runt 30 kanske, men även min mamma tyckte att den var enormt bra!

Sen efter det så har det inte hänt så mycket, jag har varit i skolan och sen tagit det lugnt. Nu i helgen blir det plugg större delen av helgen, har massor av inlämningar som måste påbörjat än och det börjar bli tid för att börja på dom. 

Likes

Comments

​Ingenting är det samma utan dig. Allting som en gång var ljust och ljuvligt är nu mörkt och trist. Livet som en gång var fullt av glädje och hopp är nu tomt och hopplöst. Precis som mitt hjärta. Mitt liv utan dig är som ett hav utan vatten. eller i mitt fall en kropp utan något att leva för, för jag har inget att leva för.

Jag vill minnas allt men det är som att min kropp inte tillåter mig att minnas, hur jag än försöker. Jag vill minnas hur dina händer händer rörde min kropp, minnas din kropp, din värme och minnas hur det kändes att röra ditt hår, din kropp och höra dig säga mitt namn. Jag vill allt detta och mycket mer. 

Med det kommer inte hända, det har hänt men inge mer. Inget mer du och jag , någonsin, Inget går att fixa, glaset gick sönder och allt rann ut och visade sig. Allt du en gång försökt dölja visade sig. och tiden rann ut. Det gick laga för det skulle saknas delar. 

Men konstigt nog vill jag ha dig mer än någonsin, fast du vill tillbaka till din hemlighet och bort från din sanning. Men en del av mig kommer alltid vilja ha dig. Det kommer störa mig, tro mig jag vet. Men vet du varför det kommer störa mig? För du fortfarande har min sista del av mig och den sak min kropp kommer att söka efter tills jag hittat den rätta. 

Likes

Comments